Jump to content

Ανταλλαγη Frag

Recommended Posts

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα ήταν ωραίο να γίνει μία συνάντηση εκτός το προκαθορισμένον συναντήσεων γιατί δεν μας φταίνε και τίποτα τα παιδιά που ασχολούνται με το γλυκο νερό! Και να έχει θέμα την ανταλλαγή διαφόρων frag και άλλον διαφόρων οργανισμόν.

Παιδια την αρχη των ανταλλαγων μπορειτε να την κάνετε ξανα στις καθυερομενες συναντησεις οπως γινοταν παντα απο καποια μελη κατα κερους

εγω παιδια το μονο που εχω να δωσω ειναι μια λαμπα uv και ενα firefox.οποιος εχει κανενα φραγακι μου λεει γιατι ψαχνω αλλα τιποτα......... :bigemo_harabe_net-134:

παιδια οποιος τυχον εχει καποιο φραγκακι ιδιαιτερα sps για δωρεα και επειδη ο νινταλ ειναι να μου στειλει αλατακι τη δευτερα,αν θελει και για να μην τρεχει στα κτελ μπορει να περασει απο τον νινταλ και να το αφησει για να μου ερθει μαζι με το αλατι.

οπως και να εχει οποιος τυχον προθυμοποιηθει,τον ευχαριστω προκαταβολικα.

• 1 month later...

Μιας και το θεμα ξεχαστηκε ......

εχω μερικα sps φραγκακια ...... οποιος εχω οτιδηποτε αλλο για ανταλλαγη ας επικοινωνησει

Έγινε επεξεργασία - VRILO

Μιας και το θεμα ξεχαστηκε ......

εχω μερικα sps φραγκακια ...... οποιος εχω οτιδηποτε αλλο για ανταλλαγη ας επικοινωνησει

Εχεις πμ :)

• 4 weeks later...

Υπαρχουν ακομα sps ανταλλαγη για οποιον ενδιαφερεται.....

• 1 month later...

Απο την στιγμή που μας απαγόρεψαν τις ανταλλαγές μεταξύ μελών στις αγγελίες....γιατί η λέξη ανταλλαγή δεν υπάρχει στον κανονισμό αγγελιών απλά πουλάω,χαρίζω,ψάχνω.... (απλά για γέλια....)

Οι ανταλλαγές στο απόλυτο ενυδρειακό πόρταλ συνυπάρχουν στη στήλη με τις παρουσιάσεις μελών.... μόνο....

Και αφού είπα τον πόνο μου και το παράπονο μου ας πάμε τώρα στο ζουμί.

Υπάρχουν αρκετά Zoanthids Tangerine Dreams 5-6 frags απο 3-12 κεφαλάκια για ανταλλαγή με άλλα zoa/palys ή sps.

post-819-0-61914100-1348916799_thumb.jpg

Kατά προτίμηση με είδη που δεν έχω...Σοβαρές προτάσεις θα εκτιμηθούν.

Αποστολές γίνονται.

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Απο την στιγμή που μας απαγόρεψαν τις ανταλλαγές μεταξύ μελών στις αγγελίες....γιατί η λέξη ανταλλαγή δεν υπάρχει στον κανονισμό αγγελιών απλά πουλάω,χαρίζω,ψάχνω.... (απλά για γέλια....)

Οι ανταλλαγές στο απόλυτο ενυδρειακό πόρταλ συνυπάρχουν στη στήλη με τις παρουσιάσεις μελών.... μόνο....

Και αφού είπα τον πόνο μου και το παράπονο μου ας πάμε τώρα στο ζουμί.

Υπάρχουν αρκετά Zoanthids Tangerine Dreams 5-6 frags απο 3-12 κεφαλάκια για ανταλλαγή με άλλα zoa/palys ή sps.

post-819-0-61914100-1348916799_thumb.jpg

Kατά προτίμηση με είδη που δεν έχω...Σοβαρές προτάσεις θα εκτιμηθούν.

Αποστολές γίνονται.

Πότε έγινε αυτό;

Πότε έγινε αυτό;

Λάθος και ανακαλώ.

Η αγγελία μου δημοσιεύτηκε επιτυχώς.Απλά λόγω καθυστέρησης υπέθεσα οτι διαγράφτηκε λόγω κανονισμών.

Συγνώμη για την αναστάτωση.Όλοι κάνουμε λάθη.

Είπα και εγώ !!!

Μήπως να "διορθώναμε" κάπως και το ποστ #86 για να μη βγαίνουν λάθος συμπεράσματα?

Χαρίζονται ή Ανταλλάσσονται (αν έχετε... frag hystrix ή κάποιο άλλο sps) φραγκς green star polyps σαν αυτά της φωτο:post-43628-0-29456400-1349599040_thumb.jpg καθώς και κάποια red mushrooms.

Eπικοινωνία με pm, παραλαβή από Αθήνα περιοχή Γλυκά Νερά.

γειά σε λους

έχω 2-3 είδη zoanthus( κόκκινο, μπλε-καφέ, πράσινο)

συνουλαρια 10-12εκ.

acropora κιτρινη

frag από star polyp (έχω 3 είδη απο σταρ πολυπ)

ψαχνω για euphyllia εκτός από divisa, ricordea (ιδιως florida) η κάποιο άλλο lps.

• 2 weeks later...

Έλα ένα άπ και ανταλλάσσω μόντι καφέ/κόκκινη(εξαρτάται το φάσμα φωτισμού)

με πράσσινα τίπς.

post-819-0-15915600-1350650142_thumb.jpg

επίσης παίζουν και άλλα sps όπως Guttatus,Hystrix,Birds of paradise σε φραγκάκια.

Και φυσικά έχουν μείνει αρκετά Tangerine Dreams...

DSC00307.jpg

Αν μιλουσες για αυτο το Tangerine Dreams κατι θα γινοταν...http://www.thecoralv..._tangdreams.jpg

Το Gutattus που εχω απο σενα ειναι απιστευτο!

IMG_4805.jpg

Έγινε επεξεργασία - vales_red

Δεν μπορώ να φιλοξενήσω πιάτα φιλαράκο μου...αλλιώς πιθανότατα θα είχα...όσο για το φραγκάκι θυμάσαι τι σου είχα πει.

Σε παρακαλώ να κρατήσουμε το πόστ καθαρό.Μόνο ανταλλαγές εδώ μέσα.

ναι μαι και γω λοιπον μιας και νεουρας στο θαλασσινο ψαχνω ε την σειρα μου κορραλακια να ο νανακι μου για ανταλλαγη τωρα φυσηκα οποιος εχει να διαθεσει και δωρεαν δεν θα πω οχι χεχεχεχε για ανταλαγη απο ενυδρειακα εχω μια uv vectron 16w,ενα ναυαγιο (ναι αληθεια κατι χρονια οποιος το θελει το δινω και δεν θελω τπτ αρκει να το διωξω να μην θυμαμε χαχαχα)επισης μπορω να ανταλαξω και ενα ενα αεροβολο χειρος crossman c11 οποιος θελει και ψανχω:ricordea florina, mushrooms XS,bubble,green star polyps.βοηθατε χωριανοι. :bigemo_harabe_net-146:

Ανταλλάσω το φραγκάκι της φωτό απο πράσινη εφίλια με μωβ εφίλια

έχω μια χίστριξ hiacinth μικρό κοράλλι όχι φράγκ μια ποκιλοπόρα πράσσινη και....

μια μοντίπορα ρόζ/κόκκινη με πράσσινα τίπς(όχι κόκκινη).

πρέπει να φύγουν άμεσα λόγω χώρου.

Τα ανταλλάζω με κανένα σοβαρό ζοάνθους ή ένα συμβολικό ποσό και μια σεριατοπόρα πορτοκαλί λευκά τίπς(φράγκ) δώρο.

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

I call... ενα κεφαλι απο τα 4, της κυριας

.jpg

Περιμένω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...