vales_red 3 Ιουνίου 2012 #51 Share 3 Ιουνίου 2012 μια νανο κοραλια 1500λτρ με μαγνητες,χωρις ομως το αξονακι της. οποιος θελει την νανο κοραλια του Klaz, εχω εγω το αξονακι για να δουλεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #52 Share 3 Ιουνίου 2012 μπραβο βαλ.!!!! δεν βλεπω ομως κινηση......βγηκαμε 5-6 ανθρωποι τα ειπαμε και αυτο ηταν...???που ειναι οι υπολοιποι με τα ενυδρεια-δαση να βαλουν και αυτοι ενα λιθαρακι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 3 Ιουνίου 2012 Author #53 Share 3 Ιουνίου 2012 (edited) γεια σου ρε κωστα ετσι ειναι οπως τα λες !! τελικα ειμαστε λιγοι πολυ λιγοι................. υπαρχουν ακομη ¨¨τα παρακατω 1) χαριζω τροφοδοτικο 10watt μαζι με μια λεντοταινια στα 7000 kelvin για φυτεμενο γλυκου και για refugium θαλασσινου 2) ηλεκτρονικο τροφοδοτικο 2x18 watt τ8 για ενυδρειο μεχρι 80 ποντους μηκος του ενυδρειου γλυκου νερου γιατι ειναι λιγος ο φωτισμος για reef 3) χαριζονται ( 5) strombus snail Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 3 Ιουνίου 2012 #54 Share 3 Ιουνίου 2012 απογοητευση.... τοσες μερες,βγηκαμε 5-6 ανθρωποι να το κανουμε πανυγυρι για ολη την ελλαδα και στο τελος θα κανουμε ανταλλαγες μεταξυ μας. δεν μπορω να το δεχθω αυτο οταν βλεπω δεκαδες αγγελιες να τρεχουν παραλληλα.... δεν λεω εν μεσω κρισης ειμαστε και πρεπει να βγαινουν καποια λειτουργικα εξοδα αλλα πχ ενας που πουλαει 10 φραγκς,θα μπορουσε να συμμετεχει εστω με 2 για δωρεα-ανταλλαγη εδω μεσα..... ΚΡΙΜΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Ιουνίου 2012 #55 Share 3 Ιουνίου 2012 ενα φωτιστικο diy με 2 χ 39w και μια mh 150αρα , το μπαλαστ για την mh υπαρχει , το μπαλαστ για τις τ5 δεν υπαρχει , το φωτιστικο ειναι 90 ποντους μηκος και η σκαφη ειναι ανοξειδωτη .... ανταλλαζεται με καμια εφιλια Η καμια ανεμωνη . επισης χαριζεται red sea prizm pro σκιμμερ λειπει το καπακι του δοχειου συλλογης και μαλλον εχει προβλημα η αντλια ( ποτε κανει θορυβο ποτε δεν κανει ) Αποστολες δεν γινονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 4 Ιουνίου 2012 #56 Share 4 Ιουνίου 2012 απογοητευση.... τοσες μερες,βγηκαμε 5-6 ανθρωποι να το κανουμε πανυγυρι για ολη την ελλαδα και στο τελος θα κανουμε ανταλλαγες μεταξυ μας. δεν μπορω να το δεχθω αυτο οταν βλεπω δεκαδες αγγελιες να τρεχουν παραλληλα.... δεν λεω εν μεσω κρισης ειμαστε και πρεπει να βγαινουν καποια λειτουργικα εξοδα αλλα πχ ενας που πουλαει 10 φραγκς,θα μπορουσε να συμμετεχει εστω με 2 για δωρεα-ανταλλαγη εδω μεσα..... ΚΡΙΜΑ Κωστα μαλλον οι υπολοιποι ή γουσταρουν να αγοραζουν (και μετα λεμε δεν εχουμε λεφτα) ή μονο να πουλανε (για συντηρηση - κερδος) ή βαριουνται να σχοληθουν με το frag swap ........... Υ.Γ. Και υστερα θελουμε να λεμε οτι "κανουμε βηματα μπροστα στο χομπι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Ιουνίου 2012 #57 Share 4 Ιουνίου 2012 (edited) Ρε παιδια,το να μη γουσταρει καποιος απλα,το εχετε σκεφτει; Και δε μιλω για μενα,εγω δεν εχω κατι να ανταλλαξω............... Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 4 Ιουνίου 2012 #58 Share 4 Ιουνίου 2012 Πιστευω πως δυσκολα θα περπατουσε κατι τετοιο εστω και τοπικα,ποσο μαλλον πανελλαδικα.Το γεγονος και μονο οτι καποια παιδια μεσα στο φορουμ φραγκαρουν τα κοραλακια τους και τα πουλανε 5,10,15,....ε, ειναι κατι που παει μπροστα το χομπι μας απο μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 4 Ιουνίου 2012 #59 Share 4 Ιουνίου 2012 (edited) Δυστυχώς δεν έχω κι εγώ να προσφέρω φραγκάκια αφού είμαι νέος και σε αναζήτηση. Να ευχαριστήσω τον sammy για τα φραγκάκια που μου διέθεσε σε οικονομικό ποσό καθώς και τον γείτονα Alexpsycho για τα πολύ όμορφα φραγκάκια που μου χάρισε. Φωτογραφίες προσεχώς στην παρουσίασή μου ... Αν κάποιος από Θεσσαλονίκη μπορεί να μου διαθέσει μερικά σαλιγγάρια καθαριστές, με αμοιβή ή χωρίς θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αφού αυτή την περίοδο στην Αν.Θεσσαλονίκη δεν διαθέτει κάποιο κατάστημα. Ακόμα πληροφορία για κάποιο κατάστημα που να διαθέτει, θα εκτιμηθεί. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια στην υπέροχη προσπάθεια ! Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2012 - Road Tail Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 4 Ιουνίου 2012 Author #60 Share 4 Ιουνίου 2012 (edited) Πιστευω πως δυσκολα θα περπατουσε κατι τετοιο εστω και τοπικα,ποσο μαλλον πανελλαδικα.Το γεγονος και μονο οτι καποια παιδια μεσα στο φορουμ φραγκαρουν τα κοραλακια τους και τα πουλανε 5,10,15,....ε, ειναι κατι που παει μπροστα το χομπι μας απο μονο του εδω φιλε clooyn θα διαφωνησω μαζι σου καλοπροαιρετα! το χομπυ μας δεν παει μπροστα με το να αγορασεις καποιο φραγκακι απο καποιον χομπιστα... το χομπυ μας παει μπροστα οταν η μεταξυ μας σχεσης ειναι γνησιες και καθαρες να μπορεις να βοηθησεις εναν καινουργιο χομπιστα, να μοιραζεσαι γνωση, να μαθεις να δινεις (κοινος να μοιραζεσαι) και τοτε το χομπυ εχει αξια και αυτος λεγεται ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ. το χομπυ που κανουμε ολοι μας εδω ειναι για να περναμε καλα να κανουμε την πλακα μας να ανταλλασουμε γνωμες, , αποψεις ,να δινουμε το κατι παραπανω που μπορει να εχουμε σε (φυτα ,κοραλλια) ακομα και το να μπορουμε να γνωριζομαστε μεταξυ μας και να δημιουργουμε φιλιες (και αληθεια ποσες φιλιες εχουνε δημιουργηθει εδω στο φορουμ..?) και οχι να το κανουμε ΔΟΥΛΕΙΑ οπως καποια ατομα εδω που το εχουνε κανει επαγγελμα (Β) δευτερης διαλογης και τελος για εμενα αυτα τα ατομα δεν λεγονται χομπιστες.. στο χωρο του ενυδρειου βρισκομαι απο το 1992 και αυτο που μου μαθανε η τοτε χομπιστες ειναι να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ το κατι παραπανω που εχω ετσι με αυτο το τροπο δινω ΧΑΜΟΓΕΛΟ και σε αλλους χομπιστες που αυτο ειναι για εμενα το ζητουμενο ενος χομπυ !! απλα & φιλικα Νικος Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Ιουνίου 2012 #61 Share 5 Ιουνίου 2012 εδω φιλε clooyn θα διαφωνησω μαζι σου καλοπροαιρετα! το χομπυ μας δεν παει μπροστα με το να αγορασεις καποιο φραγκακι απο καποιον χομπιστα... το χομπυ μας παει μπροστα οταν η μεταξυ μας σχεσης ειναι γνησιες και καθαρες να μπορεις να βοηθησεις εναν καινουργιο χομπιστα, να μοιραζεσαι γνωση, να μαθεις να δινεις (κοινος να μοιραζεσαι) και τοτε το χομπυ εχει αξια και αυτος λεγεται ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ. το χομπυ που κανουμε ολοι μας εδω ειναι για να περναμε καλα να κανουμε την πλακα μας να ανταλλασουμε γνωμες, , αποψεις ,να δινουμε το κατι παραπανω που μπορει να εχουμε σε (φυτα ,κοραλλια) ακομα και το να μπορουμε να γνωριζομαστε μεταξυ μας και να δημιουργουμε φιλιες (και αληθεια ποσες φιλιες εχουνε δημιουργηθει εδω στο φορουμ..?) και οχι να το κανουμε ΔΟΥΛΕΙΑ οπως καποια ατομα εδω που το εχουνε κανει επαγγελμα (Β) δευτερης διαλογης και τελος για εμενα αυτα τα ατομα δεν λεγονται χομπιστες.. στο χωρο του ενυδρειου βρισκομαι απο το 1992 και αυτο που μου μαθανε η τοτε χομπιστες ειναι να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ το κατι παραπανω που εχω ετσι με αυτο το τροπο δινω ΧΑΜΟΓΕΛΟ και σε αλλους χομπιστες που αυτο ειναι για εμενα το ζητουμενο ενος χομπυ !! απλα & φιλικα Νικος Δεν διαφωνω σε τιποτε απο αυτα που λες (παρουσιασες το ιδανικο), ο καθενας απο εμας ομως εχει πιστευω το δικαιωμα να λειτουργει και διαφορετικα.Παντως αυτο με το επαγγελμα δεν το πιστευω!Τελευταια για να γινομαι και ποιο συγκεκριμενος αγωρασα τεσσερα φραγκακια απο καποιο παιδι που αναφερθηκε μαλιστα και το ονομα του ποιο πανω και χωρις να μου εχει και καμια υποχρεωση μου εστειλε αλλα τοσα σαν δωρο.Αυτο συμβαινει σχεδον παντα στις αγωρες των φρανκ που κανω και απο αλλα παιδια!Εγω για αυτο το παιδι δεν μπορω να πω πως κανει επαγγελμα δευτερης διαλογης.... το χομπι του κανει. Υ.Γ Παλι αγγελικα τα ειπα...δεν εχω υπνο(3:19) και ακουω και τον μαντι στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 5 Ιουνίου 2012 Author #62 Share 5 Ιουνίου 2012 θα συμφωνησω μαζι σου οτι σιγουρα υπαρχουν και εξερεσεις του κανονα αλλα δυστυχως ειναι λιγες.... γιατι δεν την βγαζεις εξω εχεις sump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Ιουνίου 2012 #63 Share 5 Ιουνίου 2012 Αν και τα έχω αγγελια, αλλα δε με πολυνοιαζει,ανταλλασω λοιπόν ενα εσωτερικό φίλτρο ferplast bluewave 09 με όλα τα υλικά του και ενα φωτιστικό ferplast 2χ18 Τ8 με οποιαδηποτε sps κοραλια. Επίσης χαρίζω frag από xenia pulshing. Οποίος θελει ερχετε από το σπίτι μου και του δίνω.. βασικά προς το παρών έχω ενα frag xenia αργότερα θα βγουν κ αλλα.. Πολύ καλή η πρόταση για ανταλλαγες και ελπιζω να ακολουθήσουν κ αλλα παιδιά διότι οι μέρες είναι δύσκολες και πρέπει με κάποιο τρόπο να προχωράμε το χόμπυ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 5 Ιουνίου 2012 Author #64 Share 5 Ιουνίου 2012 Αν και τα έχω αγγελια, αλλα δε με πολυνοιαζει,ανταλλασω λοιπόν ενα εσωτερικό φίλτρο ferplast bluewave 09 με όλα τα υλικά του και ενα φωτιστικό ferplast 2χ18 Τ8 με οποιαδηποτε sps κοραλια. Επίσης χαρίζω frag από xenia pulshing. Οποίος θελει ερχετε από το σπίτι μου και του δίνω.. βασικά προς το παρών έχω ενα frag xenia αργότερα θα βγουν κ αλλα.. Πολύ καλή η πρόταση για ανταλλαγες και ελπιζω να ακολουθήσουν κ αλλα παιδιά διότι οι μέρες είναι δύσκολες και πρέπει με κάποιο τρόπο να προχωράμε το χόμπυ .. ενα μεγαλο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιουνίου 2012 #65 Share 5 Ιουνίου 2012 Πριν απο κάποιους μήνες ένα ενυδρειακο φόρουμ οργάνωσε frag swap όπου με τα λίγα που ξερω ,είδα ότι είχε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή απο χομπιστες σε σημείο που να περισσεύουν στο τέλος αρκετά κοράλια και να πάρει οποίος θέλει ότι θέλει .... Αυτο σε απάντηση για το εάν έχει περπατήσει η ανταλλαγή κοραλιων στην ελλαδα . Εάν οργανωθεί ξανά κάτι αντίστοιχο όλο και κάτι θα έχει να δώσει κάποιος ..... Υ γ : λάβετε υπόψη τις ανταλλαγές που γίνονται και δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 5 Ιουνίου 2012 #66 Share 5 Ιουνίου 2012 Πριν απο κάποιους μήνες ένα ενυδρειακο φόρουμ οργάνωσε frag swap όπου με τα λίγα που ξερω ,είδα ότι είχε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή απο χομπιστες σε σημείο που να περισσεύουν στο τέλος αρκετά κοράλια και να πάρει οποίος θέλει ότι θέλει .... Αυτο σε απάντηση για το εάν έχει περπατήσει η ανταλλαγή κοραλιων στην ελλαδα . Ολοι μας το ειδαμε θετικα Εάν οργανωθεί ξανά κάτι αντίστοιχο όλο και κάτι θα έχει να δώσει κάποιος ..... Υ γ : λάβετε υπόψη τις ανταλλαγές που γίνονται και δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα .... παραεακια αναμεταξυ τους ..... γιατι να μην βοηθησουμε και καποιους που τωρα ξεκινανε και να τους ενταξουμε σε 1 μεγαααλη παρεα (απο χομπιστες χωρις διαμαχες αναμεταξυ τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Ιουνίου 2012 #67 Share 5 Ιουνίου 2012 Ασε Vrilo μην μου λες εμένα για "παρέακια" γιατι θα βγούμε εντελώς εκτός θέματος .... Θες να μου πεις ότι δεν έχεις δώσει σε φίλους κοράλια δωρεάν η ανταλλαγή ; Οργανωστε κάτι αντίστοιχο ( frag swap ) και πιστεύω πως κάτι καλο θα βγει Υγ η μεγάλη παρέα που λες δεν παίζει να γίνει .... ( χωρίς διαμάχες ) για πολλούς και διάφορους λόγους . Απο εκει και πέρα εάν κάποιος δεν θέλει ντέ και καλα να φραγκαρη τα κοράλια του δεν παει να πει ότι είναι ο κακώς της παρέας , αλλα αυτός που δεν δίνει και το παίζει παγωνι με σκοπό να πουλήσει τη πραμάτεια του είναι ...... ( δεν θέλω να το πω γιατι είμαι καλο παιδι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 5 Ιουνίου 2012 #68 Share 5 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ με τον φιλο Vrilo γιατί ειδικά για εμάς που ξεκινάμε τώρα είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε υποστήριξη από πιο έμπειρους συνχομπιστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 5 Ιουνίου 2012 #69 Share 5 Ιουνίου 2012 Ασε Vrilo μην μου λες εμένα για "παρέακια" γιατι θα βγούμε εντελώς εκτός θέματος .... Θες να μου πεις ότι δεν έχεις δώσει σε φίλους κοράλια δωρεάν η ανταλλαγή ; Οργανωστε κάτι αντίστοιχο ( frag swap ) και πιστεύω πως κάτι καλο θα βγει Υγ η μεγάλη παρέα που λες δεν παίζει να γίνει ....Ελα σε καποιον meeting και θα δεις αν παιζει μεγαλη παρεα ( χωρίς διαμάχες ) για πολλούς και διάφορους λόγους . Απο εκει και πέρα εάν κάποιος δεν θέλει ντέ και καλα να φραγκαρη τα κοράλια του δεν παει να πει ότι είναι ο κακώς της παρέας , αλλα αυτός που δεν δίνει και το παίζει παγωνι με σκοπό να πουλήσει τη πραμάτεια του είναι ...... ( δεν θέλω να το πω γιατι είμαι καλο παιδι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2012 #70 Share 5 Ιουνίου 2012 (edited) Geosid, κατά 05 Ιούνιος 2012 - 13:22, λόγο: Ασε Vrilo μην μου λες εμένα για "παρέακια" γιατι θα βγούμε εντελώς εκτός θέματος .... Θες να μου πεις ότι δεν έχεις δώσει σε φίλους κοράλια δωρεάν η ανταλλαγή ; Οργανωστε κάτι αντίστοιχο ( frag swap ) και πιστεύω πως κάτι καλο θα βγει Υγ η μεγάλη παρέα που λες δεν παίζει να γίνει ....Ελα σε καποιον meeting και θα δεις αν παιζει μεγαλη παρεα ( χωρίς διαμάχες ) για πολλούς και διάφορους λόγους . Απο εκει και πέρα εάν κάποιος δεν θέλει ντέ και καλα να φραγκαρη τα κοράλια του δεν παει να πει ότι είναι ο κακώς της παρέας , αλλα αυτός που δεν δίνει και το παίζει παγωνι με σκοπό να πουλήσει τη πραμάτεια του είναι ...... ( δεν θέλω να το πω γιατι είμαι καλο παιδι ) Αν εννοεις τις συναντησεις Σταυρο,να σου πω εγω που τα ξερω περισσοτερο και καλυτερα πως παρεα υπαρχει,αλλα οχι μεγαλη.Παλια,που τα πραγματα ηταν διαφορετικα ηταν μεγαλυτερη.Και ο Geosid το γνωριζει αυτο,γιατι ερχοταν στις συναντησεις,και στη γιαφκα............. Έγινε επεξεργασία 5 Ιουνίου 2012 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 5 Ιουνίου 2012 #71 Share 5 Ιουνίου 2012 Μπράβο παιδιά...τώρα είδα το θέμα!! Εγώ δυστυχώς δεν έχω και κανένα θηρίο οπότε το μόνο frag που μπορώ να δώσω είναι zoanthus καφέ με πράσινο στόμα... Επίσης έναν θερμοστάτη TetraTec 50W και ένα pH buffer της seachem σχεδόν γεμάτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Ιουνίου 2012 #72 Share 5 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν οργανωνει το aquazone κανενα frag parti σε Αθηνα και Θεσ/νικη οπως εκανε το open reef παλαιοτερα?Ετσι δυναμικα πιστευω πως πρεπει να ξεκινησει,σαν γεγονος... και να προχωρησει ανανεωνοντας το συνεχως.Γιατι οχι να μπουν και καταστηματα στο παιχνιδι με τις προσφορες τους.Ετσι θα ξεκαθαρισει και το τοπιο οσον αφορα τα καταστηματα που θελουν να βλεπουν το χομπι μας ... και σαν χομπι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2012 #73 Share 5 Ιουνίου 2012 Γιατι δεν οργανωνει το aquazone κανενα frag parti σε Αθηνα και Θεσ/νικη οπως εκανε το open reef παλαιοτερα?Ετσι δυναμικα πιστευω πως πρεπει να ξεκινησει,σαν γεγονος... και να προχωρησει ανανεωνοντας το συνεχως.Γιατι οχι να μπουν και καταστηματα στο παιχνιδι με τις προσφορες τους.Ετσι θα ξεκαθαρισει και το τοπιο οσον αφορα τα καταστηματα που θελουν να βλεπουν το χομπι μας ... και σαν χομπι!!! Nομιζω σε τετοια κινηση δεν εχουν τα καταστηματα.Αν οι ιδιοκτητες καποιων ειναι και χομπιστες και διατηρουν ενυδρειο,why not; Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 5 Ιουνίου 2012 #74 Share 5 Ιουνίου 2012 Nομιζω σε τετοια κινηση δεν εχουν τα καταστηματα.Αν οι ιδιοκτητες καποιων ειναι και χομπιστες και διατηρουν ενυδρειο,why not; Oπου υπαρχει δραση...Υπαρχει και αντιδραση.Ετσι και αλλιως τωρα που ολα αλλαζουν....Καποιοι θα μεινουν πισω απο λαθος επιλογες και συμπεριφορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2012 #75 Share 5 Ιουνίου 2012 Oπου υπαρχει δραση...Υπαρχει και αντιδραση.Ετσι και αλλιως τωρα που ολα αλλαζουν....Καποιοι θα μεινουν πισω απο λαθος επιλογες και συμπεριφορες Νομιζω ημουν απολυτα σαφης σε αυτο που ειπα,κι εσυ μιλας με ασαφεια.Δεν μπορω να σε καταλαβω σορρυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος