nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #26 Share 26 Μαίου 2012 (edited) Οντως πολυ καλη κινηση εγω ανταλλασω μια green carpet ανεμωνη τουμπανομε οποιαδηποτε αλλη ανεμωνη χωρις λογια..... Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #27 Share 26 Μαίου 2012 (edited) νικο μου δεν μου αρεσουν οι λεζαντες.ο σωστος χομπιστας δεν πρεπει να ακουγεται παραεξω.δεν υπαρχει καμμια διαφημηση και δεν πρεπει να υπαρχει.η ματαιοδοξια καοι φανφαρες δεν αρμοζουν στο χομπι μας. απο την αλλη εγω στο ενυδρειο μου φιλοξενω κοραλια ΟΛΑ απο δωρεες φιλων μου.αυτα που ειχα αγορασει εγω ειτε μοιραστηκαν για να ζησουν ειτε χαθηκαν απο παλια μου φουρτουνα-προβλημα.ποτε δεν ξαναμπορεσα να αγορασω απο τοτε λογω της οικ.καταστασης μου. μακαρι και εγω να φτασω καποια στιγμη να δω sps που μεγαλωνουν επιτελους στο δικο μου ενυδρειο.αυτος ειναι και ο βασικος μου στοχος. Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #28 Share 26 Μαίου 2012 (edited) νικο μου δεν μου αρεσουν οι λεζαντες.ο σωστος χομπιστας δεν πρεπει να ακουγεται παραεξω.δεν υπαρχει καμμια διαφημηση και δεν πρεπει να υπαρχει.η ματαιοδοξια καοι φανφαρες δεν αρμοζουν στο χομπι μας. απο την αλλη εγω στο ενυδρειο μου φιλοξενω κοραλια ΟΛΑ απο δωρεες φιλων μου.αυτα που ειχα αγορασει εγω ειτε μοιραστηκαν για να ζησουν ειτε χαθηκαν απο παλια μου φουρτουνα-προβλημα.ποτε δεν ξαναμπορεσα να αγορασω απο τοτε λογω της οικ.καταστασης μου. μακαρι και εγω να φτασω καποια στιγμη να δω sps που μεγαλωνουν επιτελους στο δικο μου ενυδρειο.αυτος ειναι και ο βασικος μου στοχος. συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα ο καλος χομπιστας πρεπει να δειχνεται με το δαχτυλο και να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τους καινουργιους χομπιστες που μπαινουνε στο χωρο χομπιστας για εμενα σημαινει να μοιραζεσαι γνωσης,να δινεις πραγματα, να βοηθας , για αυτο αλλωστε λεγεται χομπυ αυτο που κανουμε . και οχι δουλεια...ο νοων νοειτω............ για εμενα εισαι ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ME ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και θα το λεω δημοκρατια του λογου δεν εχουμε ετσι και αλλιως... Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Μαίου 2012 #29 Share 26 Μαίου 2012 συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα ο καλος χομπιστας πρεπει να δειχνεται με το δαχτυλο και να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τους καινουργιους χομπιστες που μπαινουνε στο χωρο χομπιστας για εμενα σημαινει να μοιραζεσαι γνωσης,να δινεις πραγματα, να βοηθας , για αυτο αλλωστε λεγεται χομπυ αυτο που κανουμε . και οχι δουλεια...ο νοων νοειτω............ για εμενα εισαι ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ME ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ και θα το λεω δημοκρατια του λογου δεν εχουμε ετσι και αλλιως... Να σας πω κι εγω λοιπον που διαβαζω το θεμα,οτι πολλοι το εχουν κανει δουλεια και χωρις νοων νοειτω. Δεν μπορω να συμμετεχω ακομα δυστυχως,συνεχιστε και φιλακια ρουφηχτααααα που λεει κι η Πετρουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #30 Share 26 Μαίου 2012 στρατουλη μου δεν εχεις και αδικο.υπαρχουν αρκετοι που πουλανε για να εχουν ενα κομποδεμα απλα για την συντηρηση του ενυδρειου τους τετοια εποχη με κριση.και ορισμενοι αλλοι ομως... οντως εχουν γινει εμποροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 26 Μαίου 2012 #31 Share 26 Μαίου 2012 Να σας πω κι εγω λοιπον που διαβαζω το θεμα,οτι πολλοι το εχουν κανει δουλεια και χωρις νοων νοειτω. Δεν μπορω να συμμετεχω ακομα δυστυχως,συνεχιστε και φιλακια ρουφηχτααααα που λεει κι η Πετρουλα γεια σου ρε Στρατο,ετσι σε θελω,συνχαρητιρια στα υπολυπα παιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Μαίου 2012 #32 Share 26 Μαίου 2012 στρατουλη μου δεν εχεις και αδικο.υπαρχουν αρκετοι που πουλανε για να εχουν ενα κομποδεμα απλα για την συντηρηση του ενυδρειου τους τετοια εποχη με κριση.και ορισμενοι αλλοι ομως... οντως εχουν γινει εμποροι. Κι εγω πουλαω Κωστα,και πολλοι αλλοι.Ευτυχως ομως στο εμποριλικι δεν εφτασα ουτε θα φτασω ποτε. Αρκετα ομως γιατι χαλαει το θεμα και ειναι κριμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos gn 26 Μαίου 2012 #33 Share 26 Μαίου 2012 Παιδια συγνωμη αλλα η επικεφαλιδα δεν ειναι ανταλλαγη κορραλιων? Που κανω λαθος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #34 Share 26 Μαίου 2012 Κι εγω πουλαω Κωστα,και πολλοι αλλοι.Ευτυχως ομως στο εμποριλικι δεν εφτασα ουτε θα φτασω ποτε. Αρκετα ομως γιατι χαλαει το θεμα και ειναι κριμα. δεν χαλαει το θεμα φιλε Στρατο απο ανθρωπους που εχουν προσφέρει τοσα πολλα στο χομπυ οπως εισαι εσυ..!! ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ Χ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και μην το παρεις σαν φιλοφρονυση η αληθεια ειναι και τιποτα παραπανω . εχω την αναγκη να σε ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου για οτι εχεις προσφερει στο χομπυ ολα αυτα τα χρονια που ασχολεισε σε ολους σε μας με της γνωσης σου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #35 Share 26 Μαίου 2012 Παιδια συγνωμη αλλα η επικεφαλιδα δεν ειναι ανταλλαγη κορραλιων? Που κανω λαθος?? κουβεντουλα κανουμε νικο.δεν εχεις κανει λαθος πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #36 Share 26 Μαίου 2012 (edited) ψαχνοντας στην αποθηκη βρηκα ακομα καποια πραγματα και τα οποια χαριζω ηλεκτρονικο τροφοδοτικο 2x18 watt τ8 για ενυδρειο μεχρι 80 ποντους μηκος του ενυδρειου γλυκου νερου γιατι ειναι λιγος ο φωτισμος για reef και οτι αλλο βρω εδω ειμαστε.. οποιο παιδι το θελει ας απαντηση ακομα υπαρχει.. χαριζω τροφοδοτικο 10watt μαζι με μια λεντοταινια στα 7000 kelvin για φυτεμενο γλυκου και για refugium θαλασσινου Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #37 Share 26 Μαίου 2012 για παμε και για ανταλλαγες σε frag ' για να βλεπω κοσμο..... να ερχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 26 Μαίου 2012 #38 Share 26 Μαίου 2012 Φτουυ..... ειμαι στο καραβι ακομα.....αλλιως εχω να δωσω Ξενια, star pollyps ...... μια ανεμωνη κοκκινη bubble tip (κρατημενη) , γαριδες απο γεννα , Hystrix ροζ και καφε, chaeto σε αυθονια και κατι ψιλοπραγματα απο εξοπλισμο! Το μονο που ζηταω τωρα ειναι αν εχει κανεις κανενα φραγκακι Ξενια pulsing για το νανο μου που εχω εδω στο καραβι! Τον πληρωνω κιολας αν θελει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #39 Share 26 Μαίου 2012 εχεις γαριδες γεννας??? θελωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Μαίου 2012 #40 Share 26 Μαίου 2012 Παιδια συγνωμη αλλα η επικεφαλιδα δεν ειναι ανταλλαγη κορραλιων? Που κανω λαθος?? Το χαλλλλλαρα το λεμε κι εμεις εδω κατω.Το νου σου γιατι θα κανεις ρυτιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #41 Share 26 Μαίου 2012 (edited) Φτουυ..... ειμαι στο καραβι ακομα.....αλλιως εχω να δωσω Ξενια, star pollyps ...... μια ανεμωνη κοκκινη bubble tip (κρατημενη) , γαριδες απο γεννα , Hystrix ροζ και καφε, chaeto σε αυθονια και κατι ψιλοπραγματα απο εξοπλισμο! Το μονο που ζηταω τωρα ειναι αν εχει κανεις κανενα φραγκακι Ξενια pulsing για το νανο μου που εχω εδω στο καραβι! Τον πληρωνω κιολας αν θελει! ωραιος ο Λαμπρος για παμε παιδια ..... λαμπρο θα σου δωσω εγω xenia απλα ειναι λιγο μικρη ακομα Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 27 Μαίου 2012 #42 Share 27 Μαίου 2012 εχεις γαριδες γεννας??? θελωωωω Ναι peppermint!!! Ειχα παρει 5 και μετα απο 3 μηνες εγιναν 10..... Το κακο ειναι οτι εχουν γινει επικινδυνες .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 27 Μαίου 2012 #43 Share 27 Μαίου 2012 Ναι peppermint!!! Ειχα παρει 5 και μετα απο 3 μηνες εγιναν 10..... Το κακο ειναι οτι εχουν γινει επικινδυνες .... Εμείς εδώ στα Χανιά θέλουμε peppermint!!! Eγώ φραγκ μετα από δυο μήνες.Έχω όμως ζωντανό βράχο αρκετό αλλά μόνο για Κρήτη.Έχω και ένα φίλτρο eheim 2211 και ψάχνω 2 κυκλοφορητές όσο μεγαλύτερους γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 27 Μαίου 2012 #44 Share 27 Μαίου 2012 ωραιος ο Λαμπρος για παμε παιδια ..... λαμπρο θα σου δωσω εγω xenia απλα ειναι λιγο μικρη ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 27 Μαίου 2012 #45 Share 27 Μαίου 2012 (edited) Γειά σου ρε νίκο με την φωτιστικάρα σου!υπέροχο το φώς και τούμπανα τα κοράλια σου! έχω και εγώ ένα sonpar 50w θερμοστάτη φίλτρο resun 1000l/h εσωτερικό και ένα σκιμεράκι WG 310 150l/h jad Έγινε επεξεργασία 27 Μαίου 2012 - doperman Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo1010 27 Μαίου 2012 #46 Share 27 Μαίου 2012 Γειά σου ρε νίκο με την φωτιστικάρα σου!υπέροχο το φώς και τούμπανα τα κοράλια σου! έχω και εγώ ένα sonpar 50w θερμοστάτη φίλτρο resun 1000l/h εσωτερικό και ένα σκιμεράκι WG 310 150l/h jad μηπως εχεις και την mp10 που μου χρωστας??4 μηνες σε ψαχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 27 Μαίου 2012 Author #47 Share 27 Μαίου 2012 Εμείς εδώ στα Χανιά θέλουμε peppermint!!! Eγώ φραγκ μετα από δυο μήνες.Έχω όμως ζωντανό βράχο αρκετό αλλά μόνο για Κρήτη.Έχω και ένα φίλτρο eheim 2211 και ψάχνω 2 κυκλοφορητές όσο μεγαλύτερους γίνεται. γιατι μονο για κρητη ο βραχος...αν θα ερθω εγω απο πειραια να δω και την ενυδρειαρα σου δεν θα μου δωσεις?? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 27 Μαίου 2012 Author #48 Share 27 Μαίου 2012 (edited) ο λαρης ρε παιδια που ειναι...??? ..........αιολε, κλαζ ,αλεξ , που ειναι ο λαρη και χαθηκε? χαριζονται ( 5) strombus snail Έγινε επεξεργασία 27 Μαίου 2012 - nikostrex Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 2 Ιουνίου 2012 #49 Share 2 Ιουνίου 2012 Αλλος κανεις ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Ιουνίου 2012 #50 Share 3 Ιουνίου 2012 Δεν θα μπορούσα να λείψω απο τέτοιο πανηγύρι...Άλλωστε πολλά μέλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο γνωρίζουν τις απόψεις μου περί-ανταλαγής και διάδοσης του χόμπι.Θα με ενδιέφερε ένας δίαυλος μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης ώστε να σπάσουμε ταμπού και κατεστημένο.Άλλωστε όλοι κερδισμένοι βγαίνουμε αργά ή γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος