nikostrex 25 Μαίου 2012 #1 Share 25 Μαίου 2012 μετα απο πολυ ωριμη σκεψη και μιας και η εποχες εχουν αλλαξει και τα οικονομικα ολων μας εχουν δυσκολεψει φτιαχνεται αυτο εδω το ποστ για να μπορουμε εδω μεταξυ μας να αλλαζουμε φραγκακια και την μικρη αυτη αρχη την κανω εγω ανταλλασω συνουλαρια πρασινη , και ροζ, xenia, καποια sps που εχω με μανιταρια ζωανθους και οτι αλλο θελεται.. ευχομαι αυτη η αρχη αν εχει και συνεχεια ...... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 25 Μαίου 2012 #2 Share 25 Μαίου 2012 Μια χαρά την βρίσκω την ιδέα σου. Θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει όπως σωστά έκανες ποια κοράλλια θέλει να δώσει. Αντι για χρήμα να γίνει μια ανταλλαγή. Κρατά το χόμπι μας λίγο πιο αγνό Έχω Fungia και μια Ricordea που ψάχνω να ξεφορτωθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Μαίου 2012 #3 Share 25 Μαίου 2012 (edited) πες μου πως δεν ειναι πορτοκαλι η ρικορδεα.....(επειδη τετοια εχω) εχω μια εφυλια παραντιβιζα μωβ-πρασινη,καμμια 3-4 κεφαλια..... Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Μαίου 2012 #4 Share 25 Μαίου 2012 Niko σωστα το λες, εχω κατι μικρες ανεμονες τι λετε?αν τις βγαλουμε χαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Μαίου 2012 #5 Share 25 Μαίου 2012 Ελα να ετοιμάζεται το φράγκ swap!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #6 Share 25 Μαίου 2012 Ελα να ετοιμάζεται το φράγκ swap!!! μπραβο αλεξη φράγκ swap και τα μυαλα στα καγκελα ( και τα νερα στο τερμα) για παμε φιλοι χομπιστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #7 Share 25 Μαίου 2012 Niko σωστα το λες, εχω κατι μικρες ανεμονες τι λετε?αν τις βγαλουμε χαχαχα. ολα ειναι δεκτα εδω! οτι εχει ο καθενας για παμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 25 Μαίου 2012 #8 Share 25 Μαίου 2012 Μπραβο στον Νικο για την ιδεα... εχω και εγω καποια sps για ανταλλαγη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #9 Share 25 Μαίου 2012 Μια χαρά την βρίσκω την ιδέα σου. Θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει όπως σωστά έκανες ποια κοράλλια θέλει να δώσει. Αντι για χρήμα να γίνει μια ανταλλαγή. Κρατά το χόμπι μας λίγο πιο αγνό Έχω Fungia και μια Ricordea που ψάχνω να ξεφορτωθώ. μπραβο Βασιλη αντε να κανουμε οπως ειπες το χομπυ μας ποιο αγνο... +10000000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #10 Share 25 Μαίου 2012 Μπραβο στον Νικο για την ιδεα... εχω και εγω καποια sps για ανταλλαγη.... Σταυρο εισαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ :bigemo_harabe_net-92: ευχαριστουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #11 Share 25 Μαίου 2012 ο φιλος μου ο λαρης που ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #12 Share 25 Μαίου 2012 παιδια οτι ειναι να δινεται να το γραφεται και απο εδω να γινονται η ανταλλαγες μεταξυ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαίου 2012 #13 Share 25 Μαίου 2012 (edited) ωραια ιδεα νικο να το παω κ λιγο παραπερα?? να κανουμε κ ενα θεματακι οπου οκαθενας θα μπορει να χαριζει καποια πραγματα που δεν χρειαζεται κ δεν τον ενδιαφερει να βγαλει χρηματα απο αυτα ειτε επειδη ειναι "φοβερος τυπος" ειτε επειδη κ να τα πουλαγε θα ειχαν μικρη αξια(αν κ αυτη η ενοια ειναι λιγο δυσκολη στις μερες μας ) για το φραγκ swap ειμαι μεσα αλλα ειμαι πολυ μικρο ακομα ρε παιδια για να συνεισφερω σε κανενα 4μηνο,πρωτα ο θεος μπορω να φερω εαν χρειαστει-χωρις αυτο να σημαινει πως θελω κοραλια-,κυκλοφορητες,απο εβδομαδα κ φωτα,ισως κ καμια δεξαμενη να βαλουμε τις πραματιες! Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2012 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαίου 2012 #14 Share 25 Μαίου 2012 οσον αφορα στο θεμα με τα "χαρισματα" σε περιπτωση που το προχωρησουμε εχω να δωσω 1.εναν θερμοστατη jbl 50 w 2.balast arcadia για μια η 2 λαμπες τ8 3.γυρω στα 10-15 κιλα αραγωνιτη νεκρο ισως κ μερικα μικροπραγματακια ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Μαίου 2012 #15 Share 25 Μαίου 2012 Μανιτάρια.. πολλά μανιτάρια!!! Κόκκινα και πράσινα! Λίγο star polyp αν καταφέρω να ξεκολλήσω επίσης... Ψάχνω οτιδήποτε που δεν έχω και κυρίως ζωανθούς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #16 Share 25 Μαίου 2012 θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!! οτι θελει ο καθενας που πραγματικα αισθανεται ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ μπορει να συνεισφέρει βλεπεις η εποχες αλλαξανε....και τα δεδομενα ειναι τελειος διαφορετικα νομιζω οτι μονο με την αλληλεγγυει μπορουμε να καταφερουμε πολλα ολοι μας σαν χομπιστες... ειναι κριμα να βλεπεις παιδια που θελουν να διαλυσουν τα ενυδρεια τους ... εμεις θα ειμαστε εδω και κουραγιο να τους δινουμε και φραγκακια απο οτι μπορει ο καθενας απλα φιλικα και ξεκαθαρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #17 Share 25 Μαίου 2012 οσον αφορα στο θεμα με τα "χαρισματα" σε περιπτωση που το προχωρησουμε εχω να δωσω 1.εναν θερμοστατη jbl 50 w 2.balast arcadia για μια η 2 λαμπες τ8 3.γυρω στα 10-15 κιλα αραγωνιτη νεκρο ισως κ μερικα μικροπραγματακια ακομα μπραβο ρε μαγκα εισαι αρχοντας και ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ :bigemo_harabe_net-92: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαίου 2012 #18 Share 25 Μαίου 2012 να'σαι καλα νικο που μας ξυπνησες... εσυ κ αν εισαι ολα αυτα που μου "εσουρες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #19 Share 25 Μαίου 2012 Μανιτάρια.. πολλά μανιτάρια!!! Κόκκινα και πράσινα! Λίγο star polyp αν καταφέρω να ξεκολλήσω επίσης... Ψάχνω οτιδήποτε που δεν έχω και κυρίως ζωανθούς.. Πανο θελω μανιταρια κοκκινα και πρασινα ελα να παρεις οτι θελεις απο λιγα sps ,συνουλαρια πρασινη,ροζ, xenia,και καποια ζωανθους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #20 Share 25 Μαίου 2012 Μανιτάρια.. πολλά μανιτάρια!!! Κόκκινα και πράσινα! Λίγο star polyp αν καταφέρω να ξεκολλήσω επίσης... Ψάχνω οτιδήποτε που δεν έχω και κυρίως ζωανθούς.. ξεχασα να σου πω και ενα μεγαλο μπραβο...για την κινηση που εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #21 Share 25 Μαίου 2012 χαριζω τροφοδοτικο 10watt μαζι με μια λεντοταινια στα 7000 kelvin για φυτεμενο γλυκου και για refugium θαλασσινου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 25 Μαίου 2012 Author #22 Share 25 Μαίου 2012 θα παρακαλεσω τους συντονιστες του φορουμ αν μπορουν να προσθεσουν στο κυριος θεμα και χαριζονται διαφορα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #23 Share 26 Μαίου 2012 εγω κανω ανακεφαλαιωση για το τομαρι μου,και τι διαθετω... μια εφυλια paradiviza πρασινη μωβ-3-4 κεφαλια κανα 2 καφε μανιταρια ξενια κανα 2-3 φραγκς μια νανο κοραλια 1500λτρ με μαγνητες,χωρις ομως το αξονακι της. αυτα προς το παρων.μακαρι να συνελθω απο το προβλημα που εχω στα σκληρα,να μεγαλωσω τα φραγκς μου και να δωσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos gn 26 Μαίου 2012 #24 Share 26 Μαίου 2012 Οντως πολυ καλη κινηση εγω ανταλλασω μια green carpet ανεμωνη τουμπανομε οποιαδηποτε αλλη ανεμωνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 26 Μαίου 2012 Author #25 Share 26 Μαίου 2012 εγω κανω ανακεφαλαιωση για το τομαρι μου,και τι διαθετω... μια εφυλια paradiviza πρασινη μωβ-3-4 κεφαλια κανα 2 καφε μανιταρια ξενια κανα 2-3 φραγκς μια νανο κοραλια 1500λτρ με μαγνητες,χωρις ομως το αξονακι της. αυτα προς το παρων.μακαρι να συνελθω απο το προβλημα που εχω στα σκληρα,να μεγαλωσω τα φραγκς μου και να δωσω.... μπραβου ρε Κωστα εισαι μεγαλος πολυ μεγαλος ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος