socrates 25 Μαίου 2012 #1 Share 25 Μαίου 2012 ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60ΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΕΝΑ 175,ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkas 25 Μαίου 2012 #2 Share 25 Μαίου 2012 Καλησπέρα. Αδειαζεις το νερο απο το μικρο , βγαζεις το χαλικι και καλο ειναι να το ξεπλυνεις κιολας για να φυγει η πολυ μπιχλα και μετα το βαζεις στο μεγαλυτερο , συμπληρωνεις σε ποσοτητα , νερακι αντιχλωριο και στρωσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Μαίου 2012 #3 Share 25 Μαίου 2012 Καταρχην θα σε παρακαλεσω να γραφεις με μικρα Ελληνικα γραμματα γιατι ειναι κανονας του φορουμ. Αδειαζεις το νερο απο το ενυδρειο σου,βγαζεις το χαλικι,το βαζεις στο καινουριο,συπληρωνεις και αλλο χαλικι,βαζεις τα υλικα του παλιου σου φιλτρου στο νεο για να μπολιασεις το νεο φιλτρο,γεμιζεις νερο και βαζεις ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
socrates 25 Μαίου 2012 Author #4 Share 25 Μαίου 2012 συγνωμη για τα κεφαλαια εβαλα και μια αγγελια στα κεφαλαια πριν διαβασω αυτο το ποστ ,συγνωμη δεν θα επαναληφθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 25 Μαίου 2012 #5 Share 25 Μαίου 2012 Εδω λες οτι εχεις ενα 60αρι και εχει διαρροη και σε αγγελια πουλας ενα 60αρι τελικα εχεις2 ενυδρεια;η πουλας αυτο που εχει διαρροη ; γιατι στην αγγελια δεν λεει κατι για διαρροη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
socrates 26 Μαίου 2012 Author #6 Share 26 Μαίου 2012 2 εχω αδερφε δεν ειμαι τοσο @./.λ΄'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #7 Share 26 Μαίου 2012 γιατι μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια με την τραμπα του χαλικιου?ετσι κι αλλιως σχεδον σε 3πλασια λιτρα πας.το παλιο δεν σου φτανει.γιατι δεν βαζεις καινουργιο χαλικι απο την αρχη στο νεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
socrates 26 Μαίου 2012 Author #8 Share 26 Μαίου 2012 ειχα χοντρο στρωμα και μου εφτασε μια χαρουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
socrates 26 Μαίου 2012 Author #9 Share 26 Μαίου 2012 και για να λυσω περαιτερω τη πανω παρεξηγηση με το ενυδρειο το ειχα φουλαρει παραπανω απο οτι επρεπε για αυτο παρατηρουσα τη διαρροη και το εδωσα κιολας σε ενα γνωστο και ειναι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 26 Μαίου 2012 #10 Share 26 Μαίου 2012 Φιλε μου εσυ γραφεις... Κατω απο προφιλ σου οτι εχεις ενα 60λ που αποκτησες προσφατα...!!! Πιστεψε με εχουν δει πολλα τα ματια μας εδω μεσα ανα καιρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
socrates 27 Μαίου 2012 Author #11 Share 27 Μαίου 2012 σε αυτο δε μπορω να διαφωνησω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
socrates 27 Μαίου 2012 Author #12 Share 27 Μαίου 2012 χαχα,το αλλαξα κιολας μιας και δεν εχω 60αρι πλεον παλι καλα που μου το πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος