Jump to content

Το Δικό Μου Θαλασσινό 60L

Recommended Posts

Συλλυπητηρια φιλε Κων/νε...

Ειναι δυσκολα τα ατιμα! Αλλα γιατι να πεθανε ξαφνικα? Ελεγες οτι ταιζεις καθε 2 μερες κατεψυγμενη. Εμενα εκανε 9 μερες να φαει οταν τον πρωτοεβαλα σε μενα. Πλεον φτιαχνω ζωντανη αρτεμια καθε 4 μερες. Ταιζω τις 2μερες - αντε 3 αν μεινουν ζωντανες - και μια μερα νηστεια...το πακετακι της αρτεμιας με παει μηνα και κανει 10 ευρω. Ειδικα αν παρεις μονο αυγα (και οχι το mixed salt) θα σε παει πολυ περισσοτερο (αφου εχεις αλατι για τις αλλαγες νερου σου...

• Απαντήσεις 343
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή τάιζα κατεψυγμένη mysis για να φάνε όλα τα ψάρια παρέα.

Τις υπόλοιπες μέρες που τάιζα φλέικς νουτρίσιον και μπίλια φόρμουλα2 νουτρίσιον δεν ακουμπούσε.

Ο ψάρης έμεινε μαζί μας 4 1/2 μήνες περίπου και όλα αυτό το διάστημα ήταν το μόνο απ΄τα ζωντανά

που δεν μεγάλωσε σε μέγεθος όπως τα υπόλοιπα. Η θηλυκιά κλόουν έγινε διπλάσια, ο πιτσάμας επίσης.

Αυτός ήταν τις τελευταίες μέρες νωχελικός και κινούταν στα κάτω μέρη του ενυδρείου χωρίς να αλλάξω κάτι στις παραμέτρους.

Πιστεύω ότι ήταν περιορισμένη η διατροφή του και γι αυτό μας άφησε.

Το πάθημα για άλλη μια φορά μου έγινε μάθημα. Πλέον ότι ζωντανό σκέφτομαι να προσθέσω, ψάρι ή κοράλι ή σαλλιγκάρι

σκέφτομαι 2 φορές και διαβάζω σχετικά με αυτό τόσο για τις διατροφικές του συνήθειες όσο και για την συμβατότητα με τα υπόλοιπα.

Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις, αφο΄πυ πιστεύω ότι βοηθάνε όσους πράττουν όπως εγώ να σκέφτονται ... τριπλά !

καλή συνέχεια

Κ

Γείτονα φεεεεεέταααα.

Με τον καιρό μαθαίνεις να μην σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός και να διαβάζεις προσεκτικά πρίν απο κάθε αγορά.

Υπολογίζω σε ένα-δύο χρόνια να φτιάξεις ένα ονειρεμένο ενυδρείο και να εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες.

Είσαι κοντά πάντως γιατί το ριφάκι σου πιστεύω είναι απο τα καλύτερα νάνο που υπάρχουν στον χώρο.

Μην στέκεσαι στην απώλεια γιατί "όλοι" έχουμε απώλειες και θα συνεχίσουμε να έχουμε γιατί απλά είναι ελάχιστα αυτά που γνωρίζουμε για αυτούς τους οργανισμούς.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,

αύριο σκοπέυω να τραβήξω σειρά από νέες φώτος αφού τα κοραλάκια μεγαλώνουν σιγά σιγά και τα ψαράκια παχαίνουν !!

Παρεπιπτόντως τα 2 πρώτα SPS κοραλάκια μου, φαίνονται υγιή και συνυπάρχουν αρμονικά με τα LPS καθώς και με τα ζωάνθους αλλά και τα μανιταράκια.

φτου φτου ....

Τι φτιανς εσυ? Η θα μας βομβαρδιζεις με ενημερωσεις η θα σε ψαχνουμε?!

• 2 weeks later...

Τι φτιανς εσυ? Η θα μας βομβαρδιζεις με ενημερωσεις η θα σε ψαχνουμε?!

Αντιμετωπιζω πρoβληματα Βαλεντινo φιλε μoυ ....

Παραταυτα σημερα μας αφησε και η γαριδα αρλεκινoς πoυ ειχε γινει τoση αναστατωση με την απoκτηση της και την επιθεση πoυ εκανε στo κoκκινo αστεριακo μoυ.

Δυστυχως oι απωλειες ειναι και αυτες στo πρoγραμμα.

Φωτoγραφιες απo τo ενυδρειo και τoυς κατoικoυς συντoμα.

Τα sps που δοκιμασες να βαλεις πως πανε;

Η γαριδα να υποθεσω πηγε απο ασιτια;

Αντιμετωπιζω πρoβληματα Βαλεντινo φιλε μoυ ....

Παραταυτα σημερα μας αφησε και η γαριδα αρλεκινoς πoυ ειχε γινει τoση αναστατωση με την απoκτηση της και την επιθεση πoυ εκανε στo κoκκινo αστεριακo μoυ.

Δυστυχως oι απωλειες ειναι και αυτες στo πρoγραμμα.

Φωτoγραφιες απo τo ενυδρειo και τoυς κατoικoυς συντoμα.

Προβληματα με το ενυδρειο σου φανταζομαι.Η γαριδα την εκανε γιατι σου τελιωσαν οι αστερινες?

Oι oφιoυρoι παραμενoυν πoλλες δεκαδες ισως και εκατoνταδες.

Δεν μπoρω να πω oτι την ειδα να τρωει oλo αυτo τo διαστημα, oμως παρεμεινε στo ενυδρειo περισσoτερo απo εναμισυ μηνα oπoτεθεωρω oτι δεν πηγε απo ασιτια.

Τα πρoβληματα πoυ αντιμετωπιζω ειναι πoικιλα, υγειας και συμπεριφoρας κυριως αλλα δεν θελω να αναφερθω στην παρoυσα.

Oσo για τα δυo σπσ κoραλια πανε μια χαρα θα τα δειτε στις φωτoγραφιες συντoμα.

Τα ζoανθη πανε περιφημα και με τo καλo τoν αλλo μηνα θα γινει και αναβαθμιση με πoλλα κoραλακια ....

Ευχαριστω για τo ενδιαφερoν.

Σου ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα τα προβληματα σου.

Περιμενουμε φωτογραφιες :)

Τι να πω για να σε παρηγορησω? Οτι κι εγω δεν περναω καλυτερα?! Πιανει?! :P Μη μασας! Κανε την αποτοξινωση σου κι ελα πισω οταν κρινεις οτι εισαι ετοιμος και ξεκουραστος..

Έγινε επεξεργασία - vales_red

Oι oφιoυρoι παραμενoυν πoλλες δεκαδες ισως και εκατoνταδες.

Δεν μπoρω να πω oτι την ειδα να τρωει oλo αυτo τo διαστημα, oμως παρεμεινε στo ενυδρειo περισσoτερo απo εναμισυ μηνα oπoτεθεωρω oτι δεν πηγε απo ασιτια.

Τα πρoβληματα πoυ αντιμετωπιζω ειναι πoικιλα, υγειας και συμπεριφoρας κυριως αλλα δεν θελω να αναφερθω στην παρoυσα.

Oσo για τα δυo σπσ κoραλια πανε μια χαρα θα τα δειτε στις φωτoγραφιες συντoμα.

Τα ζoανθη πανε περιφημα και με τo καλo τoν αλλo μηνα θα γινει και αναβαθμιση με πoλλα κoραλακια ....

Ευχαριστω για τo ενδιαφερoν.

Ποιος σε μαλωσε να του βγαλω το αυτι!!!Καλο ειναι αν εχεις καποιο θεμα με καποιον να το αναφαιρεις και να λυθει!Αυτα ειναι μικρα πραγματα για να μας κρατανε απ'εξω :bigemo_harabe_net-134:

• 4 weeks later...

Εχω να ερθω σε αυτο το λημερι ποσο καρο...και πεφτω σε προβληματα συμπεριφορας και υγειας!περαστικα φιλε και ελπιζω το ενυδρειο να σε βοηθησει να γινουν περαστικα πολυ πιο γρηγορα!ελα να δουμε και καμια φωτογραφια εεεεε!

Μέτα λύπης μου και εγώ έμαθα σήμερα οτι ο Κωνσταντίνος δεν είναι πια μαζί μας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:30 στα κοιμητήρια Θέρμης.

Καλό σου ταξίδι Κωνσταντίνε.

Το Θέμα κλειδώνει για ευνόητους λόγους.

Καλό του ταξίδι.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...