Alexpsycho 22 Ιουλίου 2012 #151 Share 22 Ιουλίου 2012 Συντονιστής με σαγιονάρα + κουβαδάκια στο Λιτόχωρο... ομορφάντρα μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 22 Ιουλίου 2012 #152 Share 22 Ιουλίου 2012 Συντονιστής με σαγιονάρα + κουβαδάκια στο Λιτόχωρο... ομορφάντρα μου!! Και κορδέλα POLO στο μέτωπο για τον ιδρώτα!!! Εισ ωραιοοοςςςς...!!! Και μιας κ λεμε για βουτιές .. οι κλασσικοί μαύροι αχινοι που εχουμε εδώ στις θάλασσες είναι safe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Ιουλίου 2012 #153 Share 22 Ιουλίου 2012 Και κορδέλα POLO στο μέτωπο για τον ιδρώτα!!! Εισ ωραιοοοςςςς...!!! Και μιας κ λεμε για βουτιές .. οι κλασσικοί μαύροι αχινοι που εχουμε εδώ στις θάλασσες είναι safe? Ζούνε όμως τρώνε κοραλλίνες και γυρίζουν βράχια...Φιλοξενούσα έναν θηλυκό(οι μαύροι είναι αρσενικοί οι θηλυκοί μόβ σκούρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Ιουλίου 2012 #154 Share 22 Ιουλίου 2012 καλο πλατσουρισμα κωστα! αλεξ απο κοραλια δεν σου ειχαν πειραξει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Ιουλίου 2012 #155 Share 22 Ιουλίου 2012 καλο πλατσουρισμα κωστα! αλεξ απο κοραλια δεν σου ειχαν πειραξει τιποτα? Να σου πώ την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι τίποτα απο τις δικές μας θάλασσες σε reef.Τον αστερία μου τον έφερε ο κουμπάρος μου και πήγε κατευθείαν στο ρεφιούτζιουμ...Δεν είχε αφήσει τίποτα.Στο ενυδρείο που έχω τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω αστερία.Θέλουν πάνω απο 250 λίτρα για να επιβιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Ιουλίου 2012 #156 Share 22 Ιουλίου 2012 ναι οντως τα θελουν τα λιτρα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Ιουλίου 2012 Author #157 Share 22 Ιουλίου 2012 Πριν 1 ωρα επεστρεψα και αν δειτε το ρολοι,μολις πριν 15 λεπτα εκανα την αλλαγη.το νερο τελικα μαζευτηκε βαθεια απο λεπτοκαρυα και νομιζω πως τους αρεσε...ηδη βλεπω στοματα ανοιχτα που σημαινει κατι καλο για τα κοραλακια μου...αντε καληνυχτες σε ολους.ειμαι πτωμα.. Εκ κινητου συντονιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 22 Ιουλίου 2012 #158 Share 22 Ιουλίου 2012 :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Ιουλίου 2012 #159 Share 25 Ιουλίου 2012 Να τελειώνουμε με το θέμα πιστεύω πλέων σίγουρα οτι με τα πέλλετς πρέπει να κρατήσουμε τα διττανθρακικά μεταξύ 7-8 dKh αν ανέβει πιο πάνω έχουμε τέτοια προβλήματα.Ό λόγος είναι οτι πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τον μηχανισμό που λειτουργούν και τι αντιδράσεις προκαλούν στα κοράλλια όταν έχουμε αυξημένα διττανθρακικά.Το ερώτημα με όλες αυτές τις μεθόδους είναι ο λόγος που θέλουμε να διατηρήσουμε ένα σύστημα σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα ΝΟ3 και ΡΟ4 και κατά πόσο αυτό είναι καλό για τα κοράλλια μας.Σε ένα περιβάλλον με SPS κοράλλια είναι εύκολο να στρώσουμε ενα ενυδρείο με τις τιμές αυτές ΝΟ3 0,1-0,5 με τέτοιες προ βιοτικές μεθόδους ..σε ένα μίξ όμως με LPS-SPS τιμές απο 1-5 ή και 10 ΝΟ3 είναι απολύτως αποδεκτά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος