hoffnung1989 24 Μαίου 2012 #1 Share 24 Μαίου 2012 καλησπερα εχς ενα ενυδρειο 110λ με ενα ζευγαρι guppies ..αν βαλω μεσα μωρο (οχι δικα τους ) θα υπαρξει προβλημα???επισης θελω να ρωτησω αν μπορω να βαλω μια θηλυκη μονομαχινα μεσα..τελος θα ηθελα να ρωτησω τι αλλο ειδος μπορω αν βαλω γαι αν μην υπαρξει προβλημα γιατι ουτε τα πλατυ ουτα οι ξιφοφοροι μου αρεσουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 24 Μαίου 2012 Author #2 Share 24 Μαίου 2012 μπορω να βαλω molly balloon η θα υπαρχει προβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 25 Μαίου 2012 #3 Share 25 Μαίου 2012 με τα 110λ που έχεις υπάρχουν αρκετά περιθώρια. Καταρχας... molly balloon είναι ζωοτόκα. για να ξέρεις, όλα τα ζωοτοκα μπορούν να συμβιώσουν χωρίς προβλημα μεταξύ τους. Επίσης, η μονομαχίνες συνήθως είναι ήρεμες προς άλλα είδη ψαριών...δεν πιστευω οτι θα έχεις πρόβλημα. Αν έχεις λεπτόκοκο βυθό μπορείς να βάλεις γατόψαρα. Τέλος, θα θέλαμε να μάθουμε για τα μωράκια. Τι ψαράκια είναι? Γεννήθηκαν μέσα στο ενυδρείο σου? Πόσα είναι? Αυτά για αρχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 26 Μαίου 2012 Author #4 Share 26 Μαίου 2012 εχω μαυρο χαλικι στο βυθο και εχω ηδη ενα πλεκο ..σκεφτομουν να παρω ενα κοπαδακι απο 10 μωρα endlers η guppies απλα δεν ξερω αν κινδυνευουν απο το δικο μου ζευγαρι guppies .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαίου 2012 #5 Share 26 Μαίου 2012 Όχι δεν κινδυνεύουν! Οι πρώτες 48 ώρες μετά την γέννα είναι οι επικίνδυνες για να φαγωθούν τα μωρά και εφόσον η γέννα γίνει μέσα στο ενυδρείο, μετά παίρνουν τα πάνω τους και δεν υπάρχει πρόβλημα! Φαντάζομαι ότι αυτά που θα βάλεις είναι κάποιον ημερών οποτε εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 26 Μαίου 2012 #6 Share 26 Μαίου 2012 Παιδια δλδ εγω με platy και guppie μπορω να βάλω μονομάχο μέσα; Γιατι νόμιζα οτι δεν ταιριάζει με αλλα οτι τσακώνονται. Γιατι θέλω να βάλω άλλο ενα τελευταίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 26 Μαίου 2012 #7 Share 26 Μαίου 2012 τα εντλερ με τα γκαπυ δεν ταιριαζουνε γιατι υβριδιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 26 Μαίου 2012 #8 Share 26 Μαίου 2012 (edited) τα ψαράκια είναι αρσενικά που έχω Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2012 - idnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 26 Μαίου 2012 #9 Share 26 Μαίου 2012 ο μονομαχος αμα δει αλλο ψαρι με μεγαλη ουρα τα θεωρει απειλη και .... τα τσιμπαει....,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 26 Μαίου 2012 Author #10 Share 26 Μαίου 2012 θελω τη γνωμη σας ..εχς τα 2 γκαπυ και το πλεκο ...μεσα λεω να βαλω ακομα εντλερς 2 μπαλουν πλατυ γαριδουλες και τελος μια θυληκη μονομαχινα ....πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο?να βαλψ σπηλιες η να αλλαξω χαμηλωσω το φωτισμο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 26 Μαίου 2012 Author #11 Share 26 Μαίου 2012 α εντλερ με τα γκαπυ δεν ταιριαζουνε γιατι υβριδιζουν ?? δηλαδη αν διασταυρψθουν θα εχουν προβλημα τα ψαρακια ?? Like This Παράθεση Πολλαπλή Παράθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #12 Share 26 Μαίου 2012 ο σωστος χομπιστας δεν θελει υβριδισμους-μπασταρδεματα.τα ψαρακια δεν θα παθουν τιποτα,αλλα ουτε γκαπι θα ειναι ουτε εντλερ.κατι ενδιαμεσο.αυτο δεν το θελουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 26 Μαίου 2012 #13 Share 26 Μαίου 2012 συγκεκριμενα ο αρσενικός μονομάχος σκοτώνεται με αλλους αρσενικούς μονομάχους κυρίως λογω ουράς. Αλλα οι μονομαχίνες πιστευω οτι δεν προκαλούν πρόβλημα... οπότε αν βάλεις αρσενικό με αλλα ψαράκια είσαι ενταξεί. το ιδιο ισχύει αν βάλεις θηλυκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Μαίου 2012 #14 Share 26 Μαίου 2012 συγκεκριμενα ο αρσενικός μονομάχος σκοτώνεται με αλλους αρσενικούς μονομάχους κυρίως λογω ουράς. Αλλα οι μονομαχίνες πιστευω οτι δεν προκαλούν πρόβλημα... οπότε αν βάλεις αρσενικό με αλλα ψαράκια είσαι ενταξεί. το ιδιο ισχύει αν βάλεις θηλυκια να παρακαλεσω πολυ εαν δεν ειμαστε σιγουροι γιαυτο που γραφουμε,απλα μην γραφουμε.ο μονομαχος ειναι ενα ιδιαιτερο ψαρι.ακομη και με θυληκο μεσα δεν ειναι σιγουρο πως δεν θα το σκοτωσει εαν δεν θελει να ζευγαρωσει.αρα το να το προτεινουμε αυτο δεν ειναι σωστο. υπαρχει τροπος εαν δουμε πως αρεσκονται μεταξυ τους και ειναι απλος.βαζουμε προσωρινα σε ενα μικρο ενυδρειακι το θυληκο και ακουμπαμε τα 2 ενυδρειακι το ενα πλαι στο αλλο.εαν δουμε να αντιδραει θετικα ο αρσενικος πχ δημιουρφια φωλιας με φυσσαλιδες τοτε μπορουμε να την βαλουμε μεσα.εαν αντιδραει επιθετικα μονο που την βλεπει ,τοτε οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 26 Μαίου 2012 Author #15 Share 26 Μαίου 2012 νομιζω οτι ο δον-κιφωτης δεν εννοουσε και τα δυο ψαρια στο ιδιο ενυδρειο αλλα οτι ειτε βαλω το αρσενικο ειτε το θηλυκο (που εγω θελω) θα συμβιωσει με τα υπολοιπα ΑΛΛΑ ειδη μεσα στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Μαίου 2012 #16 Share 26 Μαίου 2012 Με μια απλή ανάγνωση στο προφίλ του μονομάχου θα σας λυθούν όλες σας οι απορίες! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36770&st=0&p=323429entry323429 Θηλυκό μαζί με αρσενικό μονομάχο βάζουμε μόνο κατά την περίοδο της αναπαραγωγής και μόνο κάτω από την διαδικασία που ανέφερε ο klaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 27 Μαίου 2012 Author #17 Share 27 Μαίου 2012 ναι το θεμα ειναι οτι κανενας δεν θελει αν βαλει μονομαχουσ(αρσενικο θηλυκο) σε αυτη τη δημοσιευση ...εχει γινει παρανοηση ...εγω ειπα Η θηλυκο Η αρσενικο με αλλα ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Μαίου 2012 #18 Share 27 Μαίου 2012 ναι το θεμα ειναι οτι κανενας δεν θελει αν βαλει μονομαχουσ(αρσενικο θηλυκο) σε αυτη τη δημοσιευση ...εχει γινει παρανοηση ...εγω ειπα Η θηλυκο Η αρσενικο με αλλα ειδη Αν το ενυδρείο είναι φουλ φυτεμένο μπορείς να δοκιμάσεις με μια μονομαχίνα. Υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να σου τρώει τα μικρά όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoffnung1989 27 Μαίου 2012 Author #19 Share 27 Μαίου 2012 ναι σωστο και αυτο ..αν βαζω τα μωρα σε γεννιστρα μεχρι να αναπτυχθουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Μαίου 2012 #20 Share 27 Μαίου 2012 γεννηστρα-ενυδρειο ναι.ολες οι αλλες απλως στρεσαρουν τα ζωα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 27 Μαίου 2012 #21 Share 27 Μαίου 2012 εγω δεν υποστηριζω τις γεννηστρες. αν εχεις κερατοφυλο τα πιο δυνατα θα επιβιωσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 27 Μαίου 2012 #22 Share 27 Μαίου 2012 νομιζω οτι ο δον-κιφωτης δεν εννοουσε και τα δυο ψαρια στο ιδιο ενυδρειο αλλα οτι ειτε βαλω το αρσενικο ειτε το θηλυκο (που εγω θελω) θα συμβιωσει με τα υπολοιπα ΑΛΛΑ ειδη μεσα στο ενυδρειο ακριβώς. στην συγκεκριμενη περιπτωση εγώ είμαι σιγουρος για αυτό που λέω. οποιος έχει αντιθετει αποψη απλα μπορει να με διορθώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Μαίου 2012 #23 Share 27 Μαίου 2012 ναι το θεμα ειναι οτι κανενας δεν θελει αν βαλει μονομαχουσ(αρσενικο θηλυκο) σε αυτη τη δημοσιευση ...εχει γινει παρανοηση ...εγω ειπα Η θηλυκο Η αρσενικο με αλλα ειδη Και εγώ σου απάντησα ότι ο μονομάχος η η μονομαχινα μπαίνουν μόνα του και όχι με άλλα είδη! Οτιδήποτε άλλο είναι απλά πειράματα συμβιώσεις αταίριαστων χαρακτήρων και συμπεριφορών που στρεσάρουν τα ψάρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος