Γιασεμη 23 Μαίου 2012 #1 Share 23 Μαίου 2012 Γεια σας και καλως σας βρηκα!! Καιρο διαβα3α και αντλουσα πολλες πληροφοριες απο εδω!! Καταρχην θα ηθελα να πω ευχαριστω σε ολους γιατι εχει απειρα χρησιμα πραγματα που αμφιβαλω αν θα τα μαθαινα απο καποιον που δουλευει στο πετ σοπ!! Λοιπον ας πως και εγω για τα δικα μου ψαρακια καθως χρεια3ομαι συμβουλη. Αρχικα θελω να 3ητησω να μη με ''κραξετε'' γνωρι3ω οτι ειναι μικρο το ενυδρειο δεν υπαρχει ομως αυτη τη στιγμη η δυνατοτητα για μεγαλυτερο.!! Εχω ενα black moon και χρυσοψαρο butterfly. Τα επεκτησα παντελως απο σποντα, διοτι μια κυρια δε τα χρεια3οταν αλλο και σκοπευε να τα πεταξει σε μια λιμνη στο παρκο οπου αμφιβαλλω αν θα επιβιωναν μιας και αυτη η λιμνη μονο λιμνη δεν ειναι. Τελος παντων τα πηρα και εν τελη αληθεια, τα αγαπησα πολυ. Τα εχω ενα χρονο, τις προαλλες τους πηρα και ενα ''κανονικο'' ενυδρειο το οποιο ειναι 15 λιτρων. Ναι ναι ξερω ειναι απαραδεχτα μικρο, αλλα ακομα και αυτο για να το παρω 3οριστηκα αρκετα!! Ειναι με φιλτρο... Ειμαι παντελως ασχετη με οοοοοοοοοοοολα αυτα καθως το μονο που ξερω ειναι πως οταν τα βλεπω χαρουμενα και 3ωηρα νιωθω πολυ ομορφα. Τωρα που ειναι μεσα στο μικρο ενυδρειο που τους πηρα ειναι πολυ χαρουμενα.. Εδω βα3ω μερικες φωτο http://imageshack.us/photo/my-images/846/img068d.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/850/img069iq.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/31/img070b.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/607/img072w.jpg/ Ερωτηση::: Το φιλτρο πρεπει να το εχω σε τι ρυθμιση;;; Ερωτηση;;; Το χρυσοψαρο ειναι λιγο ξεθοριασμενο.. και με κατι κοκκινες γραμμες σαν λεκεδες!! Ερωτηση::::: Τι μπορω να κανω για να νιωσουν καλυτερα σε αυτο το μικρο ενυδρειο;;; Παρ οτι ειναι τοσο μικρο το ενυδρειο.. νομι3ω τους αρεσει γιατι ολη την ωρα κινουνται πανω κατω παι3ουν και κολυπμανε!! Αυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 23 Μαίου 2012 #2 Share 23 Μαίου 2012 Καλως ηρθες στο ΑΖ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Μαίου 2012 #3 Share 23 Μαίου 2012 το φιλτρο τερμα ανοικτο. οταν το καθαριζεις μονο με νερο του ενυδρειου και ποτε κατω απο την βρυση. δεν θελω να σου το πω αφου ηδη το ξερεις αλλα σε τοσο λιγο χωρο μονο προβληματα θα εχεις.εγω θα τα εδινα σε αλλον χομπιστα που εχει χωρο η σε πετ.ετσι θα αρρωστησουν αργα η γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 23 Μαίου 2012 #4 Share 23 Μαίου 2012 Καλώς ήρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Μαίου 2012 #5 Share 23 Μαίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 23 Μαίου 2012 #6 Share 23 Μαίου 2012 :welcome: Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 23 Μαίου 2012 #7 Share 23 Μαίου 2012 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 23 Μαίου 2012 #8 Share 23 Μαίου 2012 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Μαίου 2012 #9 Share 23 Μαίου 2012 καλως ορισες Γιασεμη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιασεμη 23 Μαίου 2012 Author #10 Share 23 Μαίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ, ολους... οσο για τα ψαρακια;; το φιλτρο στο φουλ εννοεις καθε μερα ολη μερα να ειναι φουλ ανοιχτο;; Σορρυ απλως ειμαι παντελως ασχετη μ αυτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 24 Μαίου 2012 #11 Share 24 Μαίου 2012 Καλως ορισες!! Εχουμε το ιδιο ενυδρειο!! Μονο που εγω εχω μεσα μονομαχο... θα συμφωνησω με τον κλαζ καθως με αυτα τα λιτρα θα υπαρξουν μονο προβληματα.... θα μπορουσες ομως να βαλεις εναν μονομαχο που κανει για αυτα τα λιτρα και ειναι ενα ψαρακι με υπεροχη συμπεριφορα και εξωτερικη εμφανιση!! Παιδια αυτο που ρωταει για το φιλτρο ειναι [μαλλον] η ενταση του.... χαμηλη ροη-μεσαια-υψηλη [διωρθωσε με αν κανω λαθος] Το φιλτρο θα το εχεις καθε μερα ολη μερα ανοιχτο... προσωπικα το κλεινω μονο οταν ταιζω το ψαρι για να μπορεσει να φαει ησυχα!! Καλη σου συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts