DeLk 2 Οκτωβρίου 2012 Author #26 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Μετά από καιρόοοοο πρόσθεσα κοχύλια στο ενυδρείο, το τίγκαρα μιλάμε ... φώτο πιο μετά! το μόνο κακό είναι ότι μου βγήκαν τελικά 3 αρσενικά και ένα θυληκό και θα έχω πρόβλημα.. Αυτά για τώρα, ίσως το βράδυ να βάλω και ένα βιντεάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #27 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Μετά από καιρό που δεν έγραφα, ( είχα ψευτοπαρατήσει το χόμπι ) σήμερα έκανα αλλάγη νερού στο 70άρι και είδα πριν λίγο κι άλλα μωρά!!!!! :D :D Παρόλο το μπέρδεμα στις αναλογίες αρσ-θυλ. , χάρηκα πάααααρα πολύ!!! Υγ. Δεν πιστεύω να θέλετε φώτο εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 29 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Από 2 Οκτωβρίου είχες να κάνεις αλλαγή ; Δώσε φώτο στο λαό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #29 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Όχι καλέ, είπαμε!!! Χθες δεν πρόλαβα να βγάλω σήμερα που θα ανοίξουν τα φώτα θα βγάλω μερικές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Που είσαι συ? Χάθηκες! Μην κάνεις καμια τρέλα και το παρατήσεις! Θα σε κυνηγάω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 30 Δεκεμβρίου 2012 #31 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 νεα μωρα ακουω....εαν εχεις για πουλημα καμια ομαδουλα εδω ειμαστε εμεις....να μας προτιμισεις......περημενει ενα 70 αρι στρωμενο να μπουν μεσα νανοκιχλιδες...αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 30 Δεκεμβρίου 2012 #32 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 ωραια νεα Νικ!! δωσε φωτος στο λαο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 30 Δεκεμβρίου 2012 Author #33 Share 30 Δεκεμβρίου 2012 Θα έχετε φώτο σε κανά μισάωρο, γιατί πήγα να καθαρίσω το τζάμι και τρόμαξαν! Τα νέα μωρά είναι μάλλον 2, αλλά είναι σχετικά μεγάλα, πρέπει να είναι γεννημένα καιρό! Είχα δει πριν λίγο καιρό κάποιες τέτοιες συμπεριφορές από το ζευγάρι αλλά δεν έδωσα σημασία, και να που είχα μωρά!! ΥΓ. Πάνο, όσο για το αν θα παρατήσω το χόμπι, δεν πρόκειται, όμως τα 2 ενυδρεία πια είναι βάρος, οπότε μάλλον οι κάλβοι θα φύγουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Μαίου 2013 Author #34 Share 13 Μαίου 2013 Σε αυτό το ενυδρείο τα πράγματα πήγαν καλύτερα, παρόλο που παραμέλησα λίγο τις αλλαγές νερού για να προλαβαίνω το 120άρι... Τα ψάρια ξαναγέννησαν, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έζησαν! Στο ενυδρείο τώρα υπάρχουν 8 ψάρια, εκ των οποίων τα 4 είναι τα αρχικά και τα άλλα 4 είναι μωρά τους, που τώρα μόνο μωρά δεν έιναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Μαίου 2013 #35 Share 13 Μαίου 2013 Θα σε μαλώσω! Οι αλλαγές δεν πρέπει να αμελούνται! Αν δεν μπορείς κάθε βδομάδα, τουλάχιστον κάθε 15 μέρες. Φωτός? Τι έτσι θα μας αφήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Μαίου 2013 Author #36 Share 13 Μαίου 2013 Αργότερα φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Μαίου 2013 #37 Share 13 Μαίου 2013 Που χάθηκες εσύ;;; Περιμένουμε ενημέρωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Σεπτεμβρίου 2013 #38 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Φωτογραφιες για τον λαο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #39 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει χαλάσει η φωτ. μηχανή, αν είναι θα βγάλω αργότερα από το κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #40 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει χαλάσει η φωτ. μηχανή, αν είναι θα βγάλω αργότερα από το κινητό Έλα Νικολή! Ξανά μας καλωσήρθες! Μην σε χάσουμε πάλι! Περιμένουμε να δούμε το μουλτοχωριό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #41 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα Νικολή! Ξανά μας καλωσήρθες! Μην σε χάσουμε πάλι! Περιμένουμε να δούμε το μουλτοχωριό!! Και εγώ το ελπίζω, αν και νιώθω σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #42 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυυς καιρός από τότε που σας είχα δείξει φώτο/βίντεο, οπότε καιρός ήταν Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό, οπότε μην περιμένετε τίποτα ιδιαίτερο! Πλαινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Σεπτεμβρίου 2013 #43 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο το μουλτοχωριό! Πόσα είναι? Είδες γέννες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 13 Σεπτεμβρίου 2013 #44 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυυς καιρός από τότε που σας είχα δείξει φώτο/βίντεο, οπότε καιρός ήταν Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό, οπότε μην περιμένετε τίποτα ιδιαίτερο! Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει το νόημα και τον σκοπό του χόμπυ μας! Σκοπός δεν είναι να παρουσιάζουμε ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό ενυδρείο με σούπερ καθαρές φωτογραφίες και αψεγάδιαστο aquascape, αλλά ένα χώρο κατάλληλο για τα ψαράκια μας. Κατα την γνώμη μου λοιπόν ενυδρείο σου είναι φυσικοτατο και πανέμορφο... Και οι φωτογραφίες καλές είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #45 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κάπου στα 8 πρέπει να είναι! Είχα 2 γέννες καιρόοοο πριν, έιχα και 3η, είδα μωρά όμως τότε δεν ασχολιόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν επιβίωσαν! Θοδωρε, ο σκοπός του ενυδρείου αυτού από τότε που το έστησα ήταν να προσομοιάσω το φυσικό περιβάλλον των ψαριών (όσο γίνεται), έχω να πειράξω την άμμο από τότε που το έστησα, από πέρσι τον Απρίλη δλδ! Μόνα τους έκαναν τα στρατόπεδα Έχω ένα θέμα μόνο που δεν έχει λυθεί και μάλλον είναι ο λόγος που έχω καιρό να δω γέννα, είναι 3 αρσενικά-1 θυληκό, αν είχα την ευκαιρία να έβγαζα τα 2 αρσενικά πιστεύω θα μπορούσα να δω άλλες συμπεριφορές! Αααα έχω και ένα πολύ πρόχειρο βίντεο την ώρα που τα τάισα πριν, ( Ρίχνω την τροφή, με το που πάνε πάνω, λέω ΩΧ ΒΙΝΤΕΟ τρέχω παίρνω το κινητό και έβγαλα λίγο) Ανεβαίνει Youtube, σε λίγο κοντά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 13 Σεπτεμβρίου 2013 #46 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνω απολυτα με τον θοδωρη. Πραγματικα το ενυδρειο ειναι οπως πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 13 Σεπτεμβρίου 2013 Author #47 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Here it is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2013 #48 Share 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πανεμορφα τα ψαρακια και το στησιμο φαινεται πολυ φυσικο αντε με το καλο να εχεις και αλλες πολλες γεννες ΥΓτις πετρες που τις βρηκες? ειναι φοβερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 14 Σεπτεμβρίου 2013 #49 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φιλαράκι. Προτείνω να βάλεις και άλλα κοχύλια, ΠΟΛΛΑ!!! Γέμισε το αν μπορείς! Θα το εκτιμήσουν.. να ξέρεις έχει παρατηρηθεί(όχι σε όλα τα ενυδρεία) αν τα κοχύλια δεν είναι αρκετά για να φιλοξενήσουν τα ψάρια, οι γέννες σταματάνε. Κάτι σαν προστασία των γονιών για να μην γεννηθούν μωρά χωρίς να έχουν μέρος για προστασία. Γιατί μην ξεχνάμε οτι τα κοχύλια στην φύση είναι το σπίτι των ψαριών με ότι αυτό συνεπάγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #50 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πανεμορφα τα ψαρακια και το στησιμο φαινεται πολυ φυσικο αντε με το καλο να εχεις και αλλες πολλες γεννες ΥΓτις πετρες που τις βρηκες? ειναι φοβερες Καλημέρα! Πρέπει να βγάλω τα 2 αρσενικά για να ξαναδώ γέννα.. οπότε μόλις έχω χρόνο και τα απαραίτητα θα τα χαρίσω κάπου! ΥΓ. Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι? Δεν είναι όλες από το ίδιο μέρος, αλλά μάλλον από το ποτάμι της πόλης. Εγώ της βρήκα δεν θα ήταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος