Jump to content

70Lt Africa

DeLk

Recommended Posts

Μετά από καιρόοοοο :D πρόσθεσα κοχύλια στο ενυδρείο, το τίγκαρα μιλάμε :P ... φώτο πιο μετά! το μόνο κακό είναι ότι μου βγήκαν τελικά 3 αρσενικά και ένα θυληκό και θα έχω πρόβλημα..

Αυτά για τώρα, ίσως το βράδυ να βάλω και ένα βιντεάκι... :)

• 2 months later...

Μετά από καιρό που δεν έγραφα, ( είχα ψευτοπαρατήσει το χόμπι ) σήμερα έκανα αλλάγη νερού στο 70άρι και είδα πριν λίγο κι άλλα μωρά!!!!! :D :D :D :D

Παρόλο το μπέρδεμα στις αναλογίες αρσ-θυλ. , χάρηκα πάααααρα πολύ!!! :)

Υγ. Δεν πιστεύω να θέλετε φώτο εε? :P

Από 2 Οκτωβρίου είχες να κάνεις αλλαγή ; :)

Δώσε φώτο στο λαό !

Όχι καλέ, είπαμε!!! :D Χθες δεν πρόλαβα να βγάλω σήμερα που θα ανοίξουν τα φώτα θα βγάλω μερικές!!! :)

νεα μωρα ακουω....εαν εχεις για πουλημα καμια ομαδουλα εδω ειμαστε εμεις....να μας προτιμισεις......περημενει ενα 70 αρι στρωμενο να μπουν μεσα νανοκιχλιδες...αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω.....

Θα έχετε φώτο σε κανά μισάωρο, γιατί πήγα να καθαρίσω το τζάμι και τρόμαξαν! :D Τα νέα μωρά είναι μάλλον 2, αλλά είναι σχετικά μεγάλα, πρέπει να είναι γεννημένα καιρό! Είχα δει πριν λίγο καιρό κάποιες τέτοιες συμπεριφορές από το ζευγάρι αλλά δεν έδωσα σημασία, και να που είχα μωρά!!

ΥΓ. Πάνο, όσο για το αν θα παρατήσω το χόμπι, δεν πρόκειται, όμως τα 2 ενυδρεία πια είναι βάρος, οπότε μάλλον οι κάλβοι θα φύγουν... :)

• 4 months later...

Σε αυτό το ενυδρείο τα πράγματα πήγαν καλύτερα, παρόλο που παραμέλησα λίγο τις αλλαγές νερού για να προλαβαίνω το 120άρι... Τα ψάρια ξαναγέννησαν, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έζησαν! Στο ενυδρείο τώρα υπάρχουν 8 ψάρια, εκ των οποίων τα 4 είναι τα αρχικά και τα άλλα 4 είναι μωρά τους, που τώρα μόνο μωρά δεν έιναι!!! :D

:bigemo_harabe_net-55: Θα σε μαλώσω! Οι αλλαγές δεν πρέπει να αμελούνται! Αν δεν μπορείς κάθε βδομάδα, τουλάχιστον κάθε 15 μέρες.

Φωτός? Τι έτσι θα μας αφήσεις? :D

Αργότερα φωτογραφίες :)

Που χάθηκες εσύ;;; :D

Περιμένουμε ενημέρωση!

• 3 months later...

Έχει χαλάσει η φωτ. μηχανή, αν είναι θα βγάλω αργότερα από το κινητό :)

Έχει χαλάσει η φωτ. μηχανή, αν είναι θα βγάλω αργότερα από το κινητό :)

Έλα Νικολή!

Ξανά μας καλωσήρθες!

Μην σε χάσουμε πάλι! :D

Περιμένουμε να δούμε το μουλτοχωριό!!

Έλα Νικολή!

Ξανά μας καλωσήρθες!

Μην σε χάσουμε πάλι! :D

Περιμένουμε να δούμε το μουλτοχωριό!!

Και εγώ το ελπίζω, αν και νιώθω σίγουρος :)

Έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυυς καιρός από τότε που σας είχα δείξει φώτο/βίντεο, οπότε καιρός ήταν

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό, οπότε μην περιμένετε τίποτα ιδιαίτερο!

ld96.jpg

8shp.jpg

i20d.jpg

gvwf.jpg

oikd.jpg

oorc.jpg

gk7a.jpg

mlx2.jpgΠλαινή :)

hcr6.jpg

Έχει περάσει πολύυυυυυυυυυυυς καιρός από τότε που σας είχα δείξει φώτο/βίντεο, οπότε καιρός ήταν

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό, οπότε μην περιμένετε τίποτα ιδιαίτερο!

Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει το νόημα και τον σκοπό του χόμπυ μας! Σκοπός δεν είναι να παρουσιάζουμε ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό ενυδρείο με σούπερ καθαρές φωτογραφίες και αψεγάδιαστο aquascape, αλλά ένα χώρο κατάλληλο για τα ψαράκια μας.

Κατα την γνώμη μου λοιπόν ενυδρείο σου είναι φυσικοτατο και πανέμορφο...

Και οι φωτογραφίες καλές είναι... :D

Κάπου στα 8 πρέπει να είναι!

Είχα 2 γέννες καιρόοοο πριν, έιχα και 3η, είδα μωρά όμως τότε δεν ασχολιόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν επιβίωσαν!

Θοδωρε, ο σκοπός του ενυδρείου αυτού από τότε που το έστησα ήταν να προσομοιάσω το φυσικό περιβάλλον των ψαριών (όσο γίνεται), έχω να πειράξω την άμμο από τότε που το έστησα, από πέρσι τον Απρίλη δλδ! Μόνα τους έκαναν τα στρατόπεδα :D

Έχω ένα θέμα μόνο που δεν έχει λυθεί και μάλλον είναι ο λόγος που έχω καιρό να δω γέννα, είναι 3 αρσενικά-1 θυληκό, αν είχα την ευκαιρία να έβγαζα τα 2 αρσενικά πιστεύω θα μπορούσα να δω άλλες συμπεριφορές!

Αααα έχω και ένα πολύ πρόχειρο βίντεο την ώρα που τα τάισα πριν, ( Ρίχνω την τροφή, με το που πάνε πάνω, λέω ΩΧ ΒΙΝΤΕΟ τρέχω παίρνω το κινητό και έβγαλα λίγο)

Ανεβαίνει Youtube, σε λίγο κοντά σας :)

Συμφωνω απολυτα με τον θοδωρη. Πραγματικα το ενυδρειο ειναι οπως πρεπει

Here it is! :D

Πανεμορφα τα ψαρακια

και το στησιμο φαινεται πολυ φυσικο

αντε με το καλο να εχεις και αλλες πολλες γεννες

ΥΓτις πετρες που τις βρηκες?

ειναι φοβερες

Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φιλαράκι.

Προτείνω να βάλεις και άλλα κοχύλια, ΠΟΛΛΑ!!! Γέμισε το αν μπορείς! Θα το εκτιμήσουν.. να ξέρεις έχει παρατηρηθεί(όχι σε όλα τα ενυδρεία) αν τα κοχύλια δεν είναι αρκετά για να φιλοξενήσουν τα ψάρια, οι γέννες σταματάνε. Κάτι σαν προστασία των γονιών για να μην γεννηθούν μωρά χωρίς να έχουν μέρος για προστασία. Γιατί μην ξεχνάμε οτι τα κοχύλια στην φύση είναι το σπίτι των ψαριών με ότι αυτό συνεπάγεται. :)

Πανεμορφα τα ψαρακια

και το στησιμο φαινεται πολυ φυσικο

αντε με το καλο να εχεις και αλλες πολλες γεννες

ΥΓτις πετρες που τις βρηκες?

ειναι φοβερες

Καλημέρα!

Πρέπει να βγάλω τα 2 αρσενικά για να ξαναδώ γέννα.. οπότε μόλις έχω χρόνο και τα απαραίτητα θα τα χαρίσω κάπου!

ΥΓ. Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι? :P Δεν είναι όλες από το ίδιο μέρος, αλλά μάλλον από το ποτάμι της πόλης.

Εγώ της βρήκα δεν θα ήταν? :bigemo_harabe_net-82::bigemo_harabe_net-82::bigemo_harabe_net-82:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...