Alexpsycho 24 Μαίου 2012 #26 Share 24 Μαίου 2012 Ήθελα να ρωτήσω κ εγώ κάτι, έχω 3 είδη λαμπών, μα δυο θέσεις για λάμπες.. η μια είναι 3000K της osram Phillips στα 6000K Και η phillips aquarelle στα 10.000Κ Ποιον συνδυασμό να επιλέξω και γιατί? Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να κάνεις.Εδώ είναι το κομμάτι για τα θαλασσινά ενυδρεία με κοράλλια.Αν ρωτάς ίσως η 10.000κ κάνει αλλά για 2 λάμπες θέλεις και μια με μπλε φάσμα ενυδρειακή να δείς λίγο χρώμα.Οτι και να βάλεις απο αυτές που έχεις απλά ξεθωριάζει το χρώμα και το βλέπεις και εσύ.Αν είσαι σε γλυκό νερό με φυτά κάνουν και όλες οι λάμπες σου αλλά για θαλασσινό με κοράλλια όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 24 Μαίου 2012 #27 Share 24 Μαίου 2012 ωχ! συγνώμη παιδιά, δεν είδα ότι ήταν στο θαλασσινό το θέμα.. διάβασα τον τίτλο και πόσταρα.. ας σβηστεί παρακαλώ, συγνώμη κ πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Μαίου 2012 #28 Share 24 Μαίου 2012 παρολα αυτα εγω ηδη σου απαντησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 25 Μαίου 2012 #29 Share 25 Μαίου 2012 Αγορασα την Aquamedic15000k και την korallenucht fiji purple. τις τοποθετησα να αναβει η fiji purple με μια μπλε πρωτα και μετα απο μια ωρα η Aquamedic με την αλλη μπλε... Δεν ειμαι ευχαριστημενος ομως.... οταν αναβει η μπλε με την fiji purple ειναι σαν να εχω λαμπα osram πανω απο ενυδρειο...ναι μεν προσομοιαζει καλυετερα την ανατολη, αλλα οπτικα δεν ειναι οπως αναβε παλια μονη της η fiji purple.... Θα κανω μια αλλαγη να αναβουν οι μπλε μαζι πρωτα και οι 2 αλλες μετα μαζι, αλλα οπτικα δεν θα εχει διαφορα, αφου αν θα αναψουν οι δευτερες θα ειναι οπως τωρα με φουλ φωτα... ΔΕν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 16 Ιουνίου 2012 Author #30 Share 16 Ιουνίου 2012 Τελικα τι εκανες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος