idnik 22 Μαίου 2012 #1 Share 22 Μαίου 2012 Παιδιά κοιτάξτε αυτό τι είναι; Έχει βγει πάνω στην egeria densa και είναι σαν ένα ξένο φυτό πάνω του. Το θέμα είναι ότι είχα πιο πολύ αλλά όταν έκανα την καθερωμένη αλλαγή νερού την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε!!! Αυτό είναι που με εντυπωσίασε... και θέλω να ξέρω έφυγε με την αλλαγή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Μαίου 2012 #2 Share 22 Μαίου 2012 δεν εφυγε,απλως μειωθηκε με την αλλαγη.μοιαζει με τριχοηδεις αλγη.κανε αναζητηση εχει ξανασυζητηθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 22 Μαίου 2012 #3 Share 22 Μαίου 2012 εγω το κοβω για ριζα που βγαζουν τα φυτα οταν φτανουν στην επιφανεια και αρχιζουν να γέρνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 22 Μαίου 2012 #4 Share 22 Μαίου 2012 εγω το κοβω για ριζα που βγαζουν τα φυτα οταν φτανουν στην επιφανεια και αρχιζουν να γέρνουν.... Και εγώ για τέτοιο το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmichalis 22 Μαίου 2012 #5 Share 22 Μαίου 2012 αν ειναι σαν ριζα δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=71700&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Μαίου 2012 #6 Share 22 Μαίου 2012 μπορει να ειναι οντως και ριζιδια του βλαστου....εσυ που τα βλεπεις καλυτερα,εαν βγαινουν απο τον μισχο τοτε οντως δεν ειναι αλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 22 Μαίου 2012 Author #7 Share 22 Μαίου 2012 Ριζιδια είχε βγάλει και η cabomba caroliniana. Τα έχω δει πως είναι. Θα ψάξω για τριχοειδης αλγη να δω τι παιζει. Ευχαριστώ πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος