ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2012 #1 Share 20 Μαίου 2012 ενα πολυ ωραιο βιντεακι με ωραια μουσικη στην λιμνη τανκανικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Μαίου 2012 #2 Share 20 Μαίου 2012 Κοιτα μπαρεεεεες!!!!! Αυτες ειναι οι φροντοζες!!! Ωραιο βιντεο Σακη.Το τελευταιο πλανο δε ολα τα λεφτα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2012 Author #3 Share 20 Μαίου 2012 κοιτα μπαρεςς!!!!!! χαχαχα σωστος! ακομη ενα που βρηκα με Wild Mpimbwe Gibberosa τραβιγμενο απο δυτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2012 Author #4 Share 20 Μαίου 2012 και ενα ακομη για να τριτοσει το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 20 Μαίου 2012 #5 Share 20 Μαίου 2012 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: μπραβο ρε Σακη!!καταπληκτικες εικονες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 20 Μαίου 2012 #6 Share 20 Μαίου 2012 τελικα ρε σακη οι φροντοζες θελουνε κρυψωνες η οχι?απο οτι βλεπω στα βιντεο εκει που κυκλοφορουνε δεν εχει και πολλες τρυπες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Μαίου 2012 #7 Share 20 Μαίου 2012 Πω πω ρε φίλε!!! Τι όμορφα πλάσματα είναι αυτές οι φροντοζες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2012 Author #8 Share 20 Μαίου 2012 τελικα ρε σακη οι φροντοζες θελουνε κρυψωνες η οχι?απο οτι βλεπω στα βιντεο εκει που κυκλοφορουνε δεν εχει και πολλες τρυπες.. ναι θελουν... οταν στρεσαρονται κρυβονται και ετσι μειωνεις το σρες των ψαριων.(πολυ συμαντικο για τα ψαρια ) αλοστε τα ψαρια μας δειχνουν παντα τι θελουν... αν δεν θελουν κρυψωνες τοτε γιατι κρυβονται? ξερω γιατι ρωτας, επιδη τα δικα σου κρυβονται συνεχεια... μην ανυσηχεις ολα θα γινουν σιγα σιγα... ειναι πολυ δυσκολα ψαρια,και στην συμπερυφορα τους,και στης γεννες τους... θελουν συγουρα χωρο - κρυψωνες - και σωστο χαμηλο φωτισμο! εμενα με κερδισε πολυτο 1 βιντεο στην αρχη που ειναι στημενη εκει η καμερα ! και με αυτην την μουσικη χαλαρωνεις! το εχω βαλει πανω απο 10 φορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 20 Μαίου 2012 #9 Share 20 Μαίου 2012 τι λαμπες λες να βαλω?εχω μιλησει με παιδια απο αμερικη κα ιεχουνε μεσα τ8...κα ιτο σκεφτομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2012 Author #10 Share 20 Μαίου 2012 εγω χθες συγκεκριμενα τα ξυλωσα ολα και εβαλα λεντοτενια λευκο ψυχρο 14.4watt /μετρο. τρελη αποδωση και πολυ οικονομια! πηρα μια 5μετρη λεντοτενια και εκανα το εξης¨ εκοψα 170+170 (2 λοριδες δηλαδη) και της εβαλα με εναν μετασχηματηστη 60watt για την 1 σκαλα αναματος μετα περισεψε 160 και εβαλα εναν μετασχηματηστη 24watt για δευτερο αναμα. δηλαδη εκανα 2 πληκτρα. της περισσοτερες ωρες εχω την 1 λεντοτενια που καιει 24 watt μονο! αν θελω 1-2 ωρες την ημερα περισσοτερο φως κληνω αυτην και αναβω της 2 170+170 = 51watt! και γινεται μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 20 Μαίου 2012 #11 Share 20 Μαίου 2012 ανεβασε καποια στιγμη φωτο για να δω το αποτελεσμα...γιατι αυτες τις μερες σκεφτομαι και εγω να ξηλωσω τα παντα απο το καπακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 20 Μαίου 2012 Author #12 Share 20 Μαίου 2012 οκ δωσε μου λιγο χρονο γιατι εχω κατι τρεχαματα . οταν θα ειναι ετημο το καπακι θα ανεβασω φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος