bbetta 27 Δεκεμβρίου 2012 #26 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 27 Δεκεμβρίου 2012 #27 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 ΜΑΓΕΙΑ φίλε μου ΜΑΓΕΙΑ!! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 27 Δεκεμβρίου 2012 #28 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 Όμορφο θέαμα, να σου ζήσουν. Θα ήθελες πάντως να κάννεις μια βουτιά μαζί τους..να δεις πως ζούνε, από κοντά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 27 Δεκεμβρίου 2012 Author #29 Share 27 Δεκεμβρίου 2012 μονο στα ονειρα παντως οταν καπια στιγμη αποκτησω το δικο μου σπιτι θα κανω κατι τρελο Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 28 Δεκεμβρίου 2012 #30 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 μονο στα ονειρα παντως οταν καπια στιγμη αποκτησω το δικο μου σπιτι θα κανω κατι τρελο ωχ, ωχ... νάτα, θα κάνει το μισό σπίτι πισίνα-ενυδρείο και θα βουτάει μέσα... pleco mania και τα μυαλά στα καγκελά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 28 Δεκεμβρίου 2012 #31 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 ωχ, ωχ... νάτα, θα κάνει το μισό σπίτι πισίνα-ενυδρείο και θα βουτάει μέσα... pleco mania και τα μυαλά στα καγκελά!!! ...να μην ξεχάσει τον βατήρα να βουτάει και με στυλ xexe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zadore 8 Φεβρουαρίου 2013 #32 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος