PAST 29 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 Με δανεικη φωτογραφικη μηχανη εχω τραβηξει καποια βιντεακια απο τις γεννες των σκαλαριων μου σε ενυδρειο που ειναι μονο το ζευγαρι και μεγαλωνουν πλεον μικρα απο 2 γεννες. Ειναι μερικα βιντεακια απο διαφορες φασεις της γεννας, λιγο (εως αρκετα) κουνημενα και οχι ιδιαιτερης ποιοτητας καποια λογω μη υπαρξης τριποδα και ικανοτητας μου στην ληψη φωτογραφιων και βιντεο, αλλα αξιζει τον κοπο να τα δειτε. Ελπιζω να εχω τον χρονο ωστε να συνεχισω να ανανεωνω τα βιντεο μεχρι να μεγαλωσουν τα μικρα μου και να καταφερω να τα δωσω σε οποιον απο εσας ενδιαφερεται (δεν θα ηθελα να καταληξουν σε πετ σοπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos 29 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 μπραβο πολυ καλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 29 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 Μπραβο πολυ καλη δουλεια Και τα ψαρακια σου τα βλεπω πολυ καλους γονεις καλη επιτυχια και στην επομενη γεννα σου που θα πρεπει να εχεις ηδη τωρα και αλλα μικρα αν κρινω απο το τελευταιο video με τα αυγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 30 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 30 Δεκεμβρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMANCER 30 Δεκεμβρίου 2006 #5 Share 30 Δεκεμβρίου 2006 ΜΠΡΑΒΟ PAST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 30 Δεκεμβρίου 2006 #6 Share 30 Δεκεμβρίου 2006 πολυ καλος!! Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 1 Ιανουαρίου 2007 #7 Share 1 Ιανουαρίου 2007 Το μονο που μπορω να πω ειναι συγχαρητηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercury12351 22 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 πολυ καλος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος