\/ag 19 Μαίου 2012 #1 Share 19 Μαίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Έχοντας μείνει αρκετό διάστημα χωρίς clown στο ενυδρείο μου,απόταν και μου τα ξεπάστρεψε ένα διαολεμένο dottyback,πήγα πριν λίγες μέρες και πήρα 2 μικρά ocellaris από κατάστημα.. Πήρα 2 πολύ μικρά σε μέγεθος ώστε αν θελήσουν να τα 'βρουν' και με μία bubble tip anemone που έχω..έλα όμως που αυτά βρήκαν αλλού στέγη...πάνε όλη την ώρα και τρίβονται σε ένα βραχάκι με zoanthus αναγκάζοντας τα καημένα όλη την ώρα να ψιλοκλείνουν!!Το βράδυ που τα zoanthus κλείνουν τελείως τα clown πάνε και χώνονται ανάμεσα τους και κοιμούνται εκεί.. Φυσιολογικό δεν είναι σίγουρα..Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω και αν πρέπει να αγχώνομαι για τα zoanthus!! Ορίστε και μερικές φωτο Υ.Γ γιατί 2 απτα zoanthus είναι σαν να έχουν βγάλει 'φουσκάλα' απτο στόμα τους;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Μαίου 2012 #2 Share 19 Μαίου 2012 Μην ανησυχείς.Όλα φυσιολογικά.Σε κάποια φάση θα γεμίσουν μαύρα στίγματα τα ψαράκια εκεί που τρίβονται.Είναι γιατί τα τσιμπάνε τα ζοάνθους σου.Ωραίες αποικίες πάντως.Αν τις μεγάλωσες εσύ εγκρίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Μαίου 2012 #3 Share 20 Μαίου 2012 Μάλλον ήρθε η ώρα για σπιτάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 20 Μαίου 2012 Author #4 Share 20 Μαίου 2012 Στην bubble tip δεν παιζει να πανε ποτε;Δεν έχω κ πολυ χώρο να τους βάλω καμία άλλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Μαίου 2012 #5 Share 20 Μαίου 2012 Στην δικη μου οσους μηνες την ειχα ουτε που πλησιασαν... Sent from my iPatata using Tapatalk-klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 21 Μαίου 2012 #6 Share 21 Μαίου 2012 και εμενα πανε οι black clown και κοιμουνται σε ενα open brain αλλα αυτο ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 4 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 4 Ιουνίου 2012 Τα clown συνεχίζουν την προσπάθεια να κοιμούνται στα zoanthus.. Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω άλλο...ερώτηση....Γιατί σε μερικά zoanthus είναι σαν να έχει βγει προς τα έξω το στόμα τους;Σαν να έχει φουσκάλα..είναι 3-4 που είναι έτσι..2 φαίνονται και στην φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος