Nadiaal 19 Μαίου 2012 #1 Share 19 Μαίου 2012 (edited) Καλησπέρα! Έχω έναν μονομαχο σε ενυδρειο 60 λίτρων με ένα ακόμα γλυφτάκο. Το ψαρι ειναι γενικά πολυ ζωηρό και πολυ φιλικό (παιρνει φαγητό απο το χέρι μου φανταστείτε) Εχθές παρατήρησα την ουρα του λίγο μαδημένη και στο σημείο που ενώνεται το σωματάκι του με τα πτερύγια να αποχρωματίζεται και να γίνονται διάφανα. Παίρνω λοιπόν σήμερα ένα ποτηράκι με νερό και φωτογραφίες και τα πάω σε ένα μεγαλο πέτ σοπ. Οι μετρήσεις του νερου τέλειες. Η βλακεία ήταν απο ότι μας είπαν πως την τελευταια φορα που έκανα αλλαγη νερου έβαζα μαζι χλιαρό και κρύο νερό και οχι ενιαία θερμοκρασια όπως πάντα.αυτο είπε πως πείραξε το ανοσοποιητικό του μονομαχου και δημιουργήθηκαν βακτηρια. Μου έδωσε αντίβίωση esha2000 και του έριξα 6 σταγόνες σε διαλυμένο νερο του ενυδρειου. Λοιπόν ο μονομαχος την έχει ακούσει τέλειως! Κάθε φορα που με βλέπει κάνει σαν τρελο.στεκόταν πριν στην επιφάνεια σχεδόν ακίνητο ενω τώρα έχει κρυφτεί μάλλον και δεν τον βλέπω γιατι ειναι ακόμα κλείστες οι λαμπες. Τι να κάνω?ειναι φυσιολογική αυτη η παρενεργειεα του φαρμάκου? Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2012 - Nadiaal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 19 Μαίου 2012 #2 Share 19 Μαίου 2012 Από τα συμπτώματα που περιγράφεις δεν θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο να προβείς σε μια τόσο βαριά θεραπεία όπως το esha2000! Συμπλήρωσε όμως την φόρμα για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=25739 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος