Kouvou 19 Μαίου 2012 #1 Share 19 Μαίου 2012 Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):80χ37χ45 Συνολικά Λίτρα:120 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:annubia,κερατοφυλλο,java moss,java fern,marimo balls Ψάρια:5x neon tetra 3x dwarf gourami 6x red cherry shrimps Άλλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες: Ξύλα: 2 Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα: aqoualite Βυθός: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):1 T5 24w Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: aquael fan 2 Θέρμανση/ Ψύξη: Λίπανση: Παροχή CO2: diy Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Παράμετροι pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):24 Συντήρηση Αλλαγές νερού: καθε 7 με 10 μερες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:μια μερα πριν προσθετοντασ sera aquatan Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Μαίου 2012 #2 Share 19 Μαίου 2012 καλη αρχη.χρειαζεται βεβαια ακομα δουλιτσα στο ακουασκειπινγκ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 20 Μαίου 2012 Author #3 Share 20 Μαίου 2012 καποια σημβουλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Μαίου 2012 #4 Share 20 Μαίου 2012 και αλλα φυτα,πισω και δεξια πισω να κρυψεις εξοπλισμο.σου λεω πως εχει δουλιτσα ακομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 24 Μαίου 2012 #5 Share 24 Μαίου 2012 ωραιο ωραιο κ αν κανεις οτι σου ειπε ο κλαζ με τα επιπλεον φυτα θα γινει ακομα καλυτερο. Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 24 Μαίου 2012 Author #6 Share 24 Μαίου 2012 ευχαριστω φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 24 Μαίου 2012 #7 Share 24 Μαίου 2012 Με γεια τους καινουριους σου κατοικους τασο.Ευτυχως τα υπολοιπα νενον σου τη γλυτωσαν.Για τις γαριδες δε θα πω τιποτα.Αυτος που σου τις εδωσε πρεπει να τις προσεχε πολυ. Σιγουρα το Ph σου ειναι 7;Αν ειναι να ερχομαι σε σενα να παιρνω νερο. .εγω εχω το λιγοτερο 8 στη βρυση. Θα σου δωσω εγω κλαδεματα απο κερατοπτερις που ειναι και ευκολο φυτο και θα γνει super το ενυδρειο σου.Αν το ηξερα θα σου κρατουσα και πολυσπερμα.Πεταξα αρκετο τις προαλες. Αυτες τις marimo balls που λες τι τις θες;Δε τι ς συμπαθησα ποτε. Επισης το κερατοφυλλο ειναι πολυ σπαστικο φυτο.Το μονο καλο ειναι οττα γκουραμι συμπαθουν κατακαποιο τροπο τα φυτα επιφανειας αρα μπορεις να το χεις ετσι.Επισης δε πρεπει να εχει μεγαλη αναταραξη στην επιφανεις λοφω των συγκεκριμενων ψαριων.εινια λαβαρυνθοψαρα και αναπνεουν απο την επιφανεια. Το ενυδρειο σου ειναι ανοιχτο ή κλειστο; Βαλε αν μπορεις και αλλες φωτο με ολοκληρο το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 24 Μαίου 2012 Author #8 Share 24 Μαίου 2012 ρε συ πηρες φορα!!!κλειστω ειναι το ενυδρειο αναταραξη δεν εχω σχεδον καθολου το φιλτρο ειναι στο τερμα χαμηλο τωρα το κερατοφυλλο μου εινια αρκετα συμαθητικο και τισ marimo δεν ξερω γτ αλλα τησ πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 24 Μαίου 2012 #9 Share 24 Μαίου 2012 Τελικα πηρες Colisa lalia sunset!!Ειναι ωραιο το ενυδρειο σου αλλα φανταζομαι πως θα γινει αργοτερα αν βαλεις κι αλλα μετα...Nice try!Α...και να αυξησεις τα νεον διοτι δεν κοπαδιαζουν και πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 24 Μαίου 2012 Author #10 Share 24 Μαίου 2012 γιαννακη τι κι αλλη? γκουραμι? με τα φυτα θελω να κανω κατι τωρα αλλα μεροκαματιαρησ ειμαι σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 24 Μαίου 2012 Author #11 Share 24 Μαίου 2012 με τα νεον ειμαι ακομα πολυ επιφυλακτικοσ γιαυτο δεν βαζω αλλα λογικα θα ειχα ψοφησει και αυτα αν ειχα αρρωστηση αλλα επειδη ποτε δεν ξεσ περιμενο λιγο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 25 Μαίου 2012 #12 Share 25 Μαίου 2012 Όμορφο να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 25 Μαίου 2012 #13 Share 25 Μαίου 2012 γιαννακη τι κι αλλη? γκουραμι? με τα φυτα θελω να κανω κατι τωρα αλλα μεροκαματιαρησ ειμαι σιγα σιγα Παλι μισοτελειωμενη προταση αφησα...ναι εννοουσα φυτα να το γεμισεις και θα δειξει ωραιο........επισης νομιζα οτι θα βαλεις emperor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 25 Μαίου 2012 Author #14 Share 25 Μαίου 2012 ναι τελικα δεν εβαλα αν και ψαχνω να δω απο πανε τα τουσ υπολειπουσ κατοικους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος