Jump to content

Black Ick Σε Κτενόχετο

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους εχει αντιμετοπίσει κανεις black ick? Εχει ο κτενοχετός μου και όσο παει και πληθαίνει και έχω αρχίσει να φοβαμαι το ψάρι βεβαια ειναι μια χαρα απο διαθεση και κολυμπαει και τρωει και τα παντα.....τι κάνουμε όμως υπαρχει καμια θεραπεια τωρα που ειναι νωρίς μη κολλησουν και τα αλλα!!!

Καλησπέρα,αρχικά καλό θα ήταν να προσθέσεις την φωτογραφία του ψαριού,να υπάρχει και σαν "αρχείο" για άλλους χομπίστες που θα το συναντήσουν.Σκόρδο,βιταμίνες και καλή διατροφή(Ultra Health Fauna Marin) μέχρι να στηθεί μια καραντίνα όπου θα μεταφερθεί το ψάρι και θα γίνει θεραπεία με χρήση χαλκού.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση έχει στηθεί καραντήνα και μένει να πιαστεί το ψάρι που φαντάζει απίθανο με το στήσιμο που έχω...Φωτό μολις μπορέσω να βγάλω μια καθαρή θα ανεβάσω...

γιανναρε το ειχα κ εγω σε δυο ψαρακια,tang κ τα 2!

τα αφησα οπως ηταν αφου κ εγω δεν μπορουσα να τα πιασω κ απλα εβαζα

μερικες βιταμινες στο φαγητο τους,ουτε καν σκορδο κ τους περασε πολυ ευκολοτερα απ'οτι το ick!

μην ανησυχεις,αλλωστε ειναι ο παλιος σου χτενοχετος,δεν ειναι?

Ειναι καιρο mike με το ick και φοβαμαι γιατι δε βλεπω προοδο....βιταμινες και σκορδο βαζς παντα οταν ταιζω!! Τι να πω όρεξη ειναι μιαχαρα πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...