klaz 18 Μαίου 2012 #1 Share 18 Μαίου 2012 γνωριζω πως φιλτραρουν και καθαριζουν το νερο μας.γνωριζω πως δεν πρεπει να τα κοψουμε μεσα στο ενυδρειο γιατι μολυνουν το νερο,γνωριζω πως συναγωνιζονται με τα κοραλλια για κυριαρχια και συνηθως νικανε....... εχω μαθει καθως ζω με αυτα.κατα εναν περιεργο τροπο αν και το ενυδρειο στηθηκε με ψοφιο βραχο εχω τον σπορο τους.στο παρελθον τα αντιμετωπισα αφου για εναν χρονο το ενυδρειο ηταν ψαρια μονο και ανελαβε μεσα σε ενα 24ωρο ενας ξανθομετωπος και τα εξαφανισε απο προσωπου γης. τωρα ομως που ειναι παλι υφαλος? η αποικια τους στο ενα μου νησι ξεπτοβαλλει απειλητικη μεσα απο τον βραχο.εχει ηδη πνιξει μια ταλαιπωρη χιστριξ που ειχα στο σημειο.....ειναι λευκα λεπτα και βγαινουν απο κατω προς τα πανω πανοτυ σε εκεινον τον βραχο. καπου ακουσα για ενα σαλιγκαρι που τρεφεται με αυτα........ μπορω να κανω κατι για να τα αντιμετωπισω..?? ΥΓ.μετα σου λενε υπομονη κλπ ,το στησιμο με ψοφιο σε γλυτωνει απο πολλα ανεπιθυμητα κλπ...... ΤΟ ΒΛΕΠΩ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 18 Μαίου 2012 #2 Share 18 Μαίου 2012 καμια φωτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 18 Μαίου 2012 #3 Share 18 Μαίου 2012 καμια φωτο?? Θα θελα και εγώ μία για να καταλάβω πως είναι..μην έχω και εγώ και δεν το ξέρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 Author #4 Share 18 Μαίου 2012 (edited) να ενα προχειρο βιντεο.....δειτε στην αρχη..ακριβως κατω απο την histrix YG.στρατο,το κοραλι που μοιαζει με βαρκα ρε φιλε,εσυ μου το εστειλες σαν φραγκακι πριν 3 χρονια....δες καπετανιο...πως σου εμοιασε..λολ Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαίου 2012 #5 Share 18 Μαίου 2012 Αυτα ειναι!!!!! Να σου γινει σαν καικι ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Μαίου 2012 Author #6 Share 19 Μαίου 2012 μετα απο αρκετο διαβασμα και ψαξιμο σχετικα δεν βρηκα καποιον τροπο απαλλαγης απο δαυτα. το μονο που εκανα ειναι να αφαιρεσω οσους σπογγους μπορουσα μηχανικα(προσωρινα βεβαια καθως ξαναβγαινουν..),και να μετακινησω το κοραλλακι μηπως και τα καταφερει,μακρια τους. καμμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 19 Μαίου 2012 #7 Share 19 Μαίου 2012 Σε ένα σημείο του ενυδρείου έχεις μόνο;;Δεν μπορείς να αφαιρέσεις τον συγκεκριμένο βράχο τελείως;Είναι μεγάλο κομμάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 19 Μαίου 2012 Author #8 Share 19 Μαίου 2012 οχι ειναι μεγαλο κομματι.στην ουσια ειναι τα 3/4 απο το ενα μου νησι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 3 Ιουνίου 2012 #9 Share 3 Ιουνίου 2012 Το σενάριο να δανειστείς έναν ξανθομέτωπο για μια βδομάδα να τα τσακίσει; ή θα τσακίσει τα κοράλια σου πρώτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος