Jump to content

Αναγνωρηση Γενους Για Κριμπνεσις

Recommended Posts

εμενα αρσενικα μου φαινονται....ισως εκτος απο το κατω στη μεσαια......ισως.καποια κοντινοτερη θα βοηθουσε...

Τα κριμπς ειναι δυο δηλαδη αυτο που ειναι στην πρωτη και αυτο που ειναι στην τελευταια ειναι στην μεσαια μαζι...αρα ειναι και τα 2 σιγουρα αρσενικα ;;;

εμενα ετσι μου φαινονται.περιμενε και αλλη αποψη για σιγουρια....

"Διαχωρισμός φύλλου pelv.pulcher: Ο διαχωρισμός του φύλου σε αυτά τα ψάρια μπορεί να γίνει εύκολα και σε μικρή ηλικία. Τα αρσενικά είναι μεγαλύτερα με λιγότερο χρωματισμό, έχουν πλουσιότερα πτερύγια με μυτερό ραχιαίο και μεγαλύτερο πρωκτικό πτερύγιο σε σχήμα βέλους που έχει και βούλες. Τα θηλυκά έχουν στρογγυλεμένο ραχιαίο πτερύγιο και ουρά. Και τα δύο εμφανίζουν ένα κόκκινο χρώμα στην κοιλιακή περιοχή, απλά στα θηλυκά καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια και είναι πιο έντονο."

απ'οτι αντιλαμβανομαι στη 2η το απο πανω και 3η φωτογραφια ειναι το ιδιο ψαρι και ειναι αρσενικο..to 1o δεν μπορω να πω με σιγουρια αν και κλεινω προς αρσενικο..εσυ που τα εχεις μπροστα σου με τις παραπανω πληροφοριες θα μπορεσεις να καταλαβεις αλλα μπορεις να ανεβασεις και αλλες φωτογραφιες για να δουμε καλυτερα!

Males!

Αν και θα ηθελα μια καλυτερη φωτο στο πλαι για το πρωτο....

Έγινε επεξεργασία - ΣΤΡΑΤΟΣ

αρσενικα και τα 2 φιλε μου.... :bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...