BiLLiE_KoRoBaS 18 Μαίου 2012 #1 Share 18 Μαίου 2012 Λοιπον οπως λεει και ο τιτλος πειτε τι γενος ειναι τα κριμπνεσακια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 #2 Share 18 Μαίου 2012 εμενα αρσενικα μου φαινονται....ισως εκτος απο το κατω στη μεσαια......ισως.καποια κοντινοτερη θα βοηθουσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 18 Μαίου 2012 Author #3 Share 18 Μαίου 2012 Τα κριμπς ειναι δυο δηλαδη αυτο που ειναι στην πρωτη και αυτο που ειναι στην τελευταια ειναι στην μεσαια μαζι...αρα ειναι και τα 2 σιγουρα αρσενικα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 #4 Share 18 Μαίου 2012 εμενα ετσι μου φαινονται.περιμενε και αλλη αποψη για σιγουρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 18 Μαίου 2012 Author #5 Share 18 Μαίου 2012 οκ ευχαριστω..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Μαίου 2012 #6 Share 18 Μαίου 2012 "Διαχωρισμός φύλλου pelv.pulcher: Ο διαχωρισμός του φύλου σε αυτά τα ψάρια μπορεί να γίνει εύκολα και σε μικρή ηλικία. Τα αρσενικά είναι μεγαλύτερα με λιγότερο χρωματισμό, έχουν πλουσιότερα πτερύγια με μυτερό ραχιαίο και μεγαλύτερο πρωκτικό πτερύγιο σε σχήμα βέλους που έχει και βούλες. Τα θηλυκά έχουν στρογγυλεμένο ραχιαίο πτερύγιο και ουρά. Και τα δύο εμφανίζουν ένα κόκκινο χρώμα στην κοιλιακή περιοχή, απλά στα θηλυκά καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια και είναι πιο έντονο." απ'οτι αντιλαμβανομαι στη 2η το απο πανω και 3η φωτογραφια ειναι το ιδιο ψαρι και ειναι αρσενικο..to 1o δεν μπορω να πω με σιγουρια αν και κλεινω προς αρσενικο..εσυ που τα εχεις μπροστα σου με τις παραπανω πληροφοριες θα μπορεσεις να καταλαβεις αλλα μπορεις να ανεβασεις και αλλες φωτογραφιες για να δουμε καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαίου 2012 #7 Share 18 Μαίου 2012 (edited) Males! Αν και θα ηθελα μια καλυτερη φωτο στο πλαι για το πρωτο.... Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 18 Μαίου 2012 Author #8 Share 18 Μαίου 2012 ευχαριστω πολυ...με το που το βρω σε καλη σταση ερχετε φωτο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 18 Μαίου 2012 Author #9 Share 18 Μαίου 2012 κι αλλες για πειτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαίου 2012 #10 Share 18 Μαίου 2012 Αρσενικο το βλεπω κι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 18 Μαίου 2012 Author #11 Share 18 Μαίου 2012 οκ ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 19 Μαίου 2012 #12 Share 19 Μαίου 2012 αρσενικα και τα 2 φιλε μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLiE_KoRoBaS 19 Μαίου 2012 Author #13 Share 19 Μαίου 2012 ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος