nikos193 29 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 (edited) Υπάρχει διαφορά στα προϊόντα της seachem? Το λέω αυτό γιατί τα μπουκαλάκια από τα λιπάσματα είναι διαφορετικά από ότι τα έχω δει σε μαγαζιά. Αν τα παραγγείλω θα μου φέρουν αυτά τα μπουκαλάκια ή αυτά που έχουμε εδώ στα δικά μας μαγαζιά? Και τα μπουκαλάκια και εννοώ οι ετικέτες φαίνονται πιο παλιές... Υπάρχει λοιπόν διαφορά? Μήπως τα μπουκαλάκια που φαίνονται πιο καινούρια έχουν υποστεί αλλαγές? (προς το καλύτερο) πάνω φαίνεται το καινούριο και κάτω τιο παλιό. Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2006 - nikos193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 30 Δεκεμβρίου 2006 Δέν νομίζω να πωλούνται ακόμα τα μαύρα μπουκάλια.Έχουν σταματήσει από καιρό. Πάντως όλα τα ελληνικά καταστήματα έχουν 'φρέσκα' προιόντα και θα σου έλεγα να τα αγοράσεις από εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 31 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 31 Δεκεμβρίου 2006 Εγω οσα εχω παρει ειναι απο τα καινουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos193 31 Δεκεμβρίου 2006 Author #4 Share 31 Δεκεμβρίου 2006 Από το aquaristic εννοείς ότι σου έδειχνε τα μαύρα μπουκάλια και εσύ τα παρείγγειλες και σου έφεραν τα καινούρια τα άσπρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 1 Ιανουαρίου 2007 #5 Share 1 Ιανουαρίου 2007 Στην Θεσσαλονίκη (στον Αμαζόνιο) βρήκα τα άσπρα μπουκάλια, στην τιμή των 14 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Ιανουαρίου 2007 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2007 Και γω τα ασπρα εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος