thanashs 18 Μαίου 2012 #1 Share 18 Μαίου 2012 καλησπερα φιλοι μ......σε 120 λιτρα με μηκος 1 μετρο τι 9α βαζατε ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 18 Μαίου 2012 #2 Share 18 Μαίου 2012 Φιλε μου δεν ειμαι ο πιο καταλληλος να σε καθοδηγισω αλλα εγω επειδη εχω 120lt κ εγω κ επειδη την τριτη 8α βαλω μεσα 5 μικρα neolamprologus pulcher ετσι ωστε να βγει ενα ζευγαρι κ να μεινω μονο με αυτα. Περισσοτερα του ιδιου ειδους δεν μπαινουν διοτι τι κυριαρχο αρσενικο θα κυνηγαει τα αλλα κ επισης δεν μπαινουν κ αλλες κιχλιδες εκτος απο ενα ζευγαρι κοχιλοψαρα κ αυτα με επιφυλαξη παντα. Αλλα ας μας πουν οι αφρικανοι μας ωστε να ειμαστε σιγουροι κ εγω κ εσυ. φιλικα χρηστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Μαίου 2012 #3 Share 18 Μαίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 26 Ιουλίου 2012 Author #4 Share 26 Ιουλίου 2012 παιδες καλημερα....στο ενυδρειο κατεληξα και εβαλα 7 μικρα neolamprologus multifasciatus και σκεφτομουν εαν εχω περιθωριο για ενα ζευγαρακι τζουλις.....τι λετε μπορω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Ιουλίου 2012 #5 Share 26 Ιουλίου 2012 Μπορεις να βαλεις.Βαλε καποιες πετρες στην μια πλευρα για να πανε και βαλε πολλα κοχυλια για τα μουλτις.Θα δειξει ωραιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 26 Ιουλίου 2012 Author #6 Share 26 Ιουλίου 2012 ωραια θα φτιαξω ενα μικρο νταμαρακι απο τη μια πλευρα και ολο το υπολοιπο γεματο κελυφοι απο σαλιγκαρια και θα ανεβασω φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Ιουλίου 2012 #7 Share 26 Ιουλίου 2012 Φιλε μου δεν ειμαι ο πιο καταλληλος να σε καθοδηγισω αλλα εγω επειδη εχω 120lt κ εγω κ επειδη την τριτη 8α βαλω μεσα 5 μικρα neolamprologus pulcher ετσι ωστε να βγει ενα ζευγαρι κ να μεινω μονο με αυτα. Περισσοτερα του ιδιου ειδους δεν μπαινουν διοτι τι κυριαρχο αρσενικο θα κυνηγαει τα αλλα κ επισης δεν μπαινουν κ αλλες κιχλιδες εκτος απο ενα ζευγαρι κοχιλοψαρα κ αυτα με επιφυλαξη παντα. Αλλα ας μας πουν οι αφρικανοι μας ωστε να ειμαστε σιγουροι κ εγω κ εσυ. φιλικα χρηστος. Καλησπέρα. Αυτό δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Μόλις ζευγαρώσουν τα Pulcher, τα κοχυλόψαρα δυστυχώς θα δεινοπαθήσουν. Σε αυτό τα λίτρα καλύτερα να μείνουν μόνα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Ιουλίου 2012 #8 Share 26 Ιουλίου 2012 (edited) Πληροφοριακά και μόνο ποιές είναι οι ακριβείς διαστάσεις του ;; Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2012 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Ιουλίου 2012 #9 Share 26 Ιουλίου 2012 καλησπερα φιλοι μ......σε 120 λιτρα με μηκος 1 μετρο τι 9α βαζατε ???? κ. Σωκράτη καλησπέρα. Πρέπει να είναι το κλασσικό 100x30x40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 26 Ιουλίου 2012 #10 Share 26 Ιουλίου 2012 Εχει κ ενα μετρο μηκος ομως μπορει να κανει ενα νταμρι στην μια πλευρα κ απο την αλλη μερια κοχυλια. Εχει μηκος αρκετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 26 Ιουλίου 2012 #11 Share 26 Ιουλίου 2012 Εχει κ ενα μετρο μηκος ομως μπορει να κανει ενα νταμρι στην μια πλευρα κ απο την αλλη μερια κοχυλια. Εχει μηκος αρκετο Πίστεψε με το 1μ μήκος δεν θα τους φθάσει όταν ζευγαρώσουν. Γίνονται πολύ επιθετικά και διεκδικούν όλο το ενυδρείο και ειδικά με κοχυλόψαρα θα οργιάσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 26 Ιουλίου 2012 #12 Share 26 Ιουλίου 2012 Ας βαλει μονο pulcher αν θελει η καποιο julidochromis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Ιουλίου 2012 #13 Share 26 Ιουλίου 2012 Γνώμη είναι η εξής ή βάζεις μόνο pulcher ,βάζεις μια τετράδα -πεντάδα μέχρι να δημιουργηθεί το ζευγάρι ή βάζεις μόνο κογχυλόψαρα ένα χαρέμι 5-6 ψαράκια για παράδειγμα multi και φτιάχνεις μια ωραία αποικία.Ανάλογα τι θα αποφάσισεις ανάλογα θα φτιαχτεί και σωστό aquascaping και όλα θα πάνε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 26 Ιουλίου 2012 #14 Share 26 Ιουλίου 2012 (edited) παιδες καλημερα....στο ενυδρειο κατεληξα και εβαλα 7 μικρα neolamprologus multifasciatus και σκεφτομουν εαν εχω περιθωριο για ενα ζευγαρακι τζουλις.....τι λετε μπορω???? Από ότι φαίνεται έχει καταλήξει ο φίλος... Σας δικαιολογώ... η ζέστη... Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2012 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 26 Ιουλίου 2012 #15 Share 26 Ιουλίου 2012 Ελα ντε ξεχαστήκαμε κακή ζέστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος