Jump to content

Dwarf Gourami

Kouvou

Recommended Posts

παιδια υπαρχει καποιο προφιλ για αυτα τα ωαρια που να λεει τι χςρο θελουν κλπ γτ εγω δεν βρισκω

ευχαριστω φιλε μου ξερει κανεισ αν ειαν ευκολα ψαρια και αν υπαρχουν στην αγορα

κοιτα στην θεσσ απο οσο εχω ψαξει στα πετ υπαρχουν τρια ειδη απο τα dwarf : 1)Colisa lalia 2)Colisa lalia-Neon 3)Colisa lalia-Sunset.....οσον αφορα την συντηρηση τους μια φορα ειχα παρει αλλα δεν θυμαμαι...

είναι πολύ εύκολα ψαράκια είχα εγώ πρόσφατα

θα παρω αυριο γιλε το εχω και φυτεμενο και λεω να δοκιμασω επειδη μου αρεσαν 3 σε ενυδρειο 120 λιτρα με red cherry καλα ειναι?

Δεν διαβασα το παραπάνω προφίλ, αλλά όπως λένε τα περισσότερα προφίλ των γκουράμι, πρέπει να διαιρούνται σε αναλογία 1 αρσενικό με 2 θηλυκά τουλάχιστον. Τα αρσενικά συχνά είναι επιθετικά και κυνηγάνε συνεχώς τα θηλυκά. Τα 120λιτ για 3 ψαρια είναι οκ.

Εγώ αγόρασα τον λιγότερο τσαμπουκά που είχαν στο πετ. Δεν πειράζει τα υπόλοιπα ψάρια, αλλά τις θηλυκές τις ζαλίζει ώρες-ώρες… Θέλουν φυτά-κρυψώνες για να ησυχάζουν… Για γαρίδες δεν γνωρίζω.

Το δύσκολο είναι να βρεις θηλυκά γκουράμι, γιατί είναι άχρωμα (ασημί) και δεν τα πολυφέρνουνε.

μια χαρα ειναι τρεια και ειναι και πολυ ηρεμα σε σχεση παντα με τα αλλα γκουραμια

εμενα ηταν το αγαπημενο μου ψαρι γιαθτο το εχω και στο avatar μου

θα δοκιμασω τωρα ψιθικα!dora οταν λεσ φυτα κρυψωνες τι εννοεισ?πεσ δςσε καποια παραδειγματα

Δεν διαβασα το παραπάνω προφίλ, αλλά όπως λένε τα περισσότερα προφίλ των γκουράμι, πρέπει να διαιρούνται σε αναλογία 1 αρσενικό με 2 θηλυκά τουλάχιστον. Τα αρσενικά συχνά είναι επιθετικά και κυνηγάνε συνεχώς τα θηλυκά. Τα 120λιτ για 3 ψαρια είναι οκ.

Εγώ αγόρασα τον λιγότερο τσαμπουκά που είχαν στο πετ. Δεν πειράζει τα υπόλοιπα ψάρια, αλλά τις θηλυκές τις ζαλίζει ώρες-ώρες… Θέλουν φυτά-κρυψώνες για να ησυχάζουν… Για γαρίδες δεν γνωρίζω.

Το δύσκολο είναι να βρεις θηλυκά γκουράμι, γιατί είναι άχρωμα (ασημί) και δεν τα πολυφέρνουνε.

θυληκα δεν βρισκεις ευκολα.....μπορει να ειναι αρσενικα αυτα που εχεις

μα δεν εχω ακομα εκει που πηγα εχει θυληκα εχθεσ ηρθαν!απλωσ δεν πηρα για να μαθω πιο πολλα πριν παρω!

θα δοκιμασω τωρα ψιθικα!dora οταν λεσ φυτα κρυψωνες τι εννοεισ?πεσ δςσε καποια παραδειγματα

μια χαρα ειναι τα τρια...οσον αφορα τις γαριδες δεν ξερω διοτι ειναι μια πο τις βασικες τροφες που τρωνε στην φυση....τι ειδος θα βαλεις τελικα?

εψαξα λιγο και σε ξενα site και σε οσα ειδα λενε οτι dwarf gourami με γαριδεσ πανε δεν τισ πειραζουν και ειναι ησυχα ψαρια γιαυτο μου κινησαν το ενδιαφερον

Όλα τα φυτά που έχουν μακριά κλαδάκια και φύλλωμα που επιτρέπουν στα ψάρια να κυκλοφορούν ανάμεσα και να κρύβονται.

Εγώ έχω bacoba, alternathera και πολύσπερμα.

Οι ανούμπιες που έχω δεν τα βοηθούν πολύ…

Το Microsorum pteropus δημιουργεί μια στοά με το τζάμι και συχνά τριγυρνούν εκεί…

Το κερατόφυλλο τα ‘απασχολεί’ αρκετά γιατί φαντάζομαι εγκλωβίζεται εκεί τροφή και όταν κάνει μπάλες δημιουργεί κρυψώνες

Ο ‘τύπος’ έχει βρει μια γωνιά του ενυδρείου χωρίς πολύ ρεύμα και στήνει συνέχεια εκεί φωλιά, μαζεύοντας μικρά κομμάτια κερατόφυλλο και ότι φύλλο καταφέρει να κόψει..

ειναι πολυ καλη επιλογη για υσηχα ψαρακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...