Jump to content

Πως Μπορω Να Κοψω Το Ήχο Απο Την Υπερχείλιση

lagoudos

Recommended Posts

εχω φτιάξει μια υπερχειληση και ακούγεται ο ηχος του νερου και πανω που ρουφάει και στην βανα.

Ποσο μεσα μπαινει ο σωληνας στο σαμπ;

δεν μπαίνει μεσα,πρέπει να μπαίνει?

οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα

κάτω στο σαμπ τωρα ειναι μεσα αλλα μου ακούγεται πάνω στην τρύπα που κατεβάζει η υπερχείλιση

Ωραίο θέμα.Ρίξε και λίγο χαρτί να γίνει καζανάκι. :bigemo_harabe_net-74:Πέρα απο την πλάκα θέλει πολύ πειραματισμό.Πιο πολύ ακούγεται στο κατέβασμα που έχω κάνει μια πατέντα να πέφτει πρώτα σε υαλοβάμβακα ενυδρειακό και να μην κάνει καθόλου θόρυβο.Την υπερχείλιση ψηλά μπορείς να βάλεις μια γωνία 90 μοιρών να κόβει λίγο τον φόρυβο και μαζί την ταχύτητα γιατί αυτή δημιουργεί το πρόβλημα με τον ήχο....Εκτός αν δεν είναι μονωμένη η σωλήνα καλά και παίρνει αέρα.Δεν είναι παιχνίδι και μπορείς να πάθεις ζημιά αν παίρνει αέρα.

Θα βοηθούσε μια φωτό απο την υπερχείλιση.

Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε.Εγώ δεν θα μπορούσα να κλείσω μάτι με το ενδεχόμενο πλημμύρας.

εχεις βανα στην σωλινα που κατεβαζει? εκει θελει να την κλεισεις τοσο οσο κατεβαζει.. φυσικα υπαρχουν και αλοι τροποι ... τι υπερχιληση εχεις? durso? ανεβασε μια φωτο να δουμε και να δωσουμε ιδεες

εχεις βανα στην σωλινα που κατεβαζει? εκει θελει να την κλεισεις τοσο οσο κατεβαζει.. φυσικα υπαρχουν και αλοι τροποι ... τι υπερχιληση εχεις? durso? ανεβασε μια φωτο να δουμε και να δωσουμε ιδεες

post-39860-0-24532200-1337267090_thumb.jpg

αυτη ειναι η βανα,ανέβασα την σταθμη κσι έκοψε ο ήχος.

αυτην δεν ειναι βανα..

αυτην δεν ειναι βανα..

Σωστα.Ειναι η μουφα,που εχεις βιδωσει τον σωληνα που παει το νερο στο σαμπ.Δεν βλεπω βανα εκει.

αφου μειωθηκε ο θορυβος ομως και εισαι οκ .. και εμεις οκ ειμαστε ! :bigemo_harabe_net-74:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...