Jump to content

Aπορια Για Εξωτερικο Φιλτρο

kalmichalis

Recommended Posts

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα που εχω την απορια ... εχω στην κατωχη μου το eheim 2215 θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο σερβισ το οποιο πρεπει να κανουμε περιοδικα με τον καιρο πχ αλλαγη στη φτεροτη ή κατι αλλο... και επισης θα ηθελα να μαθω που μπορουμε να βρουμε ανταλλακτικα των σφουγγαριων του(οικονομικα)???

κατι το ιδιαιτερο δεν χρειαζεται.το μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να περασεις τα λαστιχα(τσιμουχες) στην κεφαλη με βαζελινη για να μην αλλοιωνονται και ξεραινονται απο την χρηση τους σε νερο.

οσο για φτηνα σφουγγαρια,εχουν τα περισσοτερα ιντερνετικα ελληνικα καταστηματα σε ολοκληρα φυλλα.ζητας ενα κομματι και μετα το κοβεις εσυ στα μετρα του φιλτρου σου.ειναι ιδιαιτερα οικονομικα.

τα σφουγγαρια του μπορεις να τα βρεις στο μαγαζι απο εκει που το πηρες η σε ενυδρειακα καταστηματα και μεσο ιντερνετ.

αλλαγη στην φτερωτη μονο αμα σου χαλασει.μπορεις καθε 3-4 μηνες να κανεις ενα καθαρισμα στους σωληνες του φιλτρου.

η φτερωτη πως μπορει να χαλασει? ευχαριστω για τις πληροφοριες

μονο αν τραβηξει κανα σαλιγκαρακι η χαλικακι μεσα της.ετσι σπαει η φτερωτη.

υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωθει αν εχει γινει κατι τετοιο? η΄θα κανει θορυβο και το καταλαβαινεις απο εκει?????

θορυβο,και μειωμενη αποδοση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...