jimn 16 Μαίου 2012 #1 Share 16 Μαίου 2012 Θέλω να αλλάξω το φίλτρο στο μονομαχοενυδρείο μου (20 λίτρα),ποιό εσωτερικό προτείνετε κατάλληλο για το συγκεκριμένο ψαράκι,γιατί το δικό μου δεν "τραβάει" σωστά και δημηουργείται στην επιφάνεια πρωτεΐνικό φίλμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Μαίου 2012 #2 Share 16 Μαίου 2012 ψαξε για κατι επωνυμο.fluval η καποιο αντιστοιχο μικρο eheim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 16 Μαίου 2012 #3 Share 16 Μαίου 2012 Fluval U1 με λίγο siporax mini μέσα και θα είσαι μια χαρά! Το έχω στην καραντίνα και είναι πολύ καλό και σε καλή τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 17 Μαίου 2012 #4 Share 17 Μαίου 2012 Hydor pico,το μικροτερο σε μεγεθος στην αγορα,ρυθμιζομενη ροη και ικανοποιητικος καδος υλικων.Το u1 ειναι εξαιρετικο φιλτρο αλλα το θεωρω μεγαλο σε ογκο για τα 20 λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 17 Μαίου 2012 #5 Share 17 Μαίου 2012 Αν σε "παιρνει" οικονομικα και μπορεις να δωσεις κατι παραπανω σε λεφτα δες και αυτα Ετσι και τα λιτρα αυξανεις και δε σου μειωνει το χωρο στο ενυδρειακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 17 Μαίου 2012 Author #6 Share 17 Μαίου 2012 Fluval U1 με λίγο siporax mini μέσα και θα είσαι μια χαρά! Το έχω στην καραντίνα και είναι πολύ καλό και σε καλή τιμή! Ξέρουμε περίπου πόσο κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 17 Μαίου 2012 Author #7 Share 17 Μαίου 2012 Αν σε "παιρνει" οικονομικα και μπορεις να δωσεις κατι παραπανω σε λεφτα δες και αυτα Ετσι και τα λιτρα αυξανεις και δε σου μειωνει το χωρο στο ενυδρειακι σου. Είναι πολύ καλά αυτά αλλά μακρυά όμως από το οικονομικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 17 Μαίου 2012 #8 Share 17 Μαίου 2012 Μπορεις να κανεις μια αναζητηση στο φορουμ και να βρεις ενα μεταχειρισμενο απο καποιο μελος που δεν το χρειαζεται.Περισυ αγορασα ενα τετοιο απο εδω μεσα για 15 ευρω και ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου.Κανε μια προσπαθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 18 Μαίου 2012 Author #9 Share 18 Μαίου 2012 Μπορεις να κανεις μια αναζητηση στο φορουμ και να βρεις ενα μεταχειρισμενο απο καποιο μελος που δεν το χρειαζεται.Περισυ αγορασα ενα τετοιο απο εδω μεσα για 15 ευρω και ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου.Κανε μια προσπαθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος