Jump to content

Τριχοειδη Πρασινη Αλγη

zaxoscorfu

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΑΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΑΛΓΗ??ΕΧΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ.. :bigemo_harabe_net-69:

γραφε με μικρα σε παρακαλω.

οι μετρησεις σου τι λενε?φωσφορικα και νιτρικα?

φωσφορικα δεν εχω μετρησει τωρα τελευτεα, νιτρικα δεν εχω σχεδον καθολου..υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τα φωσφορικα?

και βεβαια.για αλγη μιλαμε...

Φυσικα φωσφορικα!! αν ειναι αρκετη η ποσοτητα της αλγης σου μην μπεις στον κοπο να κανεις μετρησεις,εχεις σιγουρα αλλα το τεστ θα λεει 0, παρε εναν καλο αντιφωσφορο αλουμινιου(seachem phosguard) για λιγες μερες και μετα αφου πεθανει ξαναγυρνατο στο σιδηρου, ή παρε εναν ριακτορα για τον αντιφωσφορο αν δεν εχεις ηδη.

η αλγη ακομα ειναι πολυ λιγη.απλα φοβαμαι μην εξαπλωθει παντου..θα δοκιμασω τον αντιφωσφορο αλουμινιου..πρεπει κατι να προσεχω με αυτον τον αντιφωσφορο??

ειναι για λιγες μερες.4-5 μαξ.μετα βαζεις με βαση το σιδηρο οπως σου ειπε ο φιλος γιαννης.

χρισιμοποιω της grotech remophos...ειναι ενταξει αυτος??να δοκιμασω κατι αλλο?

Μια χαρά είναι και αυτός απλά μην ξεχνάς να τον αλλάζεις και φρόντισε να μην μπουκώνει το υλικό και να έχει σωστή κυκλοφορία για να κάνει δουλειά.Τα φωσφορικά έρχονται απο τον βράχο και τον αραγωνίτη... αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74198

• 5 weeks later...

''Πέτα'' μέσα και ένα yellow tang...αν σε παίρνει!Μιλάμε για τρελό πάρτι με την τριχοειδή!Πολυυυυυυ φαί!

Δεν νομιζω να του πολυκανει την δουλεια που θελει το yellow tang

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...