xwriatis 15 Μαίου 2012 #1 Share 15 Μαίου 2012 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα 130lt χειροποίητο ενυδρείο κ θα ήθελα τα "φώτα" σας για το τι λάμπα θα ήταν κατάλληλη για το ενυδρείο μου... ακούω τις δικές σας έμπειρες απόψεις.. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #2 Share 15 Μαίου 2012 σημασια εχει το τι θελεις να κανεις...απλο κοινωνικο?φυτεμενο κλπ......πες μας τι εχεις στο μυαλο σου σχετικα για να σου πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #3 Share 15 Μαίου 2012 Σκεφτομαι να βαλω καποια ευκολα φυτα μεσα γιατι δινουν αλλα εικονα στο ενυδρειο.. το κανουν πιο ομορφο κ 8α εχει κ κρυψωνες για τα ψαρακια... 8α η8ελα να μου πειτε κ ποσες λαμπες θα ηταν καλο να εχω..Εγω σκεφτομαι για 2, 90cm sylvania Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #4 Share 15 Μαίου 2012 για αρχη οκ.αλλα μην βαλεις τις παλιες χοντρες τ8 λαμπες αλλα τιε τ5 λεπτες φθοριου.ειναι πιο δυνατες και χρειαζονται ηλεκτρονικο μπαλλαστ χωρις την αναγκη σταρτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #5 Share 15 Μαίου 2012 Τις Τ5 τοτε 8α βαλω...Και κατι ακομα μια η δυο να βαλω? αν εβαζα κ μια μπλε για το βραδυ 8α ηταν καλο? μια moonlight Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #6 Share 15 Μαίου 2012 οχι μην βαλει μπλε φθοριου.θα σε φερει αλγες.μπορεις να βαλεις μια μικρη μπλε λεντοταινια για λιγες ωρες το βραδι. θα προτιμουσα τουλαχιστον 2 λαμπες εαν θελεις να κρατησεις και καποιαζωντανα φυτα.1 ροζ για φωτοσυνθεση και μια λευκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #7 Share 15 Μαίου 2012 Την ροζ που 8α την βρω κ πως 8α την ζητησω? την πουλανε κ σε ειδη με ηλεκρολογικα υλικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #8 Share 15 Μαίου 2012 (edited) sylvania grolux ειναι η πιο φτηνη που μπορεις να βρεις σε ηλεκτρολογικα. τΑ μηκη πανε συμφωναμε τα βατ.δηλ 39 βατ με περιπου 90 ποντους μηκος 54 βατ 115 π μηκος κλπ...... Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #9 Share 15 Μαίου 2012 Σ΄ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου κ σε σορρυ που σε ζαλισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #10 Share 15 Μαίου 2012 δες στον διτσιο ηλεκτρολογικα επι της μακεδονιας η στον καυκα πηγαινοντας για ικεα.αυτες τις λαμπες δεν τις εχουν οι περισσοτεροι. για λευκητης σαν ταιρι ,και επισης φθηνη θα σου προτεινα την sylvania aquastar. μην βαλεις οτι να ναι ασπρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #11 Share 15 Μαίου 2012 Εγω ειμαι απο λαγκαδα οποτε με βολευει να παρω απο εδω.Θα ψαξω για την sylvania aquastar κ αν δεν την βρω εδω τοτε 8α κατεβω κατω να δω κ να παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #12 Share 15 Μαίου 2012 διπλα ειμαστε.εγω φιλυρο.χεχε θα τις βρεις,αλλα θελει ψαξιμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #13 Share 15 Μαίου 2012 Δεν ειμαστε κ πολυ μακρυα μωρε μια πισω απο τα λαγυνα. Αν βαλω τις SHARKOON COLD CATHODE LIGHT 2 IN 1 RED κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #14 Share 15 Μαίου 2012 ξεχασετο.κοκκινες λαμπες νεον για υπολογιστη..??ουτε για αστειο. εγω σου προτεινα τις πιο φθηνες αλλα ενυδρειακες λαμπες.οχι αρλουμπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 15 Μαίου 2012 Author #15 Share 15 Μαίου 2012 ναι οντως ασε που ειναι κ μικρες.αλλα καπου το ειχα διαβασει γι αυτο οτι καποιος τις χρησημοποιησε γι αυτο στο αναφερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xwriatis 16 Μαίου 2012 Author #16 Share 16 Μαίου 2012 Τελικα κατεληξα κ πηρα μικροτερο μεγεθος απο αυτες που υπολογιζα..οποτε τωρα εχω κ φωτιζει το ενυδρειο μου μια sylvania grolux t5 24w 60cm κ μια sylvania aquastar t5 24w 60cm. Για τον λογο το οτι 8α εχς μερικα ευκολα φυτα 8α ειμαι οκ με αυτες τις λαμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος