Jump to content

Προβλημα Με Το Chat;

Recommended Posts

χαχαχαχαχα δεν παιζεσαι βαγγελη....που να δεις τι εκανα οταν μπηκα για πρωτη φορα τσατ...7 συνεχομενες φορες ανοιξα την πορτα του σπιτιου και δεν ηταν κανενας αν και μου φανηκε παραξενο μεχρι που την 8η φορα εκνευριστηκα και ανεβοκατεβηκα την πολυκατοικια για να δω ποιος μου κανει πλακα............

Έγινε επεξεργασία - Giannakis27

Ειστε μαζοχες μου φιανεται εσεις... :P

Γιατί Κώστα δεν σου αρέσει αυτός ο ωραίος ήχος?! Δλδ θα ήθελες να μπει κανένας ήχος Ηλεκτρονικός? το ευχαριστιέμαι που κάθε φορά η μάνα μου "τρέχει" στην πόρτα να δει ποιος είναι! :P

Γιατί Κώστα δεν σου αρέσει αυτός ο ωραίος ήχος?! Δλδ θα ήθελες να μπει κανένας ήχος Ηλεκτρονικός? το ευχαριστιέμαι που κάθε φορά η μάνα μου "τρέχει" στην πόρτα να δει ποιος είναι! :P

+1..γιαγιαααααααααααα τρεχαααααα!

χαχαχαχαχα δεν παιζεσαι βαγγελη....που να δεις τι εκανα οταν μπηκα για πρωτη φορα τσατ...7 συνεχομενες φορες ανοιξα την πορτα του σπιτιου και δεν ηταν κανενας αν και μου φανηκε παραξενο μεχρι που την 8η φορα εκνευριστηκα και ανεβοκατεβηκα την πολυκατοικια για να δω ποιος μου κανει πλακα............

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

και δεν κανω πλακα...εκνευριστηκα πολυ τοτε...

και δεν κανω πλακα...εκνευριστηκα πολυ τοτε...

Και ξεσπάς τώρα με διαδοχικά κύματα Γρουσουζιάς?????????? :hysterical: :hysterical: :hysterical:

για σένα το κλείσαμε Γιαννάκη... να κάνεις και τίποτα άλλο. όλο εκεί μέσα είσαι χαχαχαχαχαχ

Εεεεεεεεεεεεεεεε Αίολε με αδικείς εγώ είμαι εκεί ολη μέραααα! :P

.. και ευτυχώς δεν ήσουν μέσα όταν το κλείσαμε... θα εγκλωβιζόσουν εκεί !! χαχαχχα

Ευτυχώς δηλαδή........ Εκτός αν δεν εγκλωβιζομουν μονος! :P

να μην πω με ποιον θα ήσουν χαχαχα

Και ξεσπάς τώρα με διαδοχικά κύματα Γρουσουζιάς?????????? :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Δεν φταιω εγω...ετσι γεννηθηκα,δλδ να προβλεπω το μελλον :P :P απλως ζηλευετε πολυ που δεν εχετε το χαρισμα μου

για σένα το κλείσαμε Γιαννάκη... να κάνεις και τίποτα άλλο. όλο εκεί μέσα είσαι χαχαχαχαχαχ

-.- Τι προτιμας διαβασμα για το πανεπιστημιο ή τσατ?εννοειται το δευτεροοοο! :P :P μην προβλεψω τιποτα κακο για το ενυδρειο σου :P :P

να μην πω με ποιον θα ήσουν χαχαχα

Για πες! Αλλά κανόνισε τι θα πεις, γιατί θα βάλω το Γιαννάκη να σκεφτεί αρνητικά το ενυδρείο σου και δεν θα έχει καλές συνέπειες αυτόοοο! :P

Έλεος....Μην το κάνουμε chat εδώ μέσα. Καλός ο χαβαλές αλλά με μέτρο.Ας ασχοληθούμε και με το υπόλοιπο forum. :)

Έλεος....Μην το κάνουμε chat εδώ μέσα. Καλός ο χαβαλές αλλά με μέτρο.Ας ασχοληθούμε και με το υπόλοιπο forum. :)

Φώτη με όλο το σεβασμό, φτιάξτε το να μη σας ενοχλούμε! :D

Αυτος ο αληταρας που ανοιξε το θεμα φταιει.Ban-αρετε τον να ησυχασουμε πια............. :ballistic:

Τελος το σκαψιμο.Εφτιαξεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Να κάνω ρε μάγκες εγώ μια ερώτηση σχετικά με αυτό το chat που έχω απορία εδώ και καιρό?

Τι μπορεί κατά καιρούς να κάνει ένας μόνος του εκεί μέσα??? bye2.gif

Να κάνω ρε μάγκες εγώ μια ερώτηση σχετικά με αυτό το chat που έχω απορία εδώ και καιρό?

Τι μπορεί κατά καιρούς να κάνει ένας μόνος του εκεί μέσα???

Περιμένει να μπει κάποιος..... Το κάνω κ εγώ όταν βαριέμαι και δεν είναι κανείς μέσα......... ;)

:headonwall:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...