myrsine 13 Μαίου 2012 #1 Share 13 Μαίου 2012 Γεια σας!!!Για κάποιον χομπίστα σίγουρα θα ναι ανόητη ερώτηση.. Εχουν δοντια οι μονομάχοι; . Η τροφή που δίνω στον δικό μου είναι σε κόκκους και καθε φορά που τρώει ακούω ένα "κράτσα κράτσα". Λογικά θα έχει δοντάκια. Υπάρχει κάποια φωτό για να τα δούμε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Μαίου 2012 #2 Share 13 Μαίου 2012 Από όσα διαβάζω έχουν δόντια και μάλιστα κοφτερά. Δεν μπόρεσα να βρω φωτογραφία ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 14 Μαίου 2012 #3 Share 14 Μαίου 2012 Έχει δόντια. Βάλε το δάχτυλό σου μέσα και άσε τον να σε δαγκώσει. Θα τα νιώσεις σίγουρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Μαίου 2012 #4 Share 14 Μαίου 2012 Έχει δόντια. Βάλε το δάχτυλό σου μέσα και άσε τον να σε δαγκώσει. Θα τα νιώσεις σίγουρα!!! Χωραει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinichan 14 Μαίου 2012 #5 Share 14 Μαίου 2012 Δε θα το χώσει ολόκληρο στο στόμα του!! Θα τον προκαλέσει για να της το δαγκώσει μόνο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 14 Μαίου 2012 #6 Share 14 Μαίου 2012 Παιδια μιλατε σοβαρα?? Εγω οταν του δινω τροφη την κολλαω στο χερι μου για να την παρει απο αυτο [δαχτυλο]... εγω νιωθω μονο τα ''χειλη'' του.... τι μαθαινει κανεις?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Μαίου 2012 #7 Share 14 Μαίου 2012 Πως θα μπορούσε ένα σαρκοφάγο ψαράκι να είναι χωρις μικρά και κοφτερά δόντια;;; http://www.microscopy-uk.org.uk/mag/artnov11macro/daj_website/fish2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΜΑ 14 Μαίου 2012 #8 Share 14 Μαίου 2012 Πως ειναι ρε παιδια δυνατον να δαγκωσει το δαχτυλο μας ενας μονομαχος? Παντως μου φενεται αδυνατο να μην εχει δοντια.Το οτι δεν τα βλεπουμε η δεν τα νιωθουμε δε σημενει οτι δεν υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrsine 14 Μαίου 2012 Author #9 Share 14 Μαίου 2012 WOW!!! Ευχαριστώ πολύ για τη φωτογραφία. Δεν περίμενα να υπάρχει!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 14 Μαίου 2012 #10 Share 14 Μαίου 2012 Μουτράκλα ε;;;; Ίσως ψιλοφαίνονται και τα δοντάκια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrsine 14 Μαίου 2012 Author #11 Share 14 Μαίου 2012 Μουτράκλα ε;;;; Ίσως ψιλοφαίνονται και τα δοντάκια του. Τρελή μούρη!!! Ετσι εξηγείται που πηδάει λίγο έξω από το νερό για να πετύχει το δάχτυλό μου χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 21 Αυγούστου 2012 #12 Share 21 Αυγούστου 2012 Εμένα μου επιτίθεται όποτε πλησιάζω στο νερό προφανώς έχει δόντια αλλα δεν τα νιώθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 21 Αυγούστου 2012 #13 Share 21 Αυγούστου 2012 Δεν νιωσεις και πολλα πραγματα ενα τσιμπιμα το πολυ .. ενα ψαρακι 3ποντων το πολυ ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 22 Αυγούστου 2012 #14 Share 22 Αυγούστου 2012 Πως θα μπορούσε ένα σαρκοφάγο ψαράκι να είναι χωρις μικρά και κοφτερά δόντια;;; http://www.microscop...site/fish2.html Έχω μείνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν να έχει δόντια;;;Αυτό το χόμπι μας εκπλήσσει κάθε μέρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος