Giovanni 13 Μαίου 2012 #1 Share 13 Μαίου 2012 Λοιπον εχουμε και λεμε, ας οργανωθουμε να κανουμε κ μια δευτερη παραγγελια για τους ριακτορες που κανουν παπαδες.. Ηδη εγω θελω αλλους 3.. Η παραγγελια θα γινει κατα βαση για Θεσσαλονικη,αλλα αν βρεθουν παιδια απο Αθηνα που θα θελουν να παραγγειλουν ριακτορες τοτε μπορει να γινει οπως και με την προηγουμενη παραγγελια,δηλ να το αναλαβει καποιος απο Αθηνα, για να μην εχουν διπλα μεταφορικα. Η παραγγελια θα εχει ημερομηνια ληξης για να μην τραβηξει πολυ το θεμα και χασουμε τον μπουσουλα,καθως και ερωτησεις,θεματα και τεχνικα που αφορουν τον εν λογω ριακτορα παρακαλω να γραφτουν στο αλλο θεμα που υπαρχει εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=74772 και να κρατηθει το thread αυτο καθαρο και να δηλωσουν συμμετοχη οσοι επιθυμουν να μπουν στην ομαδικη παραγγελια και μονο. Ως καταληκτικη ημερομηνια κλεισιματος των ατομων που θα συμμετασχουν θα ειναι την Τεταρτη 23/5/2012 και αυτο για να γινουν οι καταθεσεις μεχρι την Παρασκευη 25 και η παραγγελια να γινει την Δευτερα 28/5/2012 για να τα εχουμε στα χερια μας μεχρι τις 15 Ιουνιου γιατι μετα πολλοι φευγουν στα χωρια τους ή διακοπες κτλ... Οποτε ξεκιναμε..: 1) Johnlaz ---> 3χ Phosban Reactor 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Μαίου 2012 #2 Share 14 Μαίου 2012 (edited) Παρολη την κουραση θα ξανα αναλαβω την περατωση της παραγγελιας μιας και με τον πωλητη επικοινωνουσαμε μεσω email, οποτε για να μην εξηγω το πως και τι για οποιον αναλαβει την παραγγελια, θα το κανω εγω... Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2012 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Μαίου 2012 #3 Share 14 Μαίου 2012 Καποια απο τα αντικειμενα που ειδα και οι τιμες ειναι καλες..για οποιον ενδιαφερεται In & Out digital display TDS Tester - DM-1 $29.40 Two Little Fishies Phosban Phosphate Removal Media 150 g $13.90 ROWAphos Phosphate Remover - 250 mL $25.95 Brightwell Aquatics Microbacter7 Liquid 2L $33.35 Brightwell Aquatics Elemental Dry 200g $8.20 BrightWell ALKALIN8.3-P DRY 1.1LB $9.98 250gr Brightwell Replenish 2 Liter $18.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Μαίου 2012 #4 Share 15 Μαίου 2012 να προσθεσω στα πολυ ενδιαφεροντα προιοντα που εβαλε ηδη ο βαλεντινος την αντλια που δουλευουν σχεδον ολοι οι αμερικανοι τον συγκεκριμενο ριακτορα.προσοχη δεν ειναι η παλια maxijet1200 που κυκλοφορει εδω και χρονια και εδω, αλλα η νεα. http://www.amazon.com/Marineland-Ml90512-Maxi-Jet-1200-1300GPH/dp/B004IMPOJ8/ref=pd_sim_petsupplies_10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Μαίου 2012 Author #5 Share 15 Μαίου 2012 Ωραια!! Βαλεντινε να σε ευχαριστησω κ δημοσια για την προσφορα σου! Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Μαίου 2012 #6 Share 15 Μαίου 2012 Απορω πως την ξεχασα! Αφου μαλλον αυτη θελω να παρω εγω! μακαρι να μαζευτουμε ξανα ωστε να συμφαιρει να παραγγειλουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 15 Μαίου 2012 #7 Share 15 Μαίου 2012 Παιδια τους πιακτορες τους παρελαβα εχθες και τις 2 κουτες. επιδι θα χρειαστω και εγω και αλλους 2 και εγω το ξανα αναλαμβανω οποιος θελει απο Αφηνα μου στελνει π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Μαίου 2012 #8 Share 15 Μαίου 2012 http://www.amazon.com/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&me=A3HE69KJLXIPR4 Οποιος θελει ας ριξει μια ματια στο καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 15 Μαίου 2012 #9 Share 15 Μαίου 2012 να προσθεσω στα πολυ ενδιαφεροντα προιοντα που εβαλε ηδη ο βαλεντινος την αντλια που δουλευουν σχεδον ολοι οι αμερικανοι τον συγκεκριμενο ριακτορα.προσοχη δεν ειναι η παλια maxijet1200 που κυκλοφορει εδω και χρονια και εδω, αλλα η νεα. http://www.amazon.co..._petsupplies_10 Παιδιά η συγκεκριμένη αντλία δουλεύει στο 220 V ή είναι μόνο για 110 V . Ξέρει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 15 Μαίου 2012 #10 Share 15 Μαίου 2012 μονο 110V! Δυστυχως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Μαίου 2012 #11 Share 16 Μαίου 2012 Παιδια μολις βρηκα κατι ακομα που αξιζει να δειτε: Brightwell Aquatics Microbacter7 Liquid 2 λιτρα 31 ευρω (ελλαδα 27Ε τα 500ml) Εστειλα email να μου πει πως ερχονται τα 2 λιτρα... 4χ500μλ? 2Χ1λιτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 16 Μαίου 2012 #12 Share 16 Μαίου 2012 Βαλ εμείς μέχρι στιγμής είμαστε 4 από Αθήνα για καινούρια παραγγελία εσείς πως πάτε επάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 16 Μαίου 2012 #13 Share 16 Μαίου 2012 Παντως για να πουμε του λογου του αληθες ολα τα προιόντα που αναφερετε και τα εχω στην παραθεση παρακατω Καποια απο τα αντικειμενα που ειδα και οι τιμες ειναι καλες..για οποιον ενδιαφερεται In & Out digital display TDS Tester - DM-1 $29.40 Two Little Fishies Phosban Phosphate Removal Media 150 g $13.90 ROWAphos Phosphate Remover - 250 mL $25.95 Brightwell Aquatics Microbacter7 Liquid 2L $33.35 Brightwell Aquatics Elemental Dry 200g $8.20 BrightWell ALKALIN8.3-P DRY 1.1LB $9.98 250gr Brightwell Replenish 2 Liter $18.10 να προσθεσω στα πολυ ενδιαφεροντα προιοντα που εβαλε ηδη ο βαλεντινος την αντλια που δουλευουν σχεδον ολοι οι αμερικανοι τον συγκεκριμενο ριακτορα.προσοχη δεν ειναι η παλια maxijet1200 που κυκλοφορει εδω και χρονια και εδω, αλλα η νεα. http://www.amazon.co..._petsupplies_10 Παιδια μολις βρηκα κατι ακομα που αξιζει να δειτε: Brightwell Aquatics Microbacter7 Liquid 2 λιτρα 31 ευρω (ελλαδα 27Ε τα 500ml) Εστειλα email να μου πει πως ερχονται τα 2 λιτρα... 4χ500μλ? 2Χ1λιτρο? ερχονται και στην Ελλαδα απο Ελληνες αντιπροσώπους....Οποτε αν δεν τα στηριξουμε κι εμεις τα μαγαζια που τα φερνουν και αυριο μεθαυριο δεν μπορεσουν να φερουν ουτε χρυσοψαρο,μην ακουσω κανεναν να διαμαρτυρηθει οτι τα Ελληνικα μαγαζια δεν εχουν ποικιλια γιατί εμεις θα εχουμε την ευθυνη γι αυτο το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Μαίου 2012 #14 Share 16 Μαίου 2012 Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! Απολυτο. Απτην αλλη ομως ειναι 3 φορες πιο ακριβα! ουτε μια ουτε 2! Το ενα ερχεται απο Αμερικη με αεροπλανο και το αλλο ερχεται απο Αθηνα με κτελ! η ακομα ακομα δεν ερχεται καν! Παω εγω και το παιρνω! Και παλι ειναι πιο ακριβο...στην υποτετραπλασια ποσοτητα μαλιστα.. Μιλαω για το Microbacter7. Οταν εγω ενας 28χρονος ανεργος που βγαζω το μηνα τσιμα τσιμα εχω την επιλογη να παρω κατι απο αλλου πιο φτηνα... θα το παρω. Γιατι δεν μιλαμε για 1-2 ευρω. Μακαρι, και το λεω μεσα απο την καρδια μου, τα πραματα να ηταν καλυτερα, και να μην με νοιαζαν τα 10-20 ευρω που γλιτωνω. Παρολαυτα, το θεμα εχει αναλυθει παμπολες φορες, ολοι ξερουμε που μπορει να οδηγησει αυτη η κατασταση, το κανουμε συνειδητα οποτε. Γιαυτο παρακαλω το θεμα να μεινει καθαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 16 Μαίου 2012 Author #15 Share 16 Μαίου 2012 (edited) Το φορουμ ειναι ανοιχτο κ δημοσιο, και εδω μεσα εχουν βημα πολλα καταστηματα,αν υπαρχει ενα που θα μας πει οτι θα μας φερει τα πραγματα που ζηταμε στις τιμες που τα βρισκουμε εξω συν τα μεταφορικα τοτε ανυπομονω να το δω.<br />Οπως ειπε κ Βαλεντινος καλυτερα ομως να κρατησουμε το ποστ καθαρο.<br /><br /><br /><br />Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2<br /> Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2012 - Johnlaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 16 Μαίου 2012 Author #16 Share 16 Μαίου 2012 Λοιπον ανανεωση! Οι ριακτορες για Θεσσαλονικη γιναν 4! Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Μαίου 2012 #17 Share 16 Μαίου 2012 Johnlaz: 4X Phosban reactor 150 Vales_red: 1X Phosban Reactor 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 17 Μαίου 2012 #18 Share 17 Μαίου 2012 Οποίο θέλουν ριακτορες από αθήνα να μου στείλουν π.μ μέχρι της 22 του μήνα γιατί τα χρήματα πρέπει να έχουν μπει μέχρι 23 και η παραγγελία να έχει φύγει το αργότερο μέχρι 24 γιατί 25 φεύγω ταξίδι και θα είμαι πίσω μετά από μια εβδομάδα. Μέχρις στιγμής είμαστε 4 άτομα στην παραγγελία και 6 ριακτορες για να παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 Author #19 Share 18 Μαίου 2012 Παιδες εγω για Θεσσαλονικη θα αρχισω να συγκεντρωνω τα χρηματα για τους ριακτορες,για να γινουν καταθεση στον Βαλεντινο να προχωρησουμε.. οσοι πιστοι προσελθετε.. Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 #20 Share 18 Μαίου 2012 γιαννη καλη ευκαιρια ειναι η κυριακη στη συναντηση να ερθουμε οσοι μπορουμε και αν εισαι η εσυ η ο βαλεντινος τα δινουμε χερι με χερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 Author #21 Share 18 Μαίου 2012 Ναι καλη ευκαιρια.. εσυ Κωστα θα παρεις ριακτορα? Δε βλεπω να δηλωσες γιαυτο ρωταω. Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 #22 Share 18 Μαίου 2012 ναι.τελικα θα παρω 1 ριακτορα και 400 μλ biopellets.εψαχνα για πολυ φθηνο αντιφωσφορο αλλα μαλλον θα παρω απο ελλαδα.νομιζω πως ο 2little fish ειναι μαλλον χοντροκοκκος........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 Author #23 Share 18 Μαίου 2012 (edited) Και γω νομιζω δεν αξιζει να παρουμε αντιφως απο εξω.. πανω κατω εδω ειναι ιδιες οι τιμες.. Οποτε εχουμε.. Johnlaz 4xphosban reactor 150 Vales red 1x phosban reactor 150 Klaz 1x phosban reactor 150 + pellets Sent from my Brain using Telepathy Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2012 - Johnlaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Μαίου 2012 #24 Share 18 Μαίου 2012 Sent from my Brain using Telepathy Εισαι απιστευτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 Author #25 Share 18 Μαίου 2012 Το ξερω!!! Αλλα συνεχισε να το λες γιατι μ'αρεσει!!! Χαχααααχαχχααχαα Υ.Γ: Θα ερθεις σε Κυριακατικη συναντηση;;; Επεσε κανενας φουρνος απο τον σεισμο;;; Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος