Δίας 13 Μαίου 2012 #1 Share 13 Μαίου 2012 Ποσο πισω ειμαστε.Κι απ την αλλη,αμα θελεις να πετυχεις το σκοπο σου ........................... ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!Παω για RPG αυριο :hysterical: http://tsekouratoi.blogspot.com/2012/05/blog-post_6156.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαίου 2012 #2 Share 13 Μαίου 2012 Τον λατρεύω αυτόν το τύπο!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2012 Author #3 Share 13 Μαίου 2012 Εγω ακομα κλαιω απο τα γελια............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαίου 2012 #4 Share 13 Μαίου 2012 Ξέρεις πόσα χρόνια μου ζηταει να την πάω ένα ταξίδι η καημένη! Κλείνω εισιτήρια για βοσνια τώρα κιόλας! Κυριλέ θα την βγάλω σε 8-10 χρονάκια όπως το βλέπω θα έχω καθαρίσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2012 Author #5 Share 13 Μαίου 2012 Ψαχνω για RPG ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαίου 2012 #6 Share 13 Μαίου 2012 Ψαχνω για RPG ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχααααα Ρίξε μια ματιά στο site της 17 Νοεμβρη! Όλο και κάποιο μέλος θα έχει τίποτα μεταχειρισμένο για πούλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2012 Author #7 Share 13 Μαίου 2012 Ρίξε μια ματιά στο site της 17 Νοεμβρη! Όλο και κάποιο μέλος θα έχει τίποτα μεταχειρισμένο για πούλημα! :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος