ninou 28 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά, χθές πήρα έναν γλύφτη L-75 (ancistomus) και 2 γαριδούλες cardinina japonica. μετά όμως διάβασα πως ο λ-75 τρώει και γαρίδες!!!! Ισχύει?? Λέτε να μου τις φάνε? μέσα έχω και 2 kribensis, 5 neon tetra, 5 bleeding heart tetra, 2 coryodas, 2 borneo suckers, 1 common pleco και φυσικά τον λ-75. το ενυδρείο είναι 80΄λίτρα. εύχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Όχι μήν ανυσυχείς! Όταν λέμε ότι τρώει γαρίδες εννοούμε τις κατεψυγμένες που τα ταίζουμε εμείς και όχι ότι θα κυνηγήσει της ζωντανές σου. Ο L75 Peckoltia Sabaji είναι σχετικά ήρεμο πλέκο και δέν θα αντιμετωπήσεις προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninou 2 Ιανουαρίου 2007 Author #3 Share 2 Ιανουαρίου 2007 ευχαριστώ πολύ... καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripmaker 7 Ιανουαρίου 2007 #4 Share 7 Ιανουαρίου 2007 εγώ εχω πει σε 3 μαγαζιά να μου φέρουν κανα L και δεν μπορουν λένε, απο που το πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος