Giwrgos5 13 Μαίου 2012 #1 Share 13 Μαίου 2012 καλησπερα. εχω ανεβασει πολλες φωτο στο προφιλ μου απο τα μοντελακια μου και απο τα μικρα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 13 Μαίου 2012 #2 Share 13 Μαίου 2012 Κουκλια ειναι να τα χαιρεσαι φιλε μου,Παντος ολα τα λεφτα ειναι,ουτε ο κοκκινος ουτε ο πρασινος ουτε και ο μλε δισκος σου,ειναι ο γατος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 13 Μαίου 2012 #3 Share 13 Μαίου 2012 γιωργο να τα χαιρεσαι,,,,πανεμορφα κ τα μωρα!!! :bigemo_harabe_net-134: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 14 Μαίου 2012 #4 Share 14 Μαίου 2012 Είναι πανέμορφα όλα να τα χαίρεσαι. Πόσο είναι τα μικρά? Είναι δυο φουρνιές έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 14 Μαίου 2012 Author #5 Share 14 Μαίου 2012 καλησπερα. τα μωρα ειναι απο μια γεννα. ηταν περιπου 40. ευχαριστω για τα καλα σας λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsolovikos 14 Μαίου 2012 #6 Share 14 Μαίου 2012 ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σταύρος 14 Μαίου 2012 #7 Share 14 Μαίου 2012 Πολύ ωραία όλα και τα μικρά και τα μεγάλα!!! Μπράβο Γιώργο!!! Ο γάτος πάνω στο ενυδρείο, τί περιμένει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 15 Μαίου 2012 #8 Share 15 Μαίου 2012 καλησπερα. τα μωρα ειναι απο μια γεννα. ηταν περιπου 40. ευχαριστω για τα καλα σας λογια Ok. Είδα και το άλλο κοπαδάκι με τα Pigeon και θεώρησα πως είναι αδερφάκια απο παλαιώτερη γέννα. Όσο για τον γάτο, το διαβάζω 3 μέρες τώρα και δεν το είχα ψάξει νομίζοντας πως είναι αστείο. Τον είδα μόλις και έπεσα στα πατώματα. Όλα τα λεφτα ..... :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI 15 Μαίου 2012 #9 Share 15 Μαίου 2012 Παρα πολυ ωραιοι δισκοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 15 Μαίου 2012 Author #10 Share 15 Μαίου 2012 παιδεια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. ο γατος ονομαζετε george ο εραστης .εδω και χρονια προσπαθει να μπει μεσα στο ενυδρειο να φαει τα ψαρια. εχει δοκιμασει τα παντα. απο πανω απο κατω αλλα τιποτα. τωρα το μονο που κανει ειναι να κοιματε επανω περιμενοντας την καταλληλη στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 17 Μαίου 2012 #11 Share 17 Μαίου 2012 Μιας και οι γάτες είναι πανέξυπνες, μην εκπλαγείς αν τον βρεις καμια μέρα μέσα. Έχε τον νου σου με καπάκια κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Μαίου 2012 #12 Share 17 Μαίου 2012 Τα μοντελάκια σου Γιώργο είναι πολύ όμορφα.Να σου ζήσουν.Και ο δικός μου ο γάτος persian grey εκεί κοιμάται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος