Jump to content

Τα Μοντελακια Μου

Giwrgos5

Recommended Posts

καλησπερα. εχω ανεβασει πολλες φωτο στο προφιλ μου απο τα μοντελακια μου και απο τα μικρα μου.

Κουκλια ειναι να τα χαιρεσαι φιλε μου,Παντος ολα τα λεφτα ειναι,ουτε ο κοκκινος ουτε ο πρασινος ουτε και ο μλε δισκος σου,ειναι ο γατος σου :D

γιωργο να τα χαιρεσαι,,,,πανεμορφα κ τα μωρα!!! :bigemo_harabe_net-134: :bigemo_harabe_net-134:

Είναι πανέμορφα όλα να τα χαίρεσαι. Πόσο είναι τα μικρά? Είναι δυο φουρνιές έτσι?

καλησπερα. τα μωρα ειναι απο μια γεννα. ηταν περιπου 40. ευχαριστω για τα καλα σας λογια

καλησπερα. τα μωρα ειναι απο μια γεννα. ηταν περιπου 40. ευχαριστω για τα καλα σας λογια

Ok. Είδα και το άλλο κοπαδάκι με τα Pigeon και θεώρησα πως είναι αδερφάκια απο παλαιώτερη γέννα.

Όσο για τον γάτο, το διαβάζω 3 μέρες τώρα και δεν το είχα ψάξει νομίζοντας πως είναι αστείο.

Τον είδα μόλις και έπεσα στα πατώματα. Όλα τα λεφτα ..... :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Παρα πολυ ωραιοι δισκοι

παιδεια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. ο γατος ονομαζετε george ο εραστης :D .εδω και χρονια προσπαθει να μπει μεσα στο ενυδρειο να φαει τα ψαρια. εχει δοκιμασει τα παντα. απο πανω απο κατω αλλα τιποτα. τωρα το μονο που κανει ειναι να κοιματε επανω περιμενοντας την καταλληλη στιγμη. :hysterical::hysterical::hysterical:

Μιας και οι γάτες είναι πανέξυπνες, μην εκπλαγείς αν τον βρεις καμια μέρα μέσα. :bigemo_harabe_net-74:

Έχε τον νου σου με καπάκια κλπ.

Τα μοντελάκια σου Γιώργο είναι πολύ όμορφα.Να σου ζήσουν.Και ο δικός μου ο γάτος persian grey εκεί κοιμάται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...