Jump to content

Μπουκωμένη Labido

eja

Recommended Posts

Μπουκωθήκαμε :P πριν 3 μέρες το πρόσεξα ειχα βαλει 4 λαμπιντο για αρχή αγνώστου φιλου τελικά ξεχώρισα ενα αρσενικό που ειναι και ο κυρίαρχος του ενυδρείου και διαπίστωσα οτι εχω και σίγουρα 1 θηλυκό αφου ειναι μπουκωμένη μένουν 2 ακόμα το 2 πιστεύω ειναι θηλυκό το αλλο δεν ξέρω δεν μπορώ να ξεχωρίσω

Λοιπόν απο εδώ και πέρα τι κάνουμε ? πρέπει να κάνω κατι συγκεκριμένο ?

Κάνουν όντως 23 μέρες να βγουν που διάβασα στο προφίλ ?

Αν πούμε οτι βγήκαν τι τροφή πρέπει να πάρω ?

Καλώς τα δέχτηκες!!

Δεν χρειάζεται να κάνεις τιποτα!

Περιμένεις και οταν βγουν τα ψαρακια θα θρυμματίζεις την τροφή που ριχνεις στους γονείς ετσι ωστε να τσιμπουν και τα μωρα!

Φροντισε να υπάρχουν πολλες κρυψώνες ωστε να χωρούν να κρύβονται τα μικρά και να προστατεύονται!

Επειδη ειναι πρωταρα,μπορει να μην τα κρατησει,αλλα αφου αρχισε δεν σταματα πλεον.περιπου τοσο τα κρατα ,αν εχεις πολλες πετρες καποια θα επιβιωσουν.

θα βάλω μια φώτο το απογευματάκι να το δείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τις κρυψώνες

Κι εμενα πτωταρα ηταν και μετα απο 23 μερες εβγαλε την πρωτη ουριτσα. Απο τις 18-19 ημερες αρχισα να βλεπω ματακια μεσα στο στομα της. Την 24 ημερα εβλαλε και δευτερο μικρο και την 25 ημερα πεταξε εξω αλλα 19 μικρουλια. Η χαρα ηταν μεγαλη μιας και πρωτη φορα εβλαλα μικρα. Λογο ελλειψης δευτερου ενυδρειου χωρισα την μπουκωμενη μανουλα με σιτα απο το υπολοιπο ενυδρειο για να αποφυγω φαγωματα και αλλα αναπαντεχα. Τελος καλο ολα καλα. Οσο για την τροφη στην αρχη τους ετριβα απο την κανονικη αλλα μετα ακουσα οτι μπορει να τους πεσει λιγο βαρια οποτε αγορασα σκονη που βλεπω οτι την τιμουν με μεγαλο παθος. Καλως να τα δεχτεις αδερφε.

Σ'ευχαριστω φιλε ;)

• 2 weeks later...

Παιδιά σήμερα διακρίνω ματάκια στο στόμα της πότε λέτε να τα βγάλει ?

Ποσες μερες εχουν περασει;

15-16 μερες

Καμια βδομαδα ακομα............

αχα μια χαρα ;)

τρέχουν σαν χαζά και δεν τα πετυχαίνω πουθενά, αμα καταφέρω καμία θα βάλω

Δυσκολο να τα πετυχεις σε ηρεμια,αν βρεις την θηλυκια κατω απο καμμια πετρα πιθανως να βγαλεις καμμια καλη.Αστην στην ηρεμια της παντως,οπως σου ειπε και ο Στρατος,υπομονη καμμια βδομαδα ακομη.

:)

• 2 weeks later...

Παιδια 1 ψαρακι βλεπω , λογικα θα της τα φαγανε τα αλλα ε ?

Παιδια 1 ψαρακι βλεπω , λογικα θα της τα φαγανε τα αλλα ε ?

Μη το λες, σήμερα ξεμπούκωσε? Μπορεί τα μικρά να κρύβονται και στην πορεία να βρεις και άλλα! :)

προχθες , εχω ψαξει δεν βλεπω τιποτα

Ειναι πονηρα,αν τα εβλεπες εσυ θα τα εβλεπαν και οι καρχαριες :P οποτε περιμενε μερικες μερες και θα δεις και αλλα.

Πιθανως να φαγωθηκαν,πιθανως να κρυβονται.Ψαξε με φακο σε σκοταδι ή απλα περιμενε.Αφου πηραν μπρος,ολο και καποιο ''δωρακι'' θα βρισκεις.

:)

για να δούμε, μακάρι να εχω κι άλλα

2 μέτρησα για να δουμε αν ειναι και αλλα

Ψαξε με φακο οπως σε ειπαν στα σκοτεινα σημεια στις πετρες προφανως εκει καπου θα ειναι....πιστευω θα εχει κ αλλα

βασικα γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σε αγχώνει το ποσα μικρα εχεις ενοχλωντας τα με φακους φιλε μου.. :D

αφου αρχισαν, δεν σταματανε! :thumbup:

σαν 1η γεννα μπορει να μην ζησουν πολλα αλλα οσο θα εξασκουνται στο αθλημα, θα βλεπεις περισσοτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...