Bloster 12 Μαίου 2012 #1 Share 12 Μαίου 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να "κλαδέψω" ένα σαρκόφυτο ;;; το έχει κάνει κανείς ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 12 Μαίου 2012 #2 Share 12 Μαίου 2012 Αν δεις να βγάζει δεύτερο κεφάλι το κόβεις. Συνήθως βγαίνουν χαμηλά στο μαμά κορμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαίου 2012 #3 Share 12 Μαίου 2012 (edited) Ξέρει κανείς πως μπορώ να "κλαδέψω" ένα σαρκόφυτο ;;; το έχει κάνει κανείς ?? Επειδη δεν θα στο εξηγησω καλα,δες το παρακατω βιντεο που ειναι πολυ κατατοπιστικο. Πολυ προσοχη,τα υγρα που θα πεταξει ειναι τοξικα,γι'αυτο γαντια και γυαλια. Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 13 Μαίου 2012 #4 Share 13 Μαίου 2012 Καλοοοο! Εχω ενα σαρκοφυτο το οποιο εχει μεγαλωσει 5 φορες απο τη μερα που το αποκτησα (πανε 6-7 μηνες) και ηθελα να το fragarw αλλα δεν το διακινδυνευω ακομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 13 Μαίου 2012 Author #5 Share 13 Μαίου 2012 Θα το επιχειρήσω μέσα στην εβδομάδα κόβοντας μόνο ένα κομμάτι για να δω πως θα πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Μαίου 2012 #6 Share 13 Μαίου 2012 Πολύ καλό καθαρισμό το ψαλίδι γιατί αν μεταφέρει μικρόβια στο κόψιμο χαιρέτα το κοράλλι.Ο τύπος που έκανε το βίντεο είναι κορυφή στο fragging έχει και φάρμα με κοράλλια tidal gardens πολύ καλό βίντεο μπράβο Στράτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 13 Μαίου 2012 Author #7 Share 13 Μαίου 2012 Το video είναι πολύ κατατοπιστικό!! Ευχαριστούμε Στράτο!!!! Alexpsycho έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα είδος αποστείρωσης πρώτα στα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσω. Επίσης με το που γίνει το fragging σκέπτομαι να ρίξω ιχνοστοιχεία και αμινοξέα έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ρίχνω το σαρκόφυτο κλίνει για 2-3 μέρες και μεγαλώνει , Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Μαίου 2012 #8 Share 13 Μαίου 2012 Το video είναι πολύ κατατοπιστικό!! Ευχαριστούμε Στράτο!!!! Alexpsycho έχω στο μυαλό μου να κάνω ένα είδος αποστείρωσης πρώτα στα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσω. Επίσης με το που γίνει το fragging σκέπτομαι να ρίξω ιχνοστοιχεία και αμινοξέα έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ρίχνω το σαρκόφυτο κλίνει για 2-3 μέρες και μεγαλώνει , Πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κανένα νυστέρι σε κάποιο φαρμακείο! Εννοείται κλειστό και αποστειρωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 13 Μαίου 2012 #9 Share 13 Μαίου 2012 (edited) +1000 στο νυστέρι! Αν έχεις κάποιο συμπλήρωμα ιωδίου μόνο αυτό θα ρίξεις.και όχι υπερβολές(βασικός κανόνας και αυτός)Το ψαλίδι βράστο ή στο οινόπνευμα 1-2 μέρες(ανοξείδωτο ψαλίδι φυσικά) και κάψιμο. Μην ξεχάσεις γάντια και γυαλιά είναι πολύ βασικό και αυτό πάνω απο όλα η ασφάλεια μας. Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 13 Μαίου 2012 Author #10 Share 13 Μαίου 2012 +1000 στο νυστέρι! Αν έχεις κάποιο συμπλήρωμα ιωδίου μόνο αυτό θα ρίξεις.και όχι υπερβολές(βασικός κανόνας και αυτός)Το ψαλίδι βράστο ή στο οινόπνευμα 1-2 μέρες(ανοξείδωτο ψαλίδι φυσικά) και κάψιμο. Μην ξεχάσεις γάντια και γυαλιά είναι πολύ βασικό και αυτό πάνω απο όλα η ασφάλεια μας. Πωωω πάλι θα γελάει η γυναίκα μου που θα με δει με γάντια μάσκα και νυστέρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 13 Μαίου 2012 #11 Share 13 Μαίου 2012 Θέλουμε φωτογραφία με όλα τα αξεσουάρ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 13 Μαίου 2012 Author #12 Share 13 Μαίου 2012 Θέλουμε φωτογραφία με όλα τα αξεσουάρ !!! Πάλι ρόμπα θα γίνουμε χαχαχχααχ θα τραβήξω βίντεο την όλη διαδικασία καθώς και το αποτέλεσμα σταδιακά και αν πάει καλά η όλη διαδικασία θα το ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Μαίου 2012 #13 Share 13 Μαίου 2012 Πάλι ρόμπα θα γίνουμε χαχαχχααχ θα τραβήξω βίντεο την όλη διαδικασία καθώς και το αποτέλεσμα σταδιακά και αν πάει καλά η όλη διαδικασία θα το ανεβάσω Εγώ θα πρότεινα να ανεβάσεις το βίντεο άσχετα με το αποτέλεσμα.Να το δουν όλοι! Αν γίνουν λάθη θα το δουν κάποια από τα παιδιά που ξέρουν και ίσως το έχουν κάνει και θα επισημάνουν τα λάθη! Έτσι οι επόμενοι θα ξέρουν τι να κάνουν και τι να αποφύγουν! Μπορεί να το κάνεις και τέλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2012 #14 Share 13 Μαίου 2012 Δεν ειναι κατι που θελει ιδιαιτερη επιδεξιοτητα,καθως και το συγκεκριμενο κοραλι δεν τραυματιζεται αλλου,εκτος απο εκει που κοβεται.Αρκει τα εργαλεια να ειναι καθαρα. Δεν εχεις λοιπον να φοβηθεις τιποτα. Γυαλια και γαντια λοιπον και προχωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος