Giwrgos5 12 Μαίου 2012 #1 Share 12 Μαίου 2012 καλημερα σε ολους τους φιλους. εχει αγορασει κανεις απο petcumulus;. εχει μια πολυ καλη προσφορα για sera siporax.υπαρχει καποιο αλλο αξιοποιστο καταστημα απο το διαδυκτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 12 Μαίου 2012 #2 Share 12 Μαίου 2012 Το petcumulus ειναι απο τα πιο αξιοπιστα... Μετα αξιοπιστο ειναι ειναι το waterinn. Τωρα βλεπω οτι εχεισ δισκους καλο μαγαζι ειναι το discus.gr αν και δεν εχει eshop με ενα τηλ σε εξυπηρετει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαίου 2012 #3 Share 12 Μαίου 2012 Ολα οσα προαναφερθηκαν ειναι αξιοπιστα μαγαζια. Μια επισημανση που ειναι σημαντικη,αν εννοεις το χυμα που ειναι πραγματι φθηνο,διαβασε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του και θα καταλαβεις γιατι ειναι φθηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
like 12 Μαίου 2012 #4 Share 12 Μαίου 2012 Επισης οποίος θέλει siporax μπορει να πάρει και απο το aquario.gr που έχει περιπου ίδια τιμη με το petcumulus αλλα είναι στην αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 12 Μαίου 2012 #5 Share 12 Μαίου 2012 Ολα οσα προαναφερθηκαν ειναι αξιοπιστα μαγαζια. Μια επισημανση που ειναι σημαντικη,αν εννοεις το χυμα που ειναι πραγματι φθηνο,διαβασε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του και θα καταλαβεις γιατι ειναι φθηνο Ποια η διαφορα τους?Εγω απο οσο ηξερα ειναι τα ιδια,δεν ειναι?Τουλαχιστον στο petcumulus στα χαρακτηριστικα του χυμα siporax ειναι ιδια με το συσκευασμενο.Αν εχεις κανενα λινκ να μας δωσεις θα το εκτιμησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαίου 2012 #6 Share 12 Μαίου 2012 Η βιολογική έκταση ανά λίτρο είναι 270 m2. Ποια η διαφορα τους?Εγω απο οσο ηξερα ειναι τα ιδια,δεν ειναι?Τουλαχιστον στο petcumulus στα χαρακτηριστικα του χυμα siporax ειναι ιδια με το συσκευασμενο.Αν εχεις κανενα λινκ να μας δωσεις θα το εκτιμησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 12 Μαίου 2012 #7 Share 12 Μαίου 2012 (edited) Η βιολογική έκταση ανά λίτρο είναι 270 m2. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος αλλα αυτη δεν ειναι και η εκταση και στο συσκευασμενο siporax? http://fish.aquaristic.net/Sera-Siporax-filtermedia.html Οριστε.Συσκευασμενο σιποραχ με επιφανεια 270 m2 Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2012 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαίου 2012 #8 Share 12 Μαίου 2012 Ενω το τις σερα αν θυμαμαι καλα ειναι 600 μ/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαίου 2012 #9 Share 12 Μαίου 2012 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2057 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος αλλα αυτη δεν ειναι και η εκταση και στο συσκευασμενο siporax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 12 Μαίου 2012 #10 Share 12 Μαίου 2012 (edited) Ενω το τις σερα αν θυμαμαι καλα ειναι 600 μ/2 Για κανεναν λογο.To matrix ειναι κοντα στα 700m2.Το siporax ειναι στα 270μ2 τουλαχιστον απο οσο ξερω εγω και το substrat pro αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 460?-480?Και το λινκ ειναι της Tropical ta Poro rings αυτα ειναι πολυ ποιο καινουργιο υλικο απο το siporax.Ιδιο σχημα αλλο υλικο ομως. Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2012 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαίου 2012 #11 Share 12 Μαίου 2012 Για κανεναν λογο.To matrix ειναι κοντα στα 700m2.Το siporax ειναι στα 270μ2 τουλαχιστον απο οσο ξερω εγω και το substrat pro αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 460?-480? Δεν ειμαι σπιτη και δεν το εχω μπροστα μου,αλλα σιγουρα ειναι πολυ παραπανω,αν ξερει καποιος φιλος ας το γραψει.αλλιως θα το δω και θα το πω αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 12 Μαίου 2012 #12 Share 12 Μαίου 2012 (edited) Περιμενω με ανυπομονησια γιατι αν ειναι ετσι ΟΛΟΙ οσοι το λενε και το πουλανε για χυμα σιποραχ πολυ κακος το κανουν.Το χυμα σιποραχ πρεπει να ειναι χυμα σιποραχ και οχι χυμα κυλινδροι περιπου σαν σιποραχ. Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2012 - StefanosS Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Μαίου 2012 #13 Share 12 Μαίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51567 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 12 Μαίου 2012 #14 Share 12 Μαίου 2012 Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι το χυμα σιποραχ ειναι original siporax σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Μαίου 2012 #15 Share 12 Μαίου 2012 Εγω ειμαι βεβαιος οτι το συσκευασμενο 1 λιτρου σιποραξ γραφει για πολυ περισσοτερο μ/2,αλλα θα το δω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Μαίου 2012 #16 Share 12 Μαίου 2012 Ο καθένας κρατάει τα συμπεράσματα του. Μπαίνει στη μέση και το θέμα εμπιστοσύνης προς το οποιοδήποτε κατάστημα. Χθες ήταν siporax.... Σήμερα είναι;Αύριο θα είναι;Προσωπική άποψη και χωρίς υπονοούμενο. Το θέμα μεταφέρεται στη σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 12 Μαίου 2012 Author #17 Share 12 Μαίου 2012 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. τις τροπικαλ που θα βρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος