vales_red 11 Μαίου 2012 #1 Share 11 Μαίου 2012 (edited) Με την αποκτηση του phosban reactor δημιουργηθηκαν κι αλλες αποριες... Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2012 - vales_red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Μαίου 2012 #2 Share 11 Μαίου 2012 (edited) Phosban&Rowaphos....είσαι ιερόσυλος που δεν τα συμπεριέλαβες! Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαίου 2012 #3 Share 11 Μαίου 2012 Προσωπικα αν και με τοση αλγη που .. ειχα επρεπε να βαλω αλουμινιου, εβαλα τελικα τον λεπτοκοκκο aquaphos της aqualight .. λεπτοκοκκο γιατι εχει καλυτερη αναδευση. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 11 Μαίου 2012 Author #4 Share 11 Μαίου 2012 Phosban&Rowaphos....είσαι ιερόσυλος που δεν τα συμπεριέλαβες! Τον Rowaphos τον εχω ρε αλεξ! Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια! Εγω που εχω τον χοντροκοκκο της Aqualight Αθικτο γεματο 1 λιτρο τι να τον κανω ρε γμτ? Δεν θα αποδωσει καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαίου 2012 #5 Share 11 Μαίου 2012 Απο οτι βλεπω εγω στο δικο μου,οι χοντροι κοκκοι καθονται κατω κ δεν εχουν τοση αναδευση οσο το υπολοιπο υλικο. Βεβαια παιζει κ ροη ρολο.. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 11 Μαίου 2012 Author #6 Share 11 Μαίου 2012 να τους βαλω μια γυροβολια στο μπλεντερ που κανουμε φρουτοκρεμα?! χαχαχαχαχαχαχαχα Το πολυ πολυ τον σκοτωνω σε καμια αγγελια και παιρνω τον λεπτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαίου 2012 #7 Share 11 Μαίου 2012 να τους βαλω μια γυροβολια στο μπλεντερ που κανουμε φρουτοκρεμα?! χαχαχαχαχαχαχαχα Παντοφλα μου μυριζει.. χχαχαχαχαχαχααααα κατι ελεγε ο κλαζ οτι οι γυναικες μας ανακαλυψαν καινουρια μπινελικια.. μαλλον δικιο εχει!!! Χαχααχαχααααα Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 11 Μαίου 2012 #8 Share 11 Μαίου 2012 Θα συμφωνήσω με την μικρή κοκομετρία.Το εργαλείο κάνει παπάδες με αντιφώσφορο.Θα δοκίμαζα αυτόν της waterwaves 1ον γιατί στηρίζουμε Ελληνικές εταιρίες,2ον γιατί δοκίμασα αρκετά προϊόντα τους και μου άρεσαν(φίλτρα όσμωσης και ενεργό άνθρακα) και 3ο με 19Ε το λίτρο πρέπει να είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς σε αντιφώσφορο σιδήρου GFO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 11 Μαίου 2012 #9 Share 11 Μαίου 2012 Και γω μολις τελειωσει ο aquaphos θα παραγγειλω απο waterwaves και μεμβρανες μαζι .. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Μαίου 2012 #10 Share 12 Μαίου 2012 AQUAPHOS.τον δουλευω πολλα χρονια και τα σπαει.για ριακτορα χρειαζεται ο ψιλοκοκκος για πιο σωστη αναδευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 16 Μαίου 2012 #11 Share 16 Μαίου 2012 (edited) ATI Phosphat stop. Βγαζει μονο λεπτοκοκκο η εταιρια και τον ειχα παρει για δοκιμη αλλα και επειδη ειχε παρα μα παρα πολυ καλη τιμη (16ε τα 5 λιτρα απο ιταλια) Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ειμαι ακομα....αν και τωρα κατι δεν παει καλα αλλα θα το συζητησουμε αλλου αυτο! Τον δουλευω σε ριακτορα παντα! Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2012 - Lamprosk Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 16 Μαίου 2012 #12 Share 16 Μαίου 2012 Dupla Siliphos σιδήρου λεπτόκοκκος, πολύ καλός!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 #13 Share 18 Μαίου 2012 Θα συμφωνήσω με την μικρή κοκομετρία.Το εργαλείο κάνει παπάδες με αντιφώσφορο.Θα δοκίμαζα αυτόν της waterwaves 1ον γιατί στηρίζουμε Ελληνικές εταιρίες,2ον γιατί δοκίμασα αρκετά προϊόντα τους και μου άρεσαν(φίλτρα όσμωσης και ενεργό άνθρακα) και 3ο με 19Ε το λίτρο πρέπει να είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς σε αντιφώσφορο σιδήρου GFO. αλεξανδρε τι κοκκομετρια εχει αυτος που προτεινεις?γιατι η τιμη του ειναι οντως καλη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 #14 Share 18 Μαίου 2012 Τον εχει ο γαμπρος μου Κωστα και ειναι ιδιας κοκκομετριας με τον λεπτοκοκκο της aqualight. 0.5-2 αν θυμαμαι καλα.. Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Μαίου 2012 #15 Share 18 Μαίου 2012 Τον εχει ο γαμπρος μου Κωστα και ειναι ιδιας κοκκομετριας με τον λεπτοκοκκο της aqualight. 0.5-2 αν θυμαμαι καλα.. Sent from my Brain using Telepathy ωραια.η προτεινομενη δοσολογια που λεει ειναι 100μλ ανα 390 λιτρα περιπου.....δηλαδη μονο 90-100 γραμμαρια στο ριακτορα για μενα που εχω 400 λιτρα..?? πολυ λιγο μου φαινεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 #16 Share 18 Μαίου 2012 Καθολου περιεργο.. κ γω στον ριακτορα 80γρ για 300 λιτρα ενυδρειο εβαλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 18 Μαίου 2012 Author #17 Share 18 Μαίου 2012 Κι εγω 55gr εβαλα και μετα απο 3 μερες δεν βλεπω καποια διαφορα (ισως γιατι δεν ειχα τα μαλλια που ειχαν αλλοι) Ισως χρειαζεται παραπανω αντιφωσφορο, ισως να περιμενω περισσοτερες μερες, ισως να κλεισω τα φωτα, Ισως μικροτερη αναδευση ... δεν ξερω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 #18 Share 18 Μαίου 2012 Κι εγω 55gr εβαλα και μετα απο 3 μερες δεν βλεπω καποια διαφορα (ισως γιατι δεν ειχα τα μαλλια που ειχαν αλλοι) Βασικα υπονοεις κατι;; Κοιτα νομιζω ειναι υπεραρκετη η ποσοτητα που εβαλες. Περιμενε.. ακομα δεν ενεργοποιηθηκε το υλικο.. και μενα εκτος των πρωτον 2 ημερων ( που μπορει να ηταν να φυγουν κ οχι λογω ριακτορα) μεχρι σημερα δεν ειδα καμια τρελλη διαφορα... Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 #19 Share 18 Μαίου 2012 Εχει ενα 5% που μενει εκει ακαθεκτο καταπρασινο κ ανεμιζει... Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Μαίου 2012 #20 Share 18 Μαίου 2012 Βασικα εγω ταιζω κ πολυ γιατι μολις εγινε καλα ο blue απο ick και θελω να τον ενυσχησω λιγο.. Sent from my Brain using Telepathy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 18 Μαίου 2012 #21 Share 18 Μαίου 2012 αλεξανδρε τι κοκκομετρια εχει αυτος που προτεινεις?γιατι η τιμη του ειναι οντως καλη...... Αν θέλεις βάζω μπρός παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Δεκεμβρίου 2012 #22 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Πήρα τον αντιφωσφορο της water waves. Θα τον τοποθετήσω στον phosban reactor 150.Πρέπει να του βάλω και τα σφουγγαράκια του; Το έχει δουλέψει κανείς χωρίς αυτά με τον συγκεκριμένο αντιφωσφορο; Βέβαια θα ρυθμίσω και την ροή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Δεκεμβρίου 2012 #23 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 εννοειται πως βαζεις και τα σφουγγαρακια του.χωρις τα σφουγγαρακια ολο το υλικο θα μπει στο νερο του ενυδρειου σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Δεκεμβρίου 2012 #24 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 εννοειται πως βαζεις και τα σφουγγαρακια του.χωρις τα σφουγγαρακια ολο το υλικο θα μπει στο νερο του ενυδρειου σου.. Όταν είχα τον άνθρακα μέσα δεν είχα τα σφουγγαράκια του.Βέβαια ο άνθρακας είναι και πιο χοντρό υλικό! Αυτό καθώς είναι πιο ψιλό μου μπήκαν ψιλοι στα αυτιά. Να μην το δοκιμάσω καθόλου;Ακόμα και με μειωμένη την ροή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Δεκεμβρίου 2012 #25 Share 16 Δεκεμβρίου 2012 Ναι χωρίς τα σφουγγαράκια αν κοπεί το ρεύμα η αντλία θα το πετάξει μέσα στο ενυδρείο σου.Άσε που το υλικό είναι πανάλαφρο και δεν θέλει κανένα τέρας αντλία. Προτείνω ένα πάνω και ένα κάτω πολύ αργή ροή και αντίο ΡΟ4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος