Jump to content

Τι Αντιφωσφορο Θα Χρησιμοποιουσατε Σε Ριακτορα?

33 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Με την αποκτηση του phosban reactor δημιουργηθηκαν κι αλλες αποριες...

Έγινε επεξεργασία - vales_red

Phosban&Rowaphos....είσαι ιερόσυλος που δεν τα συμπεριέλαβες! :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho

Προσωπικα αν και με τοση αλγη που .. ειχα επρεπε να βαλω αλουμινιου, εβαλα τελικα τον λεπτοκοκκο aquaphos της aqualight .. λεπτοκοκκο γιατι εχει καλυτερη αναδευση.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

Phosban&Rowaphos....είσαι ιερόσυλος που δεν τα συμπεριέλαβες! :bigemo_harabe_net-74:

Τον Rowaphos τον εχω ρε αλεξ! Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια!

Εγω που εχω τον χοντροκοκκο της Aqualight Αθικτο γεματο 1 λιτρο τι να τον κανω ρε γμτ? Δεν θα αποδωσει καλα?

Απο οτι βλεπω εγω στο δικο μου,οι χοντροι κοκκοι καθονται κατω κ δεν εχουν τοση αναδευση οσο το υπολοιπο υλικο. Βεβαια παιζει κ ροη ρολο..

να τους βαλω μια γυροβολια στο μπλεντερ που κανουμε φρουτοκρεμα?! χαχαχαχαχαχαχαχα

Το πολυ πολυ τον σκοτωνω σε καμια αγγελια και παιρνω τον λεπτο....

να τους βαλω μια γυροβολια στο μπλεντερ που κανουμε φρουτοκρεμα?! χαχαχαχαχαχαχαχα

Παντοφλα μου μυριζει.. χχαχαχαχαχαχααααα κατι ελεγε ο κλαζ οτι οι γυναικες μας ανακαλυψαν καινουρια μπινελικια.. μαλλον δικιο εχει!!! Χαχααχαχααααα

Θα συμφωνήσω με την μικρή κοκομετρία.Το εργαλείο κάνει παπάδες με αντιφώσφορο.Θα δοκίμαζα αυτόν της waterwaves 1ον γιατί στηρίζουμε Ελληνικές εταιρίες,2ον γιατί δοκίμασα αρκετά προϊόντα τους και μου άρεσαν(φίλτρα όσμωσης και ενεργό άνθρακα) και 3ο με 19Ε το λίτρο πρέπει να είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς σε αντιφώσφορο σιδήρου GFO.

Και γω μολις τελειωσει ο aquaphos θα παραγγειλω απο waterwaves και μεμβρανες μαζι ..

AQUAPHOS.τον δουλευω πολλα χρονια και τα σπαει.για ριακτορα χρειαζεται ο ψιλοκοκκος για πιο σωστη αναδευση.

ATI Phosphat stop.

Βγαζει μονο λεπτοκοκκο η εταιρια και τον ειχα παρει για δοκιμη αλλα και επειδη ειχε παρα μα παρα πολυ καλη τιμη (16ε τα 5 λιτρα απο ιταλια)

Εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ειμαι ακομα....αν και τωρα κατι δεν παει καλα αλλα θα το συζητησουμε αλλου αυτο!

Τον δουλευω σε ριακτορα παντα!

Έγινε επεξεργασία - Lamprosk

Dupla Siliphos σιδήρου λεπτόκοκκος, πολύ καλός!!!!

Θα συμφωνήσω με την μικρή κοκομετρία.Το εργαλείο κάνει παπάδες με αντιφώσφορο.Θα δοκίμαζα αυτόν της waterwaves 1ον γιατί στηρίζουμε Ελληνικές εταιρίες,2ον γιατί δοκίμασα αρκετά προϊόντα τους και μου άρεσαν(φίλτρα όσμωσης και ενεργό άνθρακα) και 3ο με 19Ε το λίτρο πρέπει να είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς σε αντιφώσφορο σιδήρου GFO.

αλεξανδρε τι κοκκομετρια εχει αυτος που προτεινεις?γιατι η τιμη του ειναι οντως καλη......

Τον εχει ο γαμπρος μου Κωστα και ειναι ιδιας κοκκομετριας με τον λεπτοκοκκο της aqualight. 0.5-2 αν θυμαμαι καλα..

Sent from my Brain using Telepathy

Τον εχει ο γαμπρος μου Κωστα και ειναι ιδιας κοκκομετριας με τον λεπτοκοκκο της aqualight. 0.5-2 αν θυμαμαι καλα..

ωραια.η προτεινομενη δοσολογια που λεει ειναι 100μλ ανα 390 λιτρα περιπου.....δηλαδη μονο 90-100 γραμμαρια στο ριακτορα για μενα που εχω 400 λιτρα..?? πολυ λιγο μου φαινεται.....

Καθολου περιεργο.. κ γω στον ριακτορα 80γρ για 300 λιτρα ενυδρειο εβαλα..

Κι εγω 55gr εβαλα και μετα απο 3 μερες δεν βλεπω καποια διαφορα (ισως γιατι δεν ειχα τα μαλλια που ειχαν αλλοι) Ισως χρειαζεται παραπανω αντιφωσφορο, ισως να περιμενω περισσοτερες μερες, ισως να κλεισω τα φωτα, Ισως μικροτερη αναδευση ... δεν ξερω!

Κι εγω 55gr εβαλα και μετα απο 3 μερες δεν βλεπω καποια διαφορα (ισως γιατι δεν ειχα τα μαλλια που ειχαν αλλοι)

Βασικα υπονοεις κατι;; :)

Κοιτα νομιζω ειναι υπεραρκετη η ποσοτητα που εβαλες. Περιμενε.. ακομα δεν ενεργοποιηθηκε το υλικο.. και μενα εκτος των πρωτον 2 ημερων ( που μπορει να ηταν να φυγουν κ οχι λογω ριακτορα) μεχρι σημερα δεν ειδα καμια τρελλη διαφορα...

Εχει ενα 5% που μενει εκει ακαθεκτο καταπρασινο κ ανεμιζει... :(

Βασικα εγω ταιζω κ πολυ γιατι μολις εγινε καλα ο blue απο ick και θελω να τον ενυσχησω λιγο..

αλεξανδρε τι κοκκομετρια εχει αυτος που προτεινεις?γιατι η τιμη του ειναι οντως καλη......

Αν θέλεις βάζω μπρός παραγγελία.

• 6 months later...

Παιδιά μια ερώτηση.

Πήρα τον αντιφωσφορο της water waves.

Θα τον τοποθετήσω στον phosban reactor 150.Πρέπει να του βάλω και τα σφουγγαράκια του;

Το έχει δουλέψει κανείς χωρίς αυτά με τον συγκεκριμένο αντιφωσφορο;

Βέβαια θα ρυθμίσω και την ροή.

εννοειται πως βαζεις και τα σφουγγαρακια του.χωρις τα σφουγγαρακια ολο το υλικο θα μπει στο νερο του ενυδρειου σου..

εννοειται πως βαζεις και τα σφουγγαρακια του.χωρις τα σφουγγαρακια ολο το υλικο θα μπει στο νερο του ενυδρειου σου..

Όταν είχα τον άνθρακα μέσα δεν είχα τα σφουγγαράκια του.Βέβαια ο άνθρακας είναι και πιο χοντρό υλικό!

Αυτό καθώς είναι πιο ψιλό μου μπήκαν ψιλοι στα αυτιά.

Να μην το δοκιμάσω καθόλου;Ακόμα και με μειωμένη την ροή;

Ναι χωρίς τα σφουγγαράκια αν κοπεί το ρεύμα η αντλία θα το πετάξει μέσα στο ενυδρείο σου.Άσε που το υλικό είναι πανάλαφρο και δεν θέλει κανένα τέρας αντλία.

Προτείνω ένα πάνω και ένα κάτω πολύ αργή ροή και αντίο ΡΟ4...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...