Jump to content

Μαδημένος Μονομάχος

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ένα στρωμένο ενυδρείο 120αρι και έχω μέσα ένα μπλέ μονομάχο και 2 μονομαχίνες. Μετά από 1 μήνα συγκατοίκησης ο μονομάχος έχει χάσει τα μακριά του πτερύγια, τόσο που θυμίζει μονομαχίνα. Γιατί τον ξεπουπούλιασαν? αφού υποτίθεται ότι αν είναι 2 οι μονομαχίνες συμβιώνουν αρμονικα με ένα μονομάχο. Τώρα τον έχω σε ένα 30άρι ενυδρειάκι να αναρρώσει. θα μακρύνουν ξανά τα πτερύγιά του? Τώρα οι μονομαχίνες είναι οι 2 τους στο 120αρι και παρατηρώ συνεχώς τη μία να κυνηγάει την άλλη και να την τσιμπάει... Τί να κάνω????

Καλησπέρα! Έχω ένα στρωμένο ενυδρείο 120αρι και έχω μέσα ένα μπλέ μονομάχο και 2 μονομαχίνες. Μετά από 1 μήνα συγκατοίκησης ο μονομάχος έχει χάσει τα μακριά του πτερύγια, τόσο που θυμίζει μονομαχίνα. Γιατί τον ξεπουπούλιασαν? αφού υποτίθεται ότι αν είναι 2 οι μονομαχίνες συμβιώνουν αρμονικα με ένα μονομάχο. Τώρα τον έχω σε ένα 30άρι ενυδρειάκι να αναρρώσει. θα μακρύνουν ξανά τα πτερύγιά του? Τώρα οι μονομαχίνες είναι οι 2 τους στο 120αρι και παρατηρώ συνεχώς τη μία να κυνηγάει την άλλη και να την τσιμπάει... Τί να κάνω????

Δεν υποτιθεται τιποτα..ολα ειναι θεμα ψαριων,καποια συμβιωνουν και καποια οχι.Καλητερα να τον αφησεις στο 30αρι,να κανεις θεραπεια με melafix,βιταμινες,καλο φαι και καθαρο νερακι για να αποθεραπευτει.

σωστα αυτα που λεει ο φιλος rastafarian, επίσης ο φωτησμός να μην ξεπερναει 6 ωρες λειτουργειας, θα βοηθισει στην αναρρωση του μονομαχου σου

Ευχαριστώ! Αλλά έτσι όπως τον βλέπω, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα μακρύνουν ξανά... Λέω να του βάλω καμιά περούκα. :bigemo_harabe_net-82:

Αν κανεις αυτα που σου ειπα τοτε θα επανελθουν τα πτερυγια του,απλα θελει χρονο.

Θα τα κάνω. MELAFIX θα πάρω σήμερα. Όταν συνέλθει λέω να μην τον ξαναβάλω στο 120αρι... Ίσως είναι πιο ασφαλής μόνος.... Χωρίς γυναίκες!

Οχι καλητερα να τον αφησεις μονο του στο 30αρι.

μακρια απ'τις γυναικες!!! ουυυστ χαχα =)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...