Jump to content

Επιλογη Εξωτερικου Φιλτρου.

xeni@

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,θα με διευκολυνατε πολυ αν με βοηθουσατε να επιλεξω εξωτερικο φιλτρο για το ενυδρειο μου.

Η αγορα του ενυδρειου εγινε αυτη την εβδομαδα και ειναι της juvel το rio 300 ,απο το καταστημα μου ειπαν πως ειναι το καινουργιο της juvel που ειναι λιγο πιο ψηλο,εχει 2 παραπανω λαμπες και βγαζει 350 λιτρα.

Εχω ψηλοκαταληξει να παρω φιλτρο της eheim αλλα το θεμα ειναι πιο?Εσεις πιο λετε??

Το εσωτερικο που εχει λεω μαλλον να το βγαλω, αλλα θελω να ακουσω πρωτα τις γνωμες σας....

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Το εσωτερικο του φιλτρο μην το βγαλεις.Θα σου φανει χρησιμο.

Οσο για προσθετο εξωτερικο φιλτρο,εγω θα σου προτεινω κατι κλασσικο της Eheim.Το 2217.

http://www.drsfostersmith.com/product/prod_display.cfm?pcatid=3603

Και γω θα σε συμβούλευα να μην βγάλεις το εσωτερικό της Juwel. Έχω το ίδι ενυδρείο και το έχω βρει πολύ χρήσιμο σαν μέσω μηχανικής φίλτρανσης του νερού, αφού το χρησιμοποιώ σαν προφίλτρο για το Eheim 2227 Wet-Dry που έχω.

Όσο γι ατο ποιό φίλτρο να βάλεις, όλη η σειρά classic της Eheim είναι πολύ αξιόπιστα και οικονομικά, αν και έχουν σχετικά μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, αλλά θα σου πρότεινα να αποφασίσεις πρώτα τι είδους ενυδρείο θα κάνεις και αφού δεις τις ανάγκες σου, τοτε να ψάξεις για το ή τα φίλτρα που θα χρειαστείς.

Κ

Α ωραια και εγω στο μυαλο μου τα classic ειχα...η αληθεια ειναι πως ακομη δεν εχω καταληξει στο τι ενυδρειο θα κανω ....οποτε σωστη η παρατηρηση ,ας σκεφτω πρωτα τι θα κανω και αν ειναι μετα θα σας ξαναενοχλησω

ευχαριστω πολυ!

Έτσι θα είαι καλύτερα. Εμείς θα είμαστε εδώ. Στο εντωμεταξύ διάβασε μέσα στο forum τα διάφορα θέματα μηπως σε βοηθήσουν στην επιλογή.

Κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...