NikoP 9 Μαίου 2012 #1 Share 9 Μαίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στήνω το 50λτ από κοινωνικό με ζωοτόκα για αφρικάνες κάπου είδα για κάποιες από το είδος lamprologus ποιές θα μπορούσα να βάλω σε αυτά τα λίτρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Μαίου 2012 #2 Share 9 Μαίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115&st=0&p=550987entry550987 Διαβασε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 11 Μαίου 2012 Author #3 Share 11 Μαίου 2012 Ευχαριστώ φίλε μου πάω για multi τελικά. Ψάχνω εδώ μήπως βρω τίποτα από καμία γέννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Μαίου 2012 #4 Share 11 Μαίου 2012 Βαλε αγγελια ,και θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 8 Ιουνίου 2012 Author #5 Share 8 Ιουνίου 2012 Τελικά έβαλα occelatus μέχρι στιγμής έχω 2 θ και περιμένω άλλα 2 θ και 1 α. Μέχρι στιγμής όλα καλά μόνο το ph και σκληρότητες δεν έχω μετρήσει, χρησιμοποιήσα άμμο κ πέτρες από θάλασσα και μερικά άδεια apple snail. Αλλαγές κάθε 3 μέρες 5 λίτρα μαζί με την εξάτμιση περίπου 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Ιουνίου 2012 #6 Share 8 Ιουνίου 2012 Αλλαγές κάθε 3 μέρες 5 λίτρα Πιό αραιά! 10 λίτρα κάθε βδομάδα είναι καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 12 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 12 Ιουνίου 2012 ¨Αμα το αφήσω για 1 εβδομάδα τα 10 λίτρα θα έχουν εξατμιστεί καθώς το ενυδρείο δουλέυει μόνιμα διπλή αεραντλία και ανεμιστήρας τώρα με τις ζέστες, ίσως να έχω και πρόβλημα με το φίλτρο (juwel) που τραβάει αποό ψηλά το νερό. Για αυτό τις κάνω πιο συχνές και μικρές, ισώς να συμπληρώνω νερό μόνο, χωρίς να βγάζω όμως θα το δώ με μετρήσεις αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Ιουνίου 2012 #8 Share 12 Ιουνίου 2012 Πως πάνε τα ψαράκια σου? Καμιά φωτογραφία να τα καμαρώσουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoP 12 Ιουνίου 2012 Author #9 Share 12 Ιουνίου 2012 Πως πάνε τα ψαράκια σου? Καμιά φωτογραφία να τα καμαρώσουμε? Πολύ καλά περιμένω να μου έρθουν και τα άλλα για να βάλω φοτό λίγο υπομονή Τετάρτη θα τα έχω. Ελπίζω να φανούν λίγο μόλις μπουν κ τα άλλα γιατί τώρα με το που πλησιάζω το ενυδρείο εξαφανίζονται, εκτος από την ώρα του φαγητόυ βεβαιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Ιουνίου 2012 #10 Share 12 Ιουνίου 2012 Πολύ καλά περιμένω να μου έρθουν και τα άλλα για να βάλω φοτό λίγο υπομονή Τετάρτη θα τα έχω. Ελπίζω να φανούν λίγο μόλις μπουν κ τα άλλα γιατί τώρα με το που πλησιάζω το ενυδρείο εξαφανίζονται, εκτος από την ώρα του φαγητόυ βεβαιά. Και εμένα τα μούλτις έτσι έκαναν στην αρχή, αλλά τώρα δεν φοβούνται, κάθε άλλο, μόλις πλησιάζω κοντά ανεβαίνουν για φαγητό.... Από υπομονή καλά πάμε δόξα τω Θεό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecr 12 Ιουνίου 2012 #11 Share 12 Ιουνίου 2012 πολύ ωραία τα ψαράκια που έβαλες περιμένουμε και φώτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 12 Ιουνίου 2012 #12 Share 12 Ιουνίου 2012 Ποιές είναι οι διαστάσεις του ενυδρείου σου? Πολύ όμορφα ψάρια και τρελοί τσαμπουκάδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 12 Ιουνίου 2012 #13 Share 12 Ιουνίου 2012 (edited) ¨Αμα το αφήσω για 1 εβδομάδα τα 10 λίτρα θα έχουν εξατμιστεί καθώς το ενυδρείο δουλέυει μόνιμα διπλή αεραντλία και ανεμιστήρας τώρα με τις ζέστες, ίσως να έχω και πρόβλημα με το φίλτρο (juwel) που τραβάει αποό ψηλά το νερό. Για αυτό τις κάνω πιο συχνές και μικρές, ισώς να συμπληρώνω νερό μόνο, χωρίς να βγάζω όμως θα το δώ με μετρήσεις αυτό.. 10 λίτρα στα εξατμίζει μέσα σε μια βδομάδα? Αν κάνεις τόσο τακτικές αλλαγές νερού ανεξαρτήτως την ποσότητα που θα βάλεις-βγάλεις στρεσάρεις τα ψάρια. Γι'αυτό σου λέω κάθε βδομάδα. Τουλάχιστον κάνε την όσο πιο αραιά μπορείς. ΥΓ: Απο υγρασία στο σπίτι πως πάς? Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2012 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος