Jump to content

Προσαρμογή Blue Pearl

Recommended Posts

όπως λέει ο τίτλος αύριο θα έχω στην κατοχή μου 5 γαριδουλες τη προσαρμογή θέλει έχω διαβάσει κάποιες αλλα δεν είναι αναλυτικές μπορει κάποιος να με βοηθήσει θα μπουν σε ένα 120αρι με ζωοτοκα!

Προσαρμογη της σταγονας!Πως το κανεις αυτο? Παιρνεις ενα κομματι σωλινακιαεραντλιας και το δενεις ενα χαλαρο κομπο,βαζεις την μια ακρη του μεσα στο ενυδρειο,απο την αλλη ρουφας και ριχνεις το νερο μεσα στο σακουλακι με τις γαριδες.Το νερο να τρεχει οσο πιο λιγο γινεται.Η προσαρμογη θα κρατησει 1-1,5 ωρα περιπου.

να μην τις βάλω τότε σε ένα λεκάνακι; όταν είναι να της ρίξω με αποχή η με το νερο τους; ευχαριστω για την άμεση απάντηση! :)

Βαλτες σε ενα καινουριο λεκανακι καλητερα,οταν ειναι να τις ριξεις μεσα θα τις πιασεις με την αποχη

οκ ευχαριστω πολυ........................... όσο για της tiger ξέρεις που θα βρω η αν εχει κάποιος συνχομπιστας που μπορει να πουλάει;; ευχαριστω και πάλι για το χρόνο σου....

οκ ευχαριστω πολυ........................... όσο για της tiger ξέρεις που θα βρω η αν εχει κάποιος συνχομπιστας που μπορει να πουλάει;; ευχαριστω και πάλι για το χρόνο σου....

Άνοιξε ένα θέμα στην ενότητα των καταστημάτων και ζήτα τες από εκεί!

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=126

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...