alcapone 8 Μαίου 2012 #1 Share 8 Μαίου 2012 καλησπερα συνχομπιστες..σημερα επιτελους εφτασε η ωρα να μπει και ο δικος μου μονομαχος στο δικο του ενυδρειακι....το θεμα μου ειναι οτι αρκετα συχνα ανοιγει τα βρανχια του τελειως και τα κραταει ανοικτα και κανει σαν να χτυπιετε...σαν να τσαντιζετε με κατι......ποιος ο λογος?ξερει κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 8 Μαίου 2012 #2 Share 8 Μαίου 2012 μηπως κανει αντανακλαση το τζαμι και βλεπει τον εαυτο του??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Μαίου 2012 #3 Share 8 Μαίου 2012 μου το έκανε και εμένα μάλλον βλέπει τον εαυτό του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 8 Μαίου 2012 #4 Share 8 Μαίου 2012 αυτο λεω. οι μονομαχοι οταν βλεπουν τον εαυτο τους κανουν ετσι γιατι νομοζουν οτι ειναι αλλος αρσενικος και ετοιμαζονται για φασαρια..... κανε ενβα πειραμα, παρε ενα καθρεφτακι και βαλτον να το δει να δεις πως θα κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 9 Μαίου 2012 #5 Share 9 Μαίου 2012 Γεια σου φιλε, Υπαρχει ενδεχομενο να κανει αντανακλαση πανω στο τζαμι και να βλεπει τον εαυτο του, η εκτως αν εχεις καποιο καθρεφτη αρκετα κοντα στο ενυδρειο, τοτε σιγουρα βλεπει τον εαυτο του και τσαντιζετε, κοιτα να το επιλυσεις αυτο γιατι ετσι στρεσαρετε το ψαρι. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ 11 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 μηπως κανει αντανακλαση το τζαμι και βλεπει τον εαυτο του??? φιλε μου εχεις απολυτο δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 12 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνο και εγω παιδια!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα φοντο βοηθαει στο να μειωθη η αντανακλαση,τωρα αν εχεις και ειναι κλειστο χρωμα(μαυρο η γενικα σκοτηνο)δοκιμασε να το αλλαξεις γτ εχει αναφερθη οτι τα σκοτηνα φοντα κανουν την αντανακλαση πιο εντονη...αν δεν εχεις,βαλε και παρατηρισε τον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος