xristos17 8 Μαίου 2012 #1 Share 8 Μαίου 2012 για σε ολους θα ειθελα να ροτησω μιπως ξερει κανεις πως λεγετε η χελονιτσαμου πχ.red eard slider τιν ωρικα μια μερα στο χωριο μου εξω απο την πορτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Μαίου 2012 #2 Share 19 Μαίου 2012 το χελωνάκι σου μου κάνει για γραμωτη νεροχελωνα (mauremys rivulata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys_thessaloniki 9 Αυγούστου 2012 #3 Share 9 Αυγούστου 2012 φιλε Χρηστο το χελωνακι σου μοιαζει για γραμμωτη νεροχελωνα.. βαλε ομως κι αλλες φωτο να δουμε αν μπορεις..! εχω 2 και εγω απο προσωπικη μου εμπειρια ειναι πολλυ ποιο ανθεκτικα απο τα χελωνακια με τα κοκκινα αυτια σε αρρωστιες και τρωνε σχεδον τα παντα με λαιμαργια επισης μεγαλωνουν λιγοτερο απο τις αλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 9 Αυγούστου 2012 #4 Share 9 Αυγούστου 2012 (edited) για σε ολους θα ειθελα να ροτησω μιπως ξερει κανεις πως λεγετε η χελονιτσαμου πχ.red eard slider τιν ωρικα μια μερα στο χωριο μου εξω απο την πορτα πολυ ομορφη αλλα πιστευω οτι θα ηταν καλύτερα να της πας στο φυσικό της περιβαλον εκτος αν μπορεις να της παρέχεις μια μικρη λιμνούλα επισης η χελωνες χρειαζοντες λαμπες για αμφιβια ακτινοβολιας uvb uba(ειναι η ακτινοβολια του ηλιου) για να εχουν γερα κοκαλα και καβουκι διαφορετηκα θα εχει προβλημα μακροπροθεσμα, και επισης χρειαζετε μια ποικιλια στην τροφη της για να περνει βιταμινες Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2012 - piranhas2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 10 Αυγούστου 2012 #5 Share 10 Αυγούστου 2012 για σας παιδια.την εχω βαλει σε ενυδρειο τωρα με λαμπες και ολα τα απαρετιτα. η χελωνα μου ειναι eurpean pond turtle, emys orbicularis. την εχω λαμπα reptile glo uv-b. επισις sera aquatan για το νερο .taberaqua caparazon για το καβουκι .και reptomin baby η τρωφη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 10 Αυγούστου 2012 #6 Share 10 Αυγούστου 2012 μπραβο φιλε μου εχεις ολο τον εξοπλισμο , απο ενυδρειο??ποσα λιτρα?? τι φιλτρο εχεις??διαστασεις ειναι??να ξερεις οτι αυτες οι λαμπες καθε 6-8 μηνες οι λαμπες θελουν αλαγη γιατι φθίνει η παραγογη uvb ποσες ωρες την εχεις και τη ακτινοβολια παράγει 0,10 η 0,2 η 0,5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 10 Αυγούστου 2012 #7 Share 10 Αυγούστου 2012 οι διαστασεις ειναι 40χ20χ25. φιλτρο aquael fan mini plus.την λαμπα την εχω 5 ωρες και ειναι η reptile glo 5.0 uv-b. αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 10 Αυγούστου 2012 #8 Share 10 Αυγούστου 2012 νομιζω οτι η φωτοπεριοδος πρεπει να ειναι παραπανω αλλα δεν ειμαι σιγουρος τσεκαρε κανενα προφιλ καλο θα ηταν να βαλεις να εξωτερικο στο μελλον ποιο ευκολο καθαρισμα και καλυτερο φιλτραρισμα οπως και ενα μεγαλυτερο ενυδρειο αλλα για το μεγεθος της χελωνας νομίζω εισαι μια χαρα,πολυ καλα σε βρισκω μπραβο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 10 Αυγούστου 2012 #9 Share 10 Αυγούστου 2012 ευχαριστω.το μεγεθος πειτσευω οτι ειναι μια χαρα γιατι δεν ειναι και μεγαλι ειναι περιπου 5 με 6 εκατοστα η χελωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος