DeLk 7 Μαίου 2012 #1 Share 7 Μαίου 2012 (edited) Καλησπέρα σας! Σήμερα άδειασα ένα μικρό ενυδρείο.... (10Lt) και δεν μου άρεσε έτσι άδειο που ήταν.... Εντελώωωως τυχαία, μέσα σε έναν κουβά 2 μέτρα παρά πέρα είχα μερικούς γυρίνους που είχα μαζέψει την πρωτομαγιά.... Η ιδέα δεν άργησε να μου περάσει από το μυαλό..... Επίσης είχα και κάποια φυτά που τα είχα μαζέψει από το ίδιο μέρος..... οπότε ήρθε κ' έδεσε το γλυκό! Γενική κατηγορία ενυδρείου Γυρινοενυδρείο (πως λέμε μονομαχοενυδρείο??) Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):30χ15χ19 Συνολικά Λίτρα:8-9 Sump (λίτρα):--- Οργανισμοί Φυτά: Διάφορα που μάζεψα από το ρυάκι Ψάρια:--- Άλλα είδη:10-15 γυρίνοι Διακοσμητικά υλικά Φόντο:--- Πέτρες:--- Ξύλα:--- Άλλα διακοσμητικά :---- Υπόστρωμα:----- Βυθός:Ασπρη αμμος 500γρ-1κιλο Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Το φως της ημέρας! Διάρκεια φωτισμού: Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:---- Θέρμανση/ Ψύξη:---- Λίπανση:----- Παροχή CO2:----- Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:------- Διατροφή: Μία ειδική τροφή για γυρίνους! ( ό,τι έτρωγαν στο ρυάκι! ) Παράμετροι pH:---- Γενική σκληρότητα (GH):----- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):----- Αμμωνία (ΝΗ3):----- Νιτρώδη (ΝΟ2):----- Νιτρικά (ΝΟ3):----- Φωσφορικά (PΟ4):---- Μέση Θερμοκρασία (°C):10-15 Συντήρηση Αλλαγές νερού: Δεν ξέρω ακόμα, τώρα το έστησα! Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:----- Άλλες ρουτίνες συντήρησης: ----- Φωτογραφίες: http://imageshack.us...0/dscn2334.jpg/ Ευχαριστώ που το διαβάσατε! ΥΓ. Η παρουσίαση είναι αφιερωμένη στον ΠαναγιώτηςCR7! Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2012 - nick_dark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2012 #2 Share 7 Μαίου 2012 Mια χαρα τα μπακακακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 7 Μαίου 2012 #3 Share 7 Μαίου 2012 Ευχαριστώ που το διαβάσατε! ΥΓ. Η παρουσίαση είναι αφιερωμένη στον ΠαναγιώτηςCR7! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαίου 2012 #4 Share 7 Μαίου 2012 ΥΓ. Η παρουσίαση είναι αφιερωμένη στον ΠαναγιώτηςCR7! Ευχαριστώ για την τιμή! :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-146: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Μαίου 2012 Author #5 Share 7 Μαίου 2012 Σας ευχαριστώ! Τίποτα βρε Πάνο, αφού ξέρω πόσο αγαπάς αυτά τα πανέμορφα πλάσματα! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 7 Μαίου 2012 #6 Share 7 Μαίου 2012 Πλάκα πλάκα το φυτό που μυάζει με βαλισνέρια καλό είναι! Για μάζεψε κι'άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Μαίου 2012 #7 Share 7 Μαίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 7 Μαίου 2012 Author #8 Share 7 Μαίου 2012 Πανο τετοια οσα θεςςςςςς! Εβενο δεν βλεπω το εικονιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Μαίου 2012 #9 Share 7 Μαίου 2012 Ακόμα δεν φαίνονται? Εγώ τα βλέπω κανονικά και σαν επισκέπτης! Τέλος πάντων! Λεωωωω γιου αρ δε μεν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Μαίου 2012 Author #10 Share 8 Μαίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 8 Μαίου 2012 #11 Share 8 Μαίου 2012 αααα ρε νικο με απογοητευεις ! Αντι να βαλεις κανενα χελωνακι που σας εχω πριξει μου εβαλες βατραχια Τελος παντων συγνχωρεμενος.... πρωτοποριακο σε βλεπω... μπορει να ακολουθησουν και αλλοι μετα απο εσενα!! Μεγιεςς!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 8 Μαίου 2012 Author #12 Share 8 Μαίου 2012 Ευχαριστώ Άννα! Αν μου βρεις Wild Caught ΔΩΡΕΆΝ χελωνάκι, ευχαρίστως να το βάλω στο ενυδρείο! Και όπως είπε και ο Πάνος...... σε λίγο καιρό θα ανοίξω επιχείρηση: ΕΞΑΓΩΓΈΣ-ΕΙΣΑΓΩΓΈΣ ΒΑΤΡΆΧΩΝ: Ο Νικολιός! (Μη το μάθουν οι γονείς μου γιατί θα τρέχω να κρυφτώ στους γείτονες! ) :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 8 Μαίου 2012 #13 Share 8 Μαίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Θα ειμαι η πρωτη πελατισα να ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 5 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ ωραια και πρωτοτυπη ιδεα, θελουν κατι ειδικο οι γυρινοι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνώμη που θα σε στενοχωρήσω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα για τους γυρίνους, ήταν απλά ένα πείραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος