Jump to content

Χρήση Αερανλίας ??

Recommended Posts

θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους συνχομπίστες την γνώμη τους για την χρήση αεραντλίας στο ενυδρείο μου με τα tropheus.

είναι απαραίτητη ?

πόσο χρήσιμη είναι ?

η αν δεν χρειάζεται ?

Εφοσον υπαρχει αναταραξη στην επιφανεια παραγεται αρκετο οξυγονο.Αρα δε χρειαζεται.Διοξειδιο δε νομιζω να εχεις αρα η χρηση της ειναι μαλλον αχρηστη.

Εντελως προαιρετικη υπο την προυποθεση υπαρξης εντονης επιφανειακης αναταραξης!

θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους συνχομπίστες την γνώμη τους για την χρήση αεραντλίας στο ενυδρείο μου με τα tropheus.

είναι απαραίτητη ?

πόσο χρήσιμη είναι ?

η αν δεν χρειάζεται ?

επίσης να πώ οτι έβαλα ενα κυκλοφορητή sun sun JVP-102, Κυκλοφορία νερού: 5000 λίτρα/ώρα και το κάνει αντάρα το ενυδρείο ? τι προτείνετε ? κάνει καλό ? τρομάζει - στρεσάρει τα ψάρια ? πως μπορώ να μην έχω τόσο ανακάτεμα ?

Εντελως προαιρετικη υπο την προυποθεση υπαρξης εντονης επιφανειακης αναταραξης!

Στράτο στην επιφάνεια υπάρχει σχετική ανατάραξη από το professionel ΙΙ 2028 της EHEIM με σπρέι μπαρ που του έχω φτιάξει και πήρα και τον κυκλοφορητή όπως γράφω παραπάνω. λέω να την βγάλω την αεραντλία γιατι κάνει και θόρυβο.

Να τη βγαλεις.

Τον κυκλοφορητη για να μη σου κανει το ενυδρειο μανταρα,γυρισε τον να βαραει επιφανεια

:)

Να τη βγαλεις.

Τον κυκλοφορητη για να μη σου κανει το ενυδρειο μανταρα,γυρισε τον να βαραει επιφανεια

:)

Tα tropheus όμως δεν θέλουν έντονη κυκλοφορία του νερού?

ΥΓ: Κάνε μια αναπαρουσίαση στην παρουσίαση σου με τα Tropheus και δείξε μας και τα bemba!

Έγινε επεξεργασία - ΠαναγιώτηςCR7

Tα tropheus όμως δεν θέλουν έντονη κυκλοφορία του νερού?Eλα ντε........θελουν απαραιτητα;

ΥΓ: Κάνε μια αναπαρουσίαση στην παρουσίαση σου με τα Tropheus και δείξε μας και τα bemba!

τελικά θέλουν ή δεν θέλουν έντονη κυκλοφορία του νερου ??? μπερδέυτικα !!!!!!! την αεραντλία την έβγαλα ήδη

να σας πω τον κυκλοφορητή τον έβαλα για να ψιλοκαθαρίζει λίγο την άμμο, αλλα δεν περιμενα πως θα γίνει πλυντήριο εκει μέσα. μήπως ειναι μεγάλος για το μήκος του ενυδρείου ? πειτε την γνώμη σας γιατι τελικά πάω να κάνω κατι καλό για τα ψάρια μου αλλα δεν ξέρω τελικά τι βγαίνει !!!

Έγινε επεξεργασία - n_vergopoulos

Δοκιμασε αλλαζοντας κλισεις και φορα του κυκλοφορητη ωστε να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα.

Δοκιμασε αλλαζοντας κλισεις και φορα του κυκλοφορητη ωστε να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα.

άρα είναι χρήσιμος για τα τροφέους μου. ευχαριστώ !!!!

Ίσως στα 120εκ μήκος τα 5000 που κάνει ο κυκλοφοριτής σου (ίσως να είναι πολλά) ίσως να ήθελες έναν 3000. Αλλά και αυτός που έχεις μια χαρά είναι! Ίσα ίσα που θα τον χαίρονται πιο πολύ είναι ψάρια που έχουν τρελή ενέργεια και τους αρέσει να είναι σε ρευμα.

Επίσης κάνε αυτός που σου είπε και ο Στράτος και ίσως δεις το επιθυμητο αποτέλεσμα(στα δικά σου μάτια, γιατί τα ψάρια σου μόνο δεν κακοπερνάνε)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...