sfedonas 7 Μαίου 2012 #1 Share 7 Μαίου 2012 καλησπέρα, μια μέρα στο ενυδρείο είδα εναν λευκό γυμνοσαλιαγκα με άσπρο χνούδι στην πλάτη. δεν τον έιχα ξαναδει (αυτο πριν 20 μέρες). Στην συνέχεια είδα αλους 3 τετιους, και διπλα τους στον βράχο κάτι σαν αυγα... 60+. το θεμα όμως είναι οτι το googlara και βρήκα αυτο . http://www.saltcorner.com/AquariumLibrary/browsespecies.php?CritterID=2977 τι κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 7 Μαίου 2012 Author #2 Share 7 Μαίου 2012 ααα ξέχασα το βασικό. τα αυγά δεν υπάρχουν σήμερα και είδα στο τζάμι αντίστοιχο του πρώτου σε μινιατούρα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 7 Μαίου 2012 #3 Share 7 Μαίου 2012 Πρόσεχε με τους λαγούς είναι παράξενα πλάσματα.Απο ότι λέει το αποτέλεσμα στο google τρώνε μαλακά και γοργόνιες βλέπεις κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 7 Μαίου 2012 Author #4 Share 7 Μαίου 2012 αυτό που βλέπω είναι τα ζοανθους τελείως κλειστά. και κάτι yellow polyps εξαφανισμένα. βεβαια έβαλα και εναν αυτοκράτορα μέσα πριν 2-3 μερες οπότε επιδρουν ταυτόχρονα και τα δύο με αποτέλεσμα να μην ξέρω ακόμα στα σίγουρα κάποιον ένοχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2012 #5 Share 7 Μαίου 2012 Αν εχεις μαλακά,μάλλον σε λιγο δεν θα έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 7 Μαίου 2012 Author #6 Share 7 Μαίου 2012 :S:S:S:S η αλήθεια είναι ότι έχω ΜΠΟΛΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Μαίου 2012 #7 Share 7 Μαίου 2012 Μπορείς να φτιάξεις κάποιο ενυδρείο καραντίνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 7 Μαίου 2012 Author #8 Share 7 Μαίου 2012 δεδομένου οτι μπορώ... η συνέχεια ποια θα είναι? κοράλλια έχω 3 σαρκοφυτα, sinularia , μανιταρια δεν ξερω ποσα είδη , ephylia XXL , γοργονιες και διαφορα άλλα. καταδικασμένα όλα η θα μίνει στα ζοάνθους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 7 Μαίου 2012 #9 Share 7 Μαίου 2012 (edited) στα μ****α, βαλτα σε καραντινα και βλεπεις υστερα. Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2012 - nikolaosbouk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 9 Μαίου 2012 Author #10 Share 9 Μαίου 2012 μεχρι στιγμής πιστεύω οτι έχω καταφέρει να απομακρίνω ολα τα ενήλικα μέλη, 6-7 και 3-4 μικρά. το χαοτικό είναι οτι στιν ερευνά μου βρήκα 4 ακομα σημέια με πάλι 40-50αυγα στην έκαστη. τους βράχους αυτούς τους έβγαλα. το θετικό είναι οτι η διαμόρφωση βράχουν ειναι στα αριστερά βουνό και δεξιά 4-5 κομμάτια. τα 3 απο αυτα είναι αυτα που αφέρεσα και κίνιση έχω δεί μονο απο αυτή την μερια... γνωρίζει κάποιος κάποιο ψάρι που τρώει εγγυημένα sea-slugs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2012 #11 Share 9 Μαίου 2012 (edited) Halichoeres chloropterus Pseudocheilinus evanidus Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2012 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 9 Μαίου 2012 #12 Share 9 Μαίου 2012 Halichoeres chloropterus Pseudocheilinus evanidus +100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 26 Μαίου 2012 Author #13 Share 26 Μαίου 2012 problem finito. μηχανικά με το χέρι και βράχοι με αυγά έξω. έβγαλα 10 μεγάλους γυμνοσάλιαγκες και 3 τεράστιους βράχους που είχαν αυγά έξω. 8-10 κιλα βράχου off ομως..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Μαίου 2012 #14 Share 26 Μαίου 2012 Άστα να στεγνώσουνε καλά πρίν τα ξαναβάλεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος